Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Lună Nouă în Vărsător pe 28 ianuarie: cum ne afectează viața acest fenomen

Miercuri, 25.01.2017

Fenomenele astrologice ne influențează viața într-un mod surprinzător. Mișcarea planetelor ne influențează energiile și relațiile cu cei din jurul nostru. Luna Nouă de vineri, 28 ianuarie, ne va schimba relația cu flacăra noastră geamănă, evoluând-o într-un mod care ne va permite să ne redescoperim pe noi înșine.

Înainte de a explica modul în care această conjunctură ne va schimba relația cu noi și cu ceilalți, trebuie să știm cine anume este flacăra noastră geamănă. Nu, nu este vorba despre sufletul nostru pereche, ci despre cineva cu care avem o legătură mult mai intensă. Cu sufletul pereche avem o legătură ideală, însă cu flacăra pereche se întâmplă exact opusul, ea fiind oglinda noastră perfectă. Această legătură poate fi ori extrem de pasională, ori extrem de dureroasă. Această persoană specială ne trezește cele mai ascunse simțuri și ne face să ne dăm seama de ceea ce suntem cu adevărat.

Relația cu flacăra noastră pereche este asemănătoare cu cea dintre zeii egipteni Isis și Osiris. Fiecare își folosește puterea și forța, care ajută la repararea și vindecarea trupurilor și a sufletelor. Deoarece ne vedem sufletul dezgolit în imaginea celuilalt, acest lucru poate fi uneori dificil de acceptat, iar asta poate crea deseori tensiuni.

Așadar, începând cu data de 28 ianuarie, trebuie să acordăm o atenție specială relației cu această persoană din viața noastră, deoarece acest fenomen ne poate pune într-o situație dificilă și ne poate afecta relația, provocând mult tumult emoțional. Cu toții avem o flacără geamănă, dar acest lucru nu înseamnă că vom rămâne cu acea persoană tot restul vieții. Totuși această persoană specială ne va ajuta să ne descoperim mai bine și să evoluăm.

Cum ne va afecta Luna Nouă în Vărsător?

Luna Nouă este un prilej perfect pentru noi începuturi, iar dacă flacăra ta geamănă nu a apărut încă în viața ta, acesta ar putea fi momentul. În această perioadă, ai grijă pe cine lași să intre în viața ta și cui îi permiți să rămână. Îți vei da seama că ea e persoanăa potrivită prin faptul că vei simți instantaneu o legătură, ceva care te atrage, ca și cum v-ați cunoaște de foarte mult timp.

Dacă deja ai întâlnit acea persoană specială, ai grijă cum te comporți cu ea începând cu 28 ianuarie, deoarece se poate dovedi a fi o etapă foarte dificilă în cadrul relației voastre. Vor apărea multe conflicte și multe momente de tensiune. Conexiunile intense influențate de Luna Nouă îți vor dezvălui lucruri pe care nu le cunoșteai până acum despre tine și despre relațiile cu cei din jurul tău. Acesta va fi momentul care va decide statutul relației tale!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (22)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!