Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Milioane de conturi afectate! Instagram, lovit de un virus puternic!

Ana Munteanu

Unele dintre cele mai populare conturi de pe Instagram au fost grav afectate de un recent și puternic virus informatic, care le-a făcut să piardă, peste noapte, milioane de followersi. Printre vedetele afectate de această gravă eroare se numără Kylie Jenner, Ariana Grande, Justin Bieber, Kim Kardashian și Katy Perry.

Cont de Instagram

Într-o declarație oficială făcută publică miercuri, reprezentații Instagram au zis că investighează cu toate resursele din dotare bizarul virus care a atacat pe nepusă masa, cauzând asemenea neplăceri unor conturi atât de mari: Suntem la current cu eroarea care determină o scădere uriașă a numărului de urmăritori pentru unele conturi de Instagram. Facem tot ce ne stă în putere să o rezolvăm, cât mai curând.

Vedeta pop Ariana Grande a pierdut nu mai puțin de 3 milioane de followersi de luni până marți, Selena Gomez și Kylie Jenner au cu aproximativ 2 milioane mai puțini, Justin Bieber și Kim Kardashian au pierdut respectiv 1.7 și 1,9 milioane de followersi în același interval de timp.

Plângerile au început să curgă pe toate conturile de socializare, utilizatorii Instagram reclamând pierderi uriașe la numărul de followerși – de la cele mai mici până la cele mai mari conturi. De asemenea, mulți au raportat și faptul că s-au trezit dezabonați de la foarte multe conturi pe care le urmăreau, fără ca ei să fi facut asta.

Deși se bănuiește că motivul din spatele acestei probleme ar fi creșterea ilegală a numărului de followersi și de like-uri, reprezentanții Instagram nu au infirmat sau confirmat această variant. Cu toate acestea, de la finele anului trecut, a început procesul de curățenie generală și tot mai multe conturi false au început să dispară. 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!