Mesaje pentru soră: cele mai emoţionante 76 de mesaje

Mesaje pentru soră: cele mai emoţionante 76 de mesaje

Redactor Andreea Baluteanu

În această perioadă extrem de complicată, în care distanțarea socială e practic singura modalitate prin care putem supraviețui atât personal, dar și ca națiune, apropierea virtuală dintre oameni e mai importantă decât orice. E ziua unei dintre cele mai îndrăgite ființe de pe pământ? Poate că nu îi poți spune „la mulți ani” în persoană, dar cu siguranță îi poți transmite dragostea ta: noi am adunat cele mai frumoase mesaje pentru soră.

Ai de unde alege! Fie că e aniversarea sa, fie că vrei să îi transmiți cât o iubești, să o încurajezi sau pur și simplu să îi arăți recunoștința, iată vorbele care o vor unge la suflet!

Mesaje pentru soră: un „la mulți ani” pe căi virtuale

Îi vei auzi cu siguranță vocea la telefon, dar nu ar strica să îi trimiți și câteva rânduri despre care știi că îi vor rămâne pentru totdeauna în suflet. Se va putea întoarce la ele de fiecare dată când inima sa jinduiește după un strop de iubire. Iată câteva mesaje pentru soră de-a dreptul adorabile!

femeie care scrie un mesaj

 1. Draga mea soră, cu ocazia zilei tale de naștere, vreau să îți urez să ai cea mai frumoasă viață: cu suișuri aventuroase și coborâșuri pline de înțelepciune, cu cele mai minunate surprize și dragoste din plin. La mulți ani!”
 2. „Vreau să îți mulțumesc pentru că ai fost cea mai tare soră pe care mi-aș fi putut-o dori. Nimeni nu mă înțelege ca tine și cu asta am spus tot. La mulți ani”
 3. „Mersi că ai oprit tu toată frumusețea din familie. A, și La mulți ani!”.
 1. „Ești ca o cutie de bomboane de ciocolată: dulce la exterior, plină de surprize la interior, și întotdeauna binevenită. La mulți ani”.
 2. „Surorile sunt calea prin care Dumnezeu a arătat umanității că durerea există, dar și vindecarea. Să ne trăiești cel puțin 100 de ani”.
 3. „La mulți ani și îmi cer scuze în avans pentru cât de urât îți voi împacheta cadoul de Crăciun. Da, știi tu, și pe cel de acum”.
 4. ”Doar azi, de ziua ta, poți să împrumuți orice haină vrei din dulapul meu. La mulți ani”.
 5. „Viața nu poate fi mai frumoasă, despărțirile nu pot fi mai ușoare, comediile nu pot fi mai amuzante și petrecerile în pijamale nu pot fi mai fun când ai o soră lângă tine. Te iubesc nespus!”

Nu ne oprim. Iată mesaje pentru soră care prețuiesc calitățile extraordinare pe care această ființă de poveste le are!

 1. „Știu că ai trecut prin atât de multe momente dificile și totuși nu ai cedat niciodată. Ești cea mai puternică femeie din lume și idolul meu. Continuă să ne inspiri pe toate în continuare. La mulți ani, draga mea!”
 2. „Surorile sunt ca diamantele. Strălucesc, sunt indestructibile, toată lumea le vrea și da, sunt cele mai bune prietene ale unei fete. Sclipiri eterne, sora mea!”
 3. „Te iubesc atât de tare încât am înlocuit poza tipului drăguț care a venit la pachet cu portofelul cumpărat cu a ta. Eh, ăsta da sacrificiu. Așa că…la mulți ani”!
 4. „Poate că sunt sute de milioane de surori în lume, dar, pentru mine, tu ești cea mai bună! La mulți ani!”
 5. „Ești cu un an mai înțeleaptă și cu câteva minute mai aproape de a avea cea mai tare petrecere din viața ta. Ne vom distra ca niciodată. La mulți ani!”
 6. Surorile nu sunt de pe această lume. Au răbdarea unui înger și frumusețea unei zeițe. La mulți ani!”
 7. „De ce să îți faci griji că îmbătrânești, când ești ca vinul: devii mai bună cu fiecare an? La mulți ani”!
 8. „Supereroii sunt unul la un milion, dar o soră ca tine e una într-o viață. Să ne trăiești!”

Adorăm mesajele pentru soră care aduc zâmbetul pe buze!

