Scrisoare pentru cea mai bună prietenă: "Meriți să ai lumea întreagă la picioare și puțin mai mult"

Scrisoare pentru cea mai bună prietenă: "Meriți să ai lumea întreagă la picioare și puțin mai mult"

Redactor Raluca Margean

Uneori este greu să găsești cele mai potrivite mesaje de ”La mulți ani” pentru cea mai bună prietenă, deoarece cuvintele nu sunt suficiente pentru sentimentele sincere pe care le ai față de aceasta. Prietena ta cea mai bună este persoana care te susține necondiționat, cu care poți discuta orice și în care poți avea încredere totală, prin urmare merită să-i spui cât de mult o prețuiești. Îți oferim câteva idei de mesaje din care să te inspiri, însă important este să le personalizezi în funcție de relația specială pe care o aveți.   

Gânduri pentru prietena mea de ziua ei de naștere

scrisoare-pentru-cea-mai-buna-prietena-doua-femei-prietene

Chiar dacă pare puțin mai complicat și ușor demodat să-i scrii câteva rânduri frumoase, cu siguranță gestul tău o va impresiona. Nu trebuie să faci acest lucru în fiecare an, dar dacă sunteți prietene de o viață, îi poți transmite după o perioadă mai lungă un text ceva mai pretențios.

Iată unul dintre cele mai frumoase mesaje de ”La mulți ani” pentru cea mai bună prietenă, pe care să-l folosești:

”Draga mea prietenă, nu am cuvinte să-ți spun cât de mult mă bucur că te am în viața mea. M-ai învățat ce înseamnă să ai un suflet pereche, mi-ai schimbat viața în bine și îmi doresc să fii lângă mine pentru totdeauna. Ești o persoană minunată, mă faci să rând atunci când mă vezi tristă, mi-ai dat încredere în mine, m-ai ajutat și mi-ai suportat toate plângerile fără să clipești. Mi-ai arătat ce înseamnă să iubești necondiționat și să fii alături de prietenul care are nevoie de tine. 

Ești o persoană minunată, sinceră și deschisă. Mi-e foarte ușor să vorbesc cu tine despre orice am pe suflet și mă simt atât de bine când sunt cu tine. Ești atât de frumoasă, pe dinafară și pe dinăuntru și-ți mulțumesc că m-ai ajutat să mă văd și eu, așa cum mă vezi tu. 

Recunosc că nu-mi stă în fire să scriu mesaje de ”La mulți ani” pentru cea mai bună prietenă, dar este o ocazie fantastică să-ți mulțumesc că ai intrat în viața mea. Vreau să știi că nu te mai las să pleci niciodată pentru că ești o persoană minunată. Ești mai mult decât o soră pentru mine, te iubesc și te prețuiesc enorm.”

Mesaje emoționante de La mulți ani pentru cea mai bună prietenă

scrisoare-pentru-cea-mai-buna-prietena-femei-pe-iarba

Relația voastră de prietenie poate să fie mai strânsă dacă vă împărtășiți sentimentele pe care le aveți una pentru cealaltă. Nu te sfii să-i spui prietenei tale de ce îți este atât de dragă și ce consideri tu că v-a făcut să fiți atât de apropiate. În unele zile, îi poți scrie mesaje amuzante care să-i stârnească zâmbetul pe buze și să-i însenineze ziua. Însă de ziua ei, rezervă câteva mesaje emoționante de La mulți ani pentru cea mai bună prietenă care să-i atingă sufletul.

Iată mai multe idei pe care să le folosești:

 1. Râzi întotdeauna la glumele mele și mă înțelegi dintr-o privire. Cum să nu te iubesc? Îmi ești tare dragă și-ți doresc tot binele din lume! La mulți ani!
 2. Draga mea, m-ai văzut fără make-up și nu te-ai îngrozit! Îți sunt profund recunoscătoare pentru asta și te voi iubi mereu! Să trăiești mult și bine!
 3. Ai cea mai bună inimă pe care am întâlnit-o la vreo persoană. Să ai parte numai de oameni frumoși și buni, așa ca tine!
 4. Îți împarți ultima bucățică de ciocolată cu mine, eu îți ofer inima mea forever! La mulți ani sănătoși și frumoși, draga mea!
 5. Am trecut prin multe lucruri împreună, atât bune, cât și rele și tot am rămas prietene. Sper din toata inima să fim așa mereu! La mulți ani, draga mea, să fii fericită și iubită toată viața!
 6. Mă susții și mă încurajezi să văd lucrurile pozitive, știi să taci și să vorbești exact atunci când trebuie. Ești mai mult decât perfectă și îți doresc să ai parte numai de bucurii și veselie în viață!
 7. Ești tot ce mi-am dorit vreodată de la o prietenă și te iubesc enorm. Îți doresc să fii fericită, să ai parte de tot binele din lume și să ai mereu zâmbetul pe buze!

