“În pronunțare”, un debut regizoral curajos, intră în cinematografe din 7 decembrie

“În pronunțare”, un debut regizoral curajos, intră în cinematografe din  7 decembrie

Lorena Teacă

Debutul în lungmetraj al Mihaelei Popescu îi aduce în fața publicului pe Dorotheea Petre și Cuzin Toma într-un singur personaj. Filmul va fi difuzat în București și în țară începând cu luna decembrie.

„În pronunțare” este o dramă suprarealistă despre un judecător care se confruntă cu cazuri penale comune, un tată muribund și o căsnicie nefericită, ducând permanent o luptă interioară între latura sa animalică și cea rațională.

Filmul a fost selecționat la Berlin Critics’ Week în februarie 2018, iar din distribuția sa fac parte și Olimpia Melinte, Liliana Mocanu, Teodor Corban, Alexandrina Halic, Ion Arcudeanu, Crenguța Hariton, Cosmin Pană, Constantin Cojocaru, Ion Grosu, Mădălin Mandin, Francesca Leonte și Laurette Atindehou.

O experiență vizuală intensă, „În pronunțare” îi va purta pe spectatori prin culoarele întunecate ale legii interioare care îl forțează pe personaj să-și confrunte episoadele violente din viața personală.

Scenariu, regia și montajul sunt realizate de Mihaela Popescu. Ea este autoarea scurtmetrajului „Plimbare”, prezent în 2015 la festivalurile de la Locarno, Brussels, Thessaloniki, Namur, dar și a documentarului scurt „On Another Corner” care a avut premiera la Festivalul de film documentar Leipzig.

Afis cu două umbre

Filmul este produs de Saga Film, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, în coproducție cu Motion Picture Management și Raza Studio, cu susținerea Societatății Române de Televiziune și este distribuit în România de Bomb Film Production.

Urmărește pagina de Facebook pentru programul de difuzare în cinematografele din București și din țară.

Regie, Scenariu și Montaj: Mihaela Popescu
Cast: Dorotheea Petre, Cuzin Toma, Olimpia Melinte, Liliana Mocanu, Teodor Corban, Alexandrina Halic, Ion Arcudeanu, Crenguța Hariton, Laurette Atindehou, Cosmin Pană, Constantin Cojocaru, Ion Grosu, Mădălin Mandin; Francesca Leonte
Producător: Alexandru Teodorescu
Imagine: Marius Panduru R.S.C.
Sunet:Sebastian Sebastian Zsemlye.
Scenografie: Cristian Niculescu
Costume: Brândușa Ioan
Machiaj: Ioana Covali; Irina Ianciuș
Păr: Ștefan Enache; Margareta Ștefan

Pagina de facebook a filmului: https://www.facebook.com/in.pronuntare.film/

Trailer : https://vimeo.com/302044944

Articolul urmator
Cum ar trebui să se îmbrace femeile la biserică, conform părintelui Vasile Ioana. "Dacă apare ceva care te atrage și te fură, nu e în regulă"
Cum ar trebui să se îmbrace femeile la biserică, conform părintelui Vasile Ioana. "Dacă apare ceva care te atrage și te fură, nu e în regulă"
Ce desert de Craciun esti?
Incepe quiz
Ce desert de Craciun esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.