Nu Skin

Scrisoare de la sufletul tău: "Poți fi din nou puternică"

Otilia Geavlete

Atunci când ne pierdem speranța și avem sentimentul că ne-au lăsat puterile, este vremea să ne reconectăm cu sufletul nostru. Senzația de neajutorare vine din însuși faptul că permitem lucrurilor din jur să ne absoarbă energia și întrerupem legătura cu rezervoarele noastre interne de forță. 

În astfel de clipe, este important să știm că sufletul nostru ne vorbește. Acea parte din noi neîmblânzită, care nu se lasă înfrântă de nimic, ne trimite mesajele sale. Trebuie numai să ne deschidem inima și să ascultăm cu atenție.

Iată care este mesajul care ne poate reconecta cu energiile noastre secrete.

Scrisoare de la sufletul tău

scrisoare

O, tu, care  te vezi atât de slabă, unde ți-ai pierdut credința? Când ai încetat să crezi că totul este posibil?

Spui că nu poți face nimic, te temi de tot ce este în jurul tău. Totul te înfricoșează, germenii, teroriștii, sărăcia, neputința, lucrurile nerezolvate din tine.

Ai renunțat la propria putere. Ți-ai dăruit forțele lucrurilor trecătoare din afara ta.

Cândva ai fost o ființă măreață, care știa că nimic nu este imposibil. Iar acum te lași copleșită de frici și slăbiciuni cu care lumea te invadează.

Ce îți pot face aceste lucruri, dacă trăiești după esența ta, pe culmile Ființei tale adevărate? Unde este Credința ta? Unde este curajul tău? Unde este puterea nelimitată, care se afla în interiorul tău?

Chiar dacă acum suferi, nu uita că a fost o vreme în care erai în contact direct cu forța ta. Acea ființă curajoasă este încă în interiorul tău. Chiar dacă lumea este plină de monștri, puterea pe care o au asupra ta este cea pe care tu le-o acorzi, crezând în ei.

Înfrățește-te cu Forța și Credința, cu Demnitatea și Curajul și revino din nou la viață, pentru că nu este nimic atât de întunecat în Univers încât să înghită Lumina.

Nu uita: Tu ești înțelepciunea. Ești dragostea. Ești puterea. Ești nelimitarea. Ești divinul.

Toate aceste lucruri le-ai uitat când ai ales să crezi o minciună. Dacă vei lăsa deoparte iluziile și vei îmbrățișa Adevărul, acesta te va elibera.

inger

Poți fi din nou puternică, dacă investești mai mult timp în convingerea că ai forța necesară decât în credința falsă că ești neajutorată. Abandonează frica irațională și calea care te duce mai aproape de lumină.

 

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!