Romeo și Julieta zodiacului: traiesc o iubire imposibila!

Romeo și Julieta zodiacului: traiesc o iubire imposibila!

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

„Romeo și Julieta”, una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din lume, este dovada unei iubiri interzise care reușește să se împlinească, în ciuda împotrivirii familiilor celor doi îndrăgostiți. Și în viața reală există un cuplu care se potrivește din toate punctele de vedere și care duce iubirea la un alt nivel. Această dragoste unică reușește să treacă peste orice obstacol, precum celebrul cuplu Romeo și Julieta.

Legătura dintre îndrăgostiții noștri este atât de puternică, încât ei ar face orice unul pentru celălalt. Iubirea lor unică îi face să trăiască viața ca pe o poveste în care nu există griji și în care cei doi iubiți trăiesc fericiți împreună până la adânci bătrâneți. Ei nu pot sta despărțiți nici măcar o zi, iar absența celuilalt îi întristează, deoarece ei pot trăi doar împreună.

Compatibilitatea extraordinară dintre Berbec și Vărsător se datorează calitățile acestora, care se îmbină și se completează perfect. Berbecul vede în Vărsător un idol. Comunicarea dintre cei doi este un tărâm necunoscut, deoarece de fiecare dată descoperă lucruri noi unul despre celălalt, iar acest lucru îi bucură de fiecare dată.

Berbecul este o zodie foarte pasională, cu un farmec aparte și plin de emoții creatoare. Fiind un semn de foc, iar Vărsătorul unul de aer, aceste două zodii vor ține focul iubirii mereu aprins. Amândoi au o inimă rebelă și nu așteaptă niciodată aprobare de la alții. Fiind optimiști în ceea ce privește viitorul, ei se desprind de trecut foarte ușor și niciodată nu îl aduc în discuție.

Farmecul aparte pe care Vărsătorul îl are îl face imprevizibil, iar pasiunea pe care o denotă nu lasă loc de plictiseală. Creativitatea și spontaneitatea Vărsătorului alungă orice inhibiție din dormitor. Această relație perfectă lasă mereu loc de îmbunătățiri și pare că nu cunoaște nicio limită.

Totuși acest cuplu ideal cunoaște adeseori piedici, deoarece ambii apleacă urechea la ceea ce spune lumea. Fiind amândoi foarte sensibili, ei vor ține cont de părerea oamenilor și vor suferi mult atunci când aceștia îi vor critica. Fiind un perfecționist, pentru Berbec va fi mai importantă părerea celor din jurul său, punând astfel relația cu Vărsătorul pe locul 2. De asemenea, firea superficială a Vărsătorului îl va face să-și ignore sentimentele în detrimentul dorinței oamenilor de a nu-i mai vedea împreună. Deoarece va conta mai mult ceea ce afișează, acesta nu își va mai asculta inima, sentimentele nemaifiind un motiv suficient de bun care să-l facă să rămână în acea relație.

Deși au o legătură specială, acești doi nativi nu vor fi niciodată fericiți dacă țin cont de părerea celor din jur. Având o lecție valoroasă în povestea de dragoste dintre Romeo și Julieta, care s-a încheiat tragic, ei ar trebui să lupte pentru dragostea lor, pentru că o astfel de iubire apare foarte rar. Comunicarea este cheia pentru a trece peste aceste obstacole. Comunicând, aceștia își vor înțelege mai bine sentimentele și nevoile și vor ajunge la un punct comun atunci când va veni vorba despre viitorul iubirii lor.

Articolul urmator
Ce înseamnă dacă și sub ce formă ai inelul lui Venus în palmă
Ce înseamnă dacă și sub ce formă ai inelul lui Venus în palmă
Ce fel de iubire meriți?
Incepe quiz
Ce fel de iubire meriți?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (47)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.