Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Pe cine sărută zodiile sub vâsc de Crăciun

Redactor Andreea Baluteanu

Tradiţia sărutului sărbătoresc sub o ramură verde de vâsc, a cărei prospeţime să rimeze cu tinereţea perpetuă a iubirii, a prins şi la noi. Nu e vorba însă numai de amorurile nebune, pentru că schimbăm pupici afectuoşi şi cu cei dragi, cu rudele, copiii sau prietenii noştri.

Noi te îndemnăm să nu ratezi niciun sărut sub vâsc în acest an! Până ce va veni Crăciunul, amuză-te descoperind alături de noi cu cine ai şanse să te distrezi sub ramurile verzi în funcţie de zodie!

Cu cine te săruţi sub vâsc în funcţie de zodie

Berbec. Ţi-ai făcut ochi dulci toată seara cu barmanul ultrahot şi nu ai ratat nicio ocazie de a-i arăta cât de tare îi placi (cu preţul multor shoturi de tequila, desigur). Aşa că în toiul petrecerii de Crăciun îţi faci de cap cu el sub vâsc... sau cel puţin aşa crezi. Adevărul este că paharele de alcool şi-au spus cuvântul mai tare decât factorul tău de atracţie şi ai ajuns să săruţi focos sticla de lichior de ouă, sub privirile amuzate ale tuturor!

Taur. Este arhicunoscută pasiunea ta pentru lucrurile rafinate, sofisticate, fie că sunt ele mâncăruri decadent de delicioase sau bijuterii scumpe şi rafinate. Crăciunul te va prinde însă sărutând sub vâsc... oala de sarmale, în tentativa de a o face scăpată de toţi cei care încearcă să îţi fure preţioasele îmbucături!

Gemeni. Anul acesta te distrezi de minune sub vâsc cu... Moş Crăciun. De mult visezi să îţi testezi abilităţile de flirt cu acest personaj legendar, iar acesta e, în sfârşit, anul în care schemele de cucerire îţi ies. Totul e bine şi frumos până ce descoperi că Moşul e de fapt amicul care a salivat mereu după tine şi de care tu ai fugit în mod victorios... până acum.

Rac. Tot singură şi de acest Crăciun. Nu mai pui la socoteală familia, pentru că nu ai îndrăzneala Săgetătorului de a-ţi aduce toate rubedeniile sub vâsc. Vei sfârşi (pentru a câta oară), alături de pisica ta dragă, alintând-o cu drăgălăşenie. Avem o veste pentru tine: dacă şi-ar putea exprima dorinţa, şi ea ar spune pas unei întâlniri cu tine sub vâsc.

Leu. Vei bate un record în acest an: vei fi singura persoană care va reuşi performanţa de a se săruta sub vâsc cu... ea însăşi. Până la urmă, nimeni nu e la fel de frumos, inteligent, special, deosebit ca tine şi nimeni nu mai merită onoarea de a împărţi afecţiune cu o regină sub ramurile verzi. În afară de propria şi minunata persoană, bineînţeles!

Fecioară. Iar te prinde Crăciunul fără să fi sărutat pe nimeni sub vâsc. Şi nu poţi spune că nu ai încercat: ai conceput câteva zeci de liste cu potenţiali parteneri, cărora le-ai acordat argumente pro şi contra şi punctaj în funcţie de toate criteriile posibile. În ciuda eforturilor tale, atunci când ai tras linia de final, ai descoperit, din nou, că nimeni nu se ridică la înălţimea aşteptărilor.

Balanţă. Frumoasă, elegantă, rafinată şi perfect manierată, tu eşti o încântare pentru cei dragi. Dar ai şi un roi de admiratori care abia aşteaptă să te prindă sub vâsc, aşa că te fereşti cu delicateţe de ei şi ajungi să îţi îmbrăţişezi fericită... cadourile. Până la urmă, sunt cea mai bună dovadă a faptului că ai avut un Crăciun demn de a fi povestit şi mai departe!

Scorpion. Cu magnetismul tău sexual, nu e de mirare că tipii fac coadă în urma ta. Aşa că vâscul va avea de lucru în acest an să îţi acopere toate escapadele arzătoare. Bieţii masculi habar nu au însă că fac parte dintr-un plan complicat de răzbunare împotriva fostului tău iubit, care a dat-o în bară cu cadoul de Crăciun şi merită acum pedepsit ca atare. Şi, nu, nici vâscul nu ştie!

Săgetător. Atunci când are o clipă liberă de la Scorpion, vâscul trebuie să îţi „binecuvânteze” săruturile pătimaşe, tandre, prietenoase sau forţate, pentru că, în elanul tău de sociabilitate, ţi-ai propus să îi târăşti pe toţi oaspeţii de la petrecere sub ramurile verzi. Se mai miră cineva că „de-a v-aţi-ascunselea” tocmai a fost declarat jocul preferat al serii şi că toţi invitaţii se ascund grăbiţi pe sub mese?

Capricorn. Spiritul tău practic te-a ajutat să îţi dai seama, precum surioara ta Fecioară, că nimeni nu merită să îţi strici rujul Chanel sub vâsc, mozolindu-l de buzele sale. Cu excepţia cardurilor tale, bineînţeles. Crăciunul te va surprinde mulţumindu-le aşa cum merită, pentru toate momentele frumoase pe care ţi le-au dăruit. Preconizăm viaţă lungă acestei poveşti de dragoste!

Vărsător. Tu eşti singura care a apreciat iniţiativa Racului de a-şi duce sub vâsc mult iubitul animal de companie, aşa că i-o urmezi cu loialitate. Faci însă rost de o broscuţă simpatică: nu, nu îţi cauţi prinţul din poveşti (cine are nevoie de aşa ceva?), ci faci un experiment ştiinţific pe care nimeni, în afară de tine, nu îl înţelege.

Peşti. După ce te-ai încălzit puţin în compania vinului fiert cu scorţişoară, decizi să dai ascultare firii tale pline de compasiune şi îl inviţi sub vâsc pe băiatul acela drăgălaş, care priveşte atât de mâhnit pe cei ce îşi fac de cap sub vâsc. Nu ştii însă că e nimeni altul decât iubitul părăsit al Scorpioanei, care a pus deja gând rău delicatei tale fiinţe. Tot ce putem spera e ca imaginaţia să te ajute să scapi şi de această dată!

Continuă să râzi cu lacrimi alături de noi, descoperind şi care sunt greşelile pe care zodiile le fac de sărbători!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!