Nu Skin

Primul workshop de dans din Romania, organizat in scop caritabil

DivaHair

Doi coregrafi din baletul a doua televiziuni concurente isi unesc fortele pentru un caz umanitar. Dragos Istvan dansator si coregraf al Baletului Dansez pentru Tine, Pro Tv si Cristian Bruce, dansator coregraf al baletului Antena 1, vor sustine pe 25 iulie un workshop de dans cu scopul de a strange fonduri pentru operatia de salvare a lui Alexandru, un baietel de 5 ani bolnav de sindromul Fanconi.

Workshopul este organizat de Moty Dance Studio in colaborare cu Pure Jatomic Fitness si va fi alcatuit din 2 class-uri de dans conteporan si fusionstreet jazz. Atat iubitorii dansului, cat si persoanele dornice sa se alature acestui eveniment caritabil sunt asteptate 25 iulie, incepand cu ora 13:00, la sala Pure Fitness din AFI Palace Cotroceni.

Referinte coregrafi:

Dragos Istvan - Baletul PRO TV, dansator Antonia, Inna, Andra, Simley, solist balet Opereta Romana, Locul 1 Solo baieti la Campionatul National de HipHop Romania 2013;

Cristian Bruce - Baletul Antena 1, dansator si coregraf  la  Andreea Banica, Matteo, Corina,  solist balet Opereta Romana;

De ce un eveniment caritabil?

Alexandru Vasile, in varsta de 5 ani, a fost diagnosticat in septembrie 2012  cu insuficienta renala cronica stadiul IV terminal, secundar unei afectiuni renale rare, care se numeste sindromul Fanconi. Din pacate solutia terapeutica este transplantul renal, care, avand in vedere varsta mica si boala rara, nu se poate efectua in Romania, fiind necesar un centru specializat in transplantul de organe la copii. Costul acestei interventii depaseste cu mult posibilitatile financiare ale parintilor, de aceea ne dorim ca prin intermediul acestui eveniment sa adunam la un loc persoanele dornice sa contribuie la solutionarea acestei probleme.

Daca nu poti participa la eveniment, il poti ajuta pe Alexandru sa stranga banii necesari operatiei ce ii poate salva viata, donand in urmatoarele conturi deschise pe numele Vasile Serban-Radu-Alexandru, la Banca Transilvania:

Cont in lei: IBAN RO90 BTRL RONC RT02 1402 9701

Cont in euro: IBAN RO40 BTRL EURC RT02 1402 9701

SWIFT: BTRLRO22

Pentru mai multe informatii legate de acest eveniment, acceseaza si tu site-ul www.dansatori.ro!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!