Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Oamenii de știință au explicația: de ce suntem atrase de bărbații mai... urâței

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro
Bărbații nebărbieriți sunt mai atrăgători

Bărbații nebărbieriți sunt mai atrăgători

Se pare că bărbații cu fețe netede sau cei cu bărbi mari sunt considerați mai puțin atrăgători decât cei care arată pur și simplu... nebărbieriți.

Un studiu a implicat 351 de femei, care au selectat bărbatul cel mai atrăgător din 10 poze cu actori prezentate de cercetători. Robert Downey Jr. în varianta lui nebărbierită a fost preferatul, comparativ cu alți bărbați cu fețe netede sau mai efeminate. 

Totuși, bărbații cu barbă prea mare nu mai sunt considerați la fel de atrăgători. O cercetare publicată de dr. Barnaby Dixson de la Universitatea din Queensland a demonstrat că o barbă stufoasă este asociată în subconștientul nostru cu posibilitatea ascunderii unor paraziți, precum păduchii. 

Nu orice bărbat are înfățișarea sexy a lui Brad Pitt sau farmecul aristocratic al lui George Clooney.

Cu toate acestea, sunt bărbați care sunt venerați ca niște adevărați idoli, deși, după standarde, nu se încadrează în lista celor mai frumoși sau mai atrăgători reprezentanți ai sexului masculin.

Jurnalista britanică Tanith Carey dezvăluie motivele secrete care le fac pe femei să se topească în fața unor bărbați ce ar putea fi considerați chiar... urâței. Se pare că unele studii științifice și sondaje confirmă faptul că o femeie se poate îndrăgosti nebunește de un bărbat care nu are trăsături perfecte sau care are un aspect oarecum necizelat și dur.

Poți admira în galerie câțiva actori care sunt considerați adevărate sex-simboluri masculine, deși nu sunt frumoși în sensul clasic al cuvântului. În plus, ai ocazia să descoperi explicațiile științifice pentru care te atrag astfel de bărbați.

Surse foto: Getty, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!