S-a lansat platforma de fashion swap Flipster.ro. Schimbi hainele pe care le ai cu hainele pe care le vrei

Mihaela Dobre, redactor Divahair.ro

Flipster.ro este primul serviciu online de fashion swap din Romania - membrele comunitatii pot face schimb de haine, incaltaminte si accesorii.

La baza dezvoltarii serviciului au stat observatiile echipei referitoare la situatii din viata de zi cu zi. Flipster.ro vine in intampinarea celor care au dulapul plin, dar se gandesc in fiecare zi ca nu au cu ce sa se imbrace, celor care au cumparat lucruri frumoase, dar pe care nu au avut niciodata ocazia sa le poarte, celor care isi doresc o garderoba noua, dar ezita pentru ca au investit deja sume mari in cea de acum.

Flipster

Flipster rezolva aceste probleme, serviciul oferind posibilitatea sa schimbi hainele pe care le ai cu hainele pe care le vrei.

Fiecare utilizatoare care intra Flipster.ro posteaza  fotografii si descrieri ale obiectelor de imbracaminte, incaltaminte si ale accesoriilor pe care nu le poarta, care sunt intr-o conditie buna si foarte buna si pot bucura pe altcineva. Dupa ce exploreaza obiectele expuse pe platforma de celelalte utilizatoare si descopera ceva care le place, membrele propun un flip - un schimb contra unuia sau mai multor obiecte din propria garderoba. Daca flip-ul este considerat avantajos de ambele membre, stabilesc data la care se va face schimbul prin curier.

 

Flipster

Costurile totale ale unui flip incep de la 17 ron  si include pretul livrarii prin curier pentru un schimb de un singur obiect contra altui singur obiect (1:1) si ajung la 23 ron la un schimb 3:3.

Platforma poate fi accesata de pe telefon, tableta si desktop la www.Flipster.ro, iar aria serviciului acopera peste 3200 de localitati din Romania. 
[  lista de localitati:http://flipster.ro/faq#in_ce_orase_facem_livrarile_

Flipster
Initiatorii proiectului sunt:
Andreas Philippi (Co-founder / Software Engineer, Cubus Arts)
Gabriel Tarnovan (Co-founder / Software Engineer, Cubus Arts)
Marius Cristea (Managing Partner, Blue Idea - IQads si SMARK)
Mihai Tarnovan (Co-founder / Software Engineer, Cubus Arts)

Pana acum, in perioada beta, pe Flipster s-au inscris peste 500 de membre si peste 5000 articole sunt disponibile la schimb.

Articolul urmator Luna în care nu este bine să te căsătorești, dacă nu vrei să divorțezi repede

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.