Paturile care se transformă în sicrie, pentru bolnavii de coronavirus. Cea mai cinică și mai îngrozitoare invenție a ultimilor ani

Paturile care se transformă în sicrie, pentru bolnavii de coronavirus. Cea mai cinică și mai îngrozitoare invenție a ultimilor ani

Cristina Gherghina

Compania columbiană ABC Displays a creat cea mai cinică și terifiantă invenție din ultimii ani. Pentru că în plină pandemie de coronavirus, lipsa paturilor și a sicrielor reprezintă o problemă, compania columbiană s-a gândit la o soluție: să creeze un pat de spital care se transformă rapid în sicriu, în cazul în care persoana decedează, scrie smh.com.au

Managerul companiei, Rodolfo Gomez, a declarat că patul este biodegradabil, fiind confecționat din carton. De asemenea, poate susține o greutate de până la 150 de kilograme, iar prețul va fi de trei ori mai pic decât cel al unui pat de spital obișnuit, undeva la 85 de dolari. 

pat de spital si sicriu coronavirus

Sursă foto: Youtube

Rodolfo Gomez a mai spus că ideea i-a venit după ce a urmărit evoluția epidemiei din Ecuador și a observat că, din lipsa banilor, oamenii nu au posibilitatea de a cumpăra un sicriu pentru persoanele dragi pe care le-au pierdut. 

"Când am făcut progrese în proiectare, ne-am dat seama ce se întâmplă în Ecuador și anume că oamenii își lăsau rudele decedate pe străzi și nu aveau cum să le îngroape, atunci ni s-a părut că putem transforma patul într-un sicriu ", a spus Gomez, potrivit smh.com.au.

Paturile au și roți pentru a facilita mișcarea acestora și pot fi dezinfectate cu ușurință datorită stratului de lac care acoperă cartonul. Durata de viață a invenției este de 6 luni.

Deși au fost aspru criticați pe social media, producătorul susține că este o chestiune care ține de unghiul din care vezi lucrurile.

Citește și Starea de alertă a fost modificată în Parlament! Ce se va întâmpla cu românii în următoarea perioadă

Din punctul de vedere al lui Gomez, este mult mai rău ca oamenii stă stea pe jos în spitale din cauza lipsei de paturi sau ca persoanele decedate să nu poată fi îngropate din cauza faptului că rudele nu își permit să cumpere un sicriu.

Compania se ocupa inițial de fabricarea unor piese de carton folosite în scop publicitar, dar din cauza pandemiei de coronavirus, au fost făcute modificări pentru a putea produce până la 300 de paturi pe lună și chiar să le exporte. Cu toate acestea, managerul companiei a recunoscut că nu au primit încă nicio comandă.

Surse foto: Youtube

Articolul urmator
Faceți cunoștință cu bărbatul de 32 de ani care este tată pentru 96 de copii
Faceți cunoștință cu bărbatul de 32 de ani care este tată pentru 96 de copii
Care este cea mai mare calitate a ta?
Incepe quiz
Care este cea mai mare calitate a ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.