Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Nume care aduc ghinion: porți și tu unul?

Joi, 02.02.2017

Gradul de noroc pe care îl ai în viață este scris în numele tău. Acesta îți hotărăște destinul încă din primele clipe de când cei dragi încep să te strige așa. Nu este un simplu cuvânt, ci este încărcat cu energie și are propriile vibrații - pozitive (bucurie, motivație, pasiune) ori negative (depresie, tristețe, nervozitate). Am descoperit ce nume aduc ghinion și ți le împărtășim și ție.

Află dacă numele pe care îl porți se află pe lista celor ghinioniste!

Nume care cheamă ghinionul în viața ta

În urma unei cercetări realizate de specialiștii americani, s-a descoperit că persoanele care poartă nume rare, neobișnuite ori excentrice sunt mai predispuse să aibă ghinion în viață. Pentru realizarea acesteia, s-au analizat dosarele a 2.000 de copii spitalizați în mai multe clinici de psihiatrie și s-a observat că cei care nu purtau nume comune sufereau de tulburări mai grave.

femeie stresata

David Figlio, profesor în educație la Northwestern University, a descoperit, în urma unei analize statistice realizate pe diferite persoane, că numele te poate conduce către un trai socio-economic scăzut. Acei oameni sunt tratați încă de mici altfel de către ceilalți, fiind deseori marginalizați. Cu toate acestea, printre numele neobișnuite se află și unele comune care poartă ghinion.

Verifică următoarea listă de nume și vezi dacă se află și al tău în ea!

Cecilia

Provine de la una dintre cele mai vechi ginte romane și înseamnă „orb”. Sfânta Cecilia a fost decapitată pentru că a refuzat să se închine zeilor romani. Acest nume poate purta ghinion, pentru că aduce purtătorului multe provocări în viață.

Claudia

Persoanele care poartă acest nume se confruntă des cu probleme în cadrul familiei. În plus, nu sunt binecuvântate nici pe plan amoros, având în vedere că sunt presărate multe dezamăgiri sentimentale în destinul lor.

Desdemona

Deși sună romantic și puternic, acest nume provine din cuvântul grecesc „dysdaimon”, care înseamnă „fără noroc”. Femeile care îl poartă sunt urmărite des de energii negative.

Emilia

Dacă porți acest nume, înseamnă că ești o fire luptătoare și încăpățânată. Din păcate, aceste calități îți aduc multe probleme în viață. Faptul că ai așteptări prea înalte va îndepărta de multe ori fericirea din calea ta.

Lorena

Deși nu te numeri printre cei mai ghinioniști oameni din lume, energiile aduse de acest nume îți rezervă surprize neplăcute. Tinzi să îți complici singură viața prin faptul că îi îndepărtezi pe cei dragi de lângă tine.

Mara

Acest nume este de origine ebraică și semnifică amărăciune. Femeile care îl poartă nu se vor simți niciodată împlinite sufletește, fiindcă sunt urmărite de ghinion.

Sabina

Cele care poartă acest nume nu vor avea parte de succes în viață, pentru că nu au suficientă încredere în abilitățile lor. Ele sunt încăpățânare și nu acceptă cu ușurință sfaturile celor din jur.

 Numele tău apare pe această listă?

Iată și ce nume de fete sunt norocoase!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (12)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!