La mulți ani, prietena mea: cele mai sincere urări

scrisoare-pentru-cea-mai-buna-prietena-doua-prietene-in-masina

Ziua de naștere este o ocazie minunată să-i transmiți toate cele bune minunatei tale prietene. Iată alte mesaje și urări de ”La mulți ani” pentru cea mai bună prietenă lungi sau scurte din care să te inspiri:

 1. Mi-ești atât de dragă și sunt foarte fericită că ești prietena mea cea mai bună. Sper ca toate visele tale să se împlinească și eu să fiu lângă tine să ne bucurăm împreună de fiecare moment.
 2. La mulți ani, draga mea prietenă! Să ai un an cu multe împliniri, să fii veselă în fiecare clipă din viața ta și să ai parte numai de lucruri frumoase de-acum înainte. 
 3. La mulți ani, frumoasa și fabuloasa mea prietenă. Te iubesc enorm și-ți doresc să ai tot ce-i mai bun pe lumea asta!
 4. La mulți ani, draga mea! Să ai o zi așa de minunată precum tine! Te îmbrățișez și te pup cu drag!
 5. La mulți ani celei mai minunate și mai fantastice femei de pe Pământ! Sunt atât de fericită că ești prietena mea, îți doresc să ai tot ce-ți dorești tu și încă ceva pe de-asupra! Meriți tot binele din lume!
 6. La mulți ani, draga mea! Îți doresc să ai o zi mega-fantastică, așa cum ești și tu!
 7. La mulți ani! Fie ca de-acum încolo să te ocolească toate problemele și să dea norocul peste tine! Meriți să ți se întâmple numai lucruri frumoase, îți doresc să ai parte de ele!
 8. Ești cea mai tare prietenă din lume! La mulți ani, sper că mă inviți la petrecere!
 9. La mulți ani, draga mea! Să fii veselă, frumoasă și fantastică toată viața! 
 10. La mulți ani! Să ai o zi perfectă, senină și veselă, așa ca tine!

Scrisoare pentru cea mai bună prietenă în engleză

Mesaje de La mulți ani pentru cea mai bună prietenă în engleză

Dacă ai o prietenă de altă naționalitate, poate îți vor fi de folos aceste mesaje de La mulți ani pentru cea mai bună prietenă în engleză inspirate de pe site-ul huffpost.com:

 1. ”I feel so lucky to have you as my friend. Hope your birthday is as special as you are. May all of your dreams come true. Thanks for being such a great friend. Happy birthday!” (Sunt foarte norocoasă că ești prietena mea. Sper ca ziua asta să fie specială, așa cum ești și tu. Să ți se îndeplinească toate dorințele, mulțumesc că ești o prietenă atât de bună. La mulți ani!)
 2. ”Happy, happy birthday! You deserve all the cakes, love, hugs and happiness today. Enjoy your day my friend!” (La mulți ani! Meriți toate prăjiturile, îmbrățișările și bucuriile de azi. Să ai o zi minunată, prietena mea!)
 3. ”May God shower you with blessings today and always. Happy birthday wishes for my best friend!”(Dzeu să te binecuvânteze astăi și întotdeauna. Îți transmit cele mai sincere urări/mesaje de La mulți ani pentru prietena mea cea mai bună!)
 4. ”Happy, healthy, exceptional, rocking birthday to you my friend!”(Să fii fericită, sănătoasă, excepțională și tot ce vrei tu de ziua ta, draga mea prietenă!)
 5. ”I wish you love, hope and everlasting joy and happiness. Happy birthday, my dear friend!”(Îți doresc să fii iubită, să nu-ți pierzi speranța, să fii veselă și fericită mereu. La mulți ani, draga mea prietenă!)

