Oaia neagră a zodiacului

Oaia neagră a zodiacului

Victoria Dragan

Cu siguranță ai auzit până acum cel puțin o dată în viața ta de expresia „oaia neagră” a unui grup. Cei despre care se vorbește astfel sunt, de obicei, persoane leneșe, neîndemânatice și rebele. Ei se disting întotdeauna într-un mediu, dar niciodată prin lucruri bune, ci printr-un comportament care șochează. Dacă îi vei întreba cu ce au greșit, nu vor ști să îți spună.

Astrologii ne dezvăluie care este semnul în care se nasc oameni ce nu vor fi văzuți cu ochi buni de cei din jur. Citește mai jos unde se ascunde oaia neagră a zodiacului!

Oaia neagră din horoscop: zodia arătată cu degetul de toată lumea!

Oaia neagră a horoscopului este deseori dată drept exemplu prost de către cei din jur. Nativii născuți sub acest simbol sunt însemnați să poarte pecetea criticilor aspre. Alții, în locul lor, s-ar simți copleșiți de rușine, dar ei adoptă o atitudine plină de indiferență. Nu se dau pe brazdă niciodată, după cum mărturisesc cei care îi arată cu degetul ori se închină atunci când aud ce isprăvi au mai făcut.

Reprezentanții acestei zodii sunt deseori acuzați că și-ar rata viața și că atrag rușinea asupra tuturor. Dar lor parcă le-ar trece vorbele pe lângă urechi. Rareori țin cont de observațiile care li se fac, pentru că nu le place să le spună alții pe ce drum să meargă. Ei dau dovadă de independență, nepăsare și aroganță. Atunci când crezi că ai reușit să îi citești cât de cât, ei devin imprevizibili și te uimesc cu acțiunile lor.

Nu mai prelungim momentul, ci îți dezvăluim că oaia neagră a horoscopului este chiar zodia Vărsător. Prima trăsătură care le conferă acest statut negativ este încăpățânarea. Este cunoscut faptul că nativilor nu le place să se supună și că nu suportă regulile. Cu cât vei încerca mai mult să „îi dai” pe drumul pe care îl consideri drept, cu atât zidul pe care îl vor ridica în jurul lor va fi mai înalt. Vărsătorii par să trăiască într-o lume a lor, una cu totul specială față de cea în care trăiesc cei din jurul lor.

Persoanele născute sub influența acestui simbol astrologic sunt originale, misterioase și inovatoare. Rar se întâmplă ca cineva din jurul lor să le înțeleagă firea. Doar pentru că sunt diferiți primesc bile negre în cont. Chiar dacă nu se sinchisesc prea mult să le schimbe celor din jur opinia negativă, totuși își schimbă atitudinea față de ei. Preferă să se retragă în colțul lor și să îi îndepărteze treptat. Doar o persoană care va arăta înțelegere pentru firea lor va primi un loc special în inima lor.

Vărsătorilor nu le place să își asume responsabilități, ci vor să ducă o viață liberă, fără reguli. De aceea, ei nu își găsesc cu ușurință locul într-un mediu, astfel că ajung încă de la început să fie marginalizați. Nici nu este de mirare că își câștigă repede titlul de oaia neagră a grupului.

În opinia ta, cine crezi că este oaia neagră a zodiacului? Chiar merită Vărsătorii această titulatură negativă?

Articolul urmator
Cadoul nonconformist al unui bărbat pentru iubita lui: i-a personalizat o pernă cu o inimă formată din părul lui de pe piept
Cadoul nonconformist al unui bărbat pentru iubita lui: i-a personalizat o pernă cu o inimă formată din părul lui de pe piept
Ce zodie ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce zodie ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (246)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.