Rugăciunea pentru suflet rănit te ajută să uiți de suferințele prin care ai trecut

Rugăciunea pentru suflet rănit te ajută să uiți de suferințele prin care ai trecut

Redactor Alexa Galgau

De multe ori, viața ne așterne în cale provocări imense, care ne fac să suferim enorm și care ne lasă cicatrici adânci în suflet. Peste unele suferințe pare imposibil să treci: pierderea unei persoane dragi, despărțirea de partener și boala sunt doar câteva dintre greutățile pe care mulți dintre noi trebuie să le ducem în spate. Pentru a putea trece peste durere, avem nevoie să ne refugiem în ceva, iar rugăciunea este cel mai bun „medicament”, pentru că grăbește vindecarea sufletului.

Dacă ești credincioasă, știi deja că Dumnezeu îți ascultă fiecare gând și dorință, iar dacă te rogi, alinarea vine și ea la momentul potrivit, pentru că nu te poți vindeca peste noapte.

Iată o rugăciune pentru suflet care te va ajuta să treci peste orice dificultate!

Rugăciune pentru suflet

Această rugăciune pentru suflet te va ajuta să simți din nou pace interioară și să accepți ceea ce s-a întâmplat, însă trebuie să o spui din inimă în fiecare zi. Vei înțelege că, fără aceste dureri, nu ai putea aprecia și lucrurile cu adevărat bune în viață.

Acest psalm poate fi rostit și de persoanele care vor să se ferească de boli sau care deja suferă de diverse afecțiuni, pentru că nu vindecă doar sufletul, ci și trupul:

„Doamne, auzi rugăciunea mea, ascultă cererea mea, întru credincioșia Ta; auzi-mă, întru dreptatea Ta. Să nu intri la judecată cu robul Tău, că nimeni din cei vii nu-i drept înaintea Ta. Vrăjmașul prigonește sufletul meu și viața mea o călca în picioare; facutu-m-a să locuiesc în întuneric ca morții cei din veacuri.

Mâhnit e duhul în mine și inima mea încremenită înlăuntrul meu. Adusu-mi-am aminte de zilele cele de demult; cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mâinilor Tale m-am gândit. Tins-am către Tine mâinile mele, sufletul meu ca un pământ însetoșat. Degrabă auzi-mă, Doamne, că a slăbit duhul meu. Nu-ți întoarce fața Ta de la mine, ca să nu mă asemăn celor ce se pogoară în mormânt. Fă să aud dimineața mila Ta, că la Tine mi-i nădejdea.

Arată-mi calea pe care voi merge, că la Tine am ridicat sufletul meu. Scapă-mă de vrăjmașii mei, că la Tine alerg, Doamne. Învață-mă să fac voia Ta, că Tu ești Dumnezeul meu. Duhul Tău cel bun să mă povățuiască la pământul dreptății. Pentru numele Tău, Doamne, dăruiește-mi viață. Întru dreptatea Ta, scoate din necaz sufletul meu. Fă bunătate de stârpește pe vrăjmașii mei și pierde pe toți cei ce necăjesc sufletul meu, că eu sunt robul Tău.

Amin"

Rostește această rugăciune pentru suflet zi de zi și nu va dura mult până vei găsi din nou puterea de a te bucura de viață, pentru că înțelepciunea nu poate să vină decât din suferință.

Iată și câteva rugăciuni făcătoare de minuni, pe care să le spui atunci când treci prin clipe grele!

Articolul urmator
15 filme după cărți de dragoste care îți vor rămâne în suflet
15 filme după cărți de dragoste care îți vor rămâne în suflet

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (25)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.