Versuri sau citate pentru cea mai bună prietenă

Două femei pe malul mării

Atunci când vrei să-i transmiți un mesaj prietenei tale cele mai bune, poți folosi texte scurte, haioase, versuri sau chiar citate, pe care să le personalizezi cum vrei tu. Inspiră-te din cele de mai jos:

„Un prieten este un dar pe care ți-l faci singur.” – Robert Louis Stevenson

”Nimeni nu poate trăi fără prieteni, chiar dacă stăpânește toate bunurile lumii”. – Aristotel

”Prietenii sunt familia pe care ți-o alegi”. – Jess C. Scott

”Adevărata prietenie apare atunci când tăcerea dintre două persoane este confortabilă”. – David Tayson Gentry

”Prietenul sigur îl cunoști în împrejurări nesigure.”  – Cicero 

”Ea nu e sora mea pe bune/ dar am avut noroc ca am gasit-o între atâta lume.”-Anonim

”Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate învăța la șccoală. Dar dacă nu ai învățat ce înseamnă prietenia înseamnă că nu ai învățat nimic”. – Muhammad Ali

”Un prieten este o persoană care știe totul despre tine și încă te place”. – Elbert Hubbard

”Un prieten este cineva care te cunoaşte aşa cum eşti, înţelege ce ai fost, acceptă ce ai devenit şi, cu blândeţe, te lasă să creşti în continuare.” – William Shakespeare

”Este îngrozitor să nu ai un prieten căruia să-i spui cât ești de fericit sau de trist.”- Panait Istrati

”Un prieten adevărat te prinde de mână și îți atinge inima” – Gabriel Garcia Marquez

Urări de La mulți ani pentru cea mai bună prietenă haioase

Fii originală și transmite mesaje haioase de La mulți ani pentru cea mai bună prietenă. Iată câteva super idei:

 1. ”Ai mai îmbrătrânit un an, dar tot cea mai sexy fată din câte cunosc ai rămas. Îți trimit un infinit de pupici de La mulți ani pentru tine!”
 2. ”Uită de probleme, de griji și supărări de ziua ta, dar uită, te rog și de cadoul meu pentru tine! Tot ce am de oferit este un sincer Să trăiești o mie de ani fericiți! Te pup, draga mea prietenă!”
 3. ”De ziua ta, îți voi spune câteva cuvinte înţelepte: zâmbeşte atâta vreme cât mai ai dinţi. La mulţi ani!
 4. ”La mulți ani, draga mea. Sper să rămânem prietene până când o să fim prea bătrâne ca să ne aducem aminte zilele de naștere.”
 5. ”La mulți ani, draga mea prietenă. Pe zi ce trece te faci mai super-mega-fabuloasă. Începi, în sfârșit, să semeni cu mine și de-aia te iubesc așa de mult!”

Poze cu La mulți ani, prietena mea

Poți trimite mesaje cu poze de La mulți ani, prietena mea pe rețelele de socializare. Iată câteva idei:

Două femei care stau întinse pe balcon

Desen cu mesaj de La mulți ani

Poezie de La mulți ani, prietena mea

Pentru că rimele sunt cele mai cool mesaje de La mulți ani pentru cea mai bună prietenă, îți oferim câteva pentru inspirație:

”Călca-te-ar trenul FERICIRII
Trăzni-te-ar fulgerul IUBIRII
Îneca-te-ai într-un lac de SĂNĂTATE
Cădea-ți-ar în cap un sac cu BANI
Și desigur ,,LA MULȚI ANI''!

Cățeluș cu părul creț
Să ai Jeep-ul în coteț
Și o vilă cu piscină
Pe Madonna ca vecină
O lopată pentru bani
Sănătate...LA MULȚI ANI!!!

Așadar, dacă ai norocul să ai o prietenă super tare care te susține și îți este alături la bine și la greu, fă tot posibilul să nu-i dai drumul. Respect-o, trimite-i de ziua ei mesaje de La mulți ani pentru cea mai bună prietenă și prețuiește-o pentru că reprezintă un adevărat dar divin!

Citește și:

Mesaje pentru soră: cele mai emoţionante 76 de mesaje

Cinci mesaje pe care să nu i le trimiți niciodată unui fost iubit

Surse foto: Pixabay.com, Unsplash.com, Istock

Articolul urmator
Cele 5 „zone albastre" ale lumii, unde trăiesc cei mai sănătoși oameni
Cele 5 „zone albastre" ale lumii, unde trăiesc cei mai sănătoși oameni
Esti o buna prietena sau nu?
Incepe quiz
Esti o buna prietena sau nu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.