Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Nașterea Maicii Domnului! Ce urări să faci de Sfânta Marie Mică

Alexa Galgau

Nașterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică se sărbătorește pe 8 septembrie în fiecare an, fiind prima sărbătoare a noului an bisericesc, care începe în septembrie. În această zi, se dau pâine și fructe la biserică și, bineînțeles, se sărbătoresc toți oamenii care poartă numele Fecioarei sau nume derivate din acesta: Maria, Mariana, Mărioara, Marin sau Marian.

Pentru că mai mult ca sigur cunoști și tu câteva persoane care poartă acest nume sfânt, iată ce mesaje să trimiți de Nașterea Maicii Domnului!

Urări de Nașterea Maicii Domnului

 1. Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfânta Maria!

 2. Fie ca toate întâmplările frumoase și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!

 3. Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume!

 4. Să ai o zi frumoasă şi să te bucuri de numele pe care îl porți. Să fii fericită, iubită şi bucuroasă. La mulți ani de Sfântă Maria!

 5. Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămâi un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani!

 6. Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

 7. Întocmai ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porți, învaţă să ierţi, să fii mai bun, mai înţelept, să mă ierţi când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!

 8. O sărbătorim pe Fecioara Maria și te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blândă, bună şi drăguţă cu toţi cei din jurul tău!

 9. Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria!

 10. Fie ca Sfânta Maria să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

 11. În această zi specială, îți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porți, să te ocroteasca mereu. La mulți ani de ziua numelui tău!

 12. Toate cele bune de ziua ta! La mulți ani, Maria! Îngerii să-ți călăuzească pașii și Sfânta Fecioară să-ți lumineze drumul în viață, iubita mea!

 13. Pentru că ești o persoană atât de bună, de drăguță și de loială, îmi doresc ca Fecioara Maria să aibă grijă de tine, să îți călăuzească pașii și să îți lumineze calea în viață.

 14. Știi deja că cineva acolo sus te iubește, dar suntem mulți și aici care te iubim nespus și îți dorim tot binele din lume, iar eu sunt una dintre aceste persoane. La mulți ani!

 15. Ești cea mai bună prietenă a mea și, deși nu ești chiar o sfântă, ai un suflet cald și bun! Ai fost alături de mine mereu și m-ai ajutat să devin o persoană mai bună. La mulți ani!

 16. Astăzi e o zi călduroasă și frumoasă de toamnă, iar toată natura parcă vrea să îți ureze „La mulți ani” și să te facă să te simți binecuvântată. La mulți ani!

 17. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!

 18. La mulți ani! Îți doresc să fii ocrotită și iubită de Sfânta Maria, iar sufletul tău să fie mereu alinat de puterea ei vindecătoare atunci când te rogi la ea!

 19. Nimic nu e mai frumos decât o zi de nume care să îți amintească faptul că ești înconjurată de oameni care te iubesc și, chiar dacă nu poți vorbi foarte des cu toți, ei mereu sunt acolo pentru tine. La mulți ani, prietena mea dragă!

 20. Ai un nume simplu, curat și frumos, așa cum trebuie să îți fie și inima. Îți doresc ca de ziua numelui să îți aduci aminte de toate motivele pentru care ești atât de iubită și apreciată de cei din jurul tău și, mai presus de toate, să ai parte de liniște sufletească și bucurie pură. La mulți ani!

Acestea sunt cele mai frumoase urări de Nașterea Maicii Domnului, pe care le poți trimite tuturor prietenilor și cunoștințelor care poartă acest nume sfânt.

Citește mai multe și despre obiceiurile și tradițiile de Sfânta Maria Mică!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  LIKE si intra in universul divelor!