 1. „E clar că habar nu au ce spun cei de la Forbes. Nu mi-am găsit numele pe lista lor! Și e limpede că sunt cea mai bogată persoană din lume, pentru că te am pe tine!”.
 2. „Cel mai bun avocat, cel mai bun terapeut, cel mai bun medic, cel mai bun profesor și cel mai bun elev: ai fost de toate în viața mea. Și rămâi în continuare cea mai bună soră. La mulți ani!”.
 3. „Ziua ta de naștere e și mai specială pentru mine fiindcă atunci când ai venit pe lume, am primit cel mai frumos cadou din viața mea. La mulți ani”.
 4. „Sora mea frumoasă, deșteaptă și trăznită! Viața mea fără tine ar fi fost mai săracă, mai urâtă, de-a dreptul insuportabilă. La mulți ani”!
 5. „La mulți ani celei mai tari surori din lume. Mulțumesc, Doamne, că devii din ce în ce mai puțin enervantă pe măsură ce îmbătrânești. Doar glumeam. Sau…nu? He-he! La mulți ani!”.
 6. „Nu se mai fac surori așa ca tine azi, așa că nu-mi rămâne decât să îți urez „La mulți ani”. Ai rupt tiparul, scumpa mea!”

Arată-i dragostea așa cum merită: mesaje pentru soră pline de iubire

Nu e necesar să fie ziua ei ca să îi transmiți cele mai frumoase urări: iată care sunt mesajele pentru soră ce reflectă mai multă iubire decât ți-ai putea imagina vreodată!

 1. Cei mai mari competitori ai Google sunt surorile care le știu pe toate. Adevărul e că am fost o norocoasă să te am în viața mea. Te iubesc mai mult ca pe oricine!”.
 2. „Cele mai bune prietene vor pleca ambele urechi la grijile tale. Dar numai o soră va pleca inima. Te iubesc!”
 3. „O soră se ceartă cu tine acasă ca să devii mai puternică și să fii capabilă să înfrunți apoi viața întreagă. Știu că bătăliile noastre m-au făcut ceea ce sunt. Te ador!”.
 4. „Toți ani aceștia pe care i-am petrecut împreună m-au făcut să îmi dau seama că numai o soră îți știe toate secretele și totuși nu te judecă pentru niciunul. Ești atât de importantă pentru mine!”
 5. „Zânele chiar există. Am una în viața mea: e sora mea”.

Mesaje pentru soră pline de iubire: ce poate fi mai frumos de atât? Tolba noastră nu s-a golit!

 1. „Când Dumnezeu îți dă o soră, înseamnă că a trimis un înger în misiune specială, ca să aibă mereu grijă de tine. Te iubesc””.
 2. „O soră e ca Moș Crăciun. Singura diferență e că ea chiar știe ce îți dorești sub brad. Te iubesc”!
 3. „Manuale, diagrame, ghiduri, tutoriale, proceduri, jurnale, referințe, dicționare: știi ce au toate acestea în comun? Niciuna dintre ele nu mă poate învăța ce m-ai învățat tu. Îmi ești cea mai dragă”!
 4. „Pot să îmi aleg prietenii și pot să îmi aleg iubitul. Dar nu mi-am putut alege sora și sunt foarte fericită: știu că nu aș fi fost în stare să aleg atât de bine. Te iubesc!”.
 5. „Prietenii te vor face să râzi, iubiții te vor face să zâmbești. Dar, la final, numai surorile vor fi acolo să îți șteargă lacrimile. ”
 6. „Surorile sunt ca sarea în bucate, apa pentru pește sau cerul pentru stele: de neînlocuit. Ești minunea mea”.
 7. „Cea mai bună parte atunci când ai o soră este că ai întotdeauna pe cine să dai vina. Lăsând gluma la o parte, știi că te iubesc, nu?”

surori

Mesaje pentru sora plecată în străinătate

Multe dintre noi ne regăsim în situația de a fi departe de sora pe care o iubim atât. Fie că vrei să îi transmiți cât de dor îți e de ea sau că îi porți de grijă, iată mesajele pentru soră care îți vor reflecta atât de profund sentimentele.

 1. „Îți doresc să ai o zi fericită pe care să o petreci cu oamenii la care ții. Am vrut doar să îți amintesc că mă gândesc la tine. Mi-e dor de tine”.
 2. „Ai plecat atât de departe ca să îți îndeplinești visele și, deși mi-e dor de tine, sunt atât de mândră. Nici un infinit de kilometri nu pot zdruncina legătura dintre noi”.
 3. „Chiar dacă suntem atât de departe una de alta, până la urmă, privim același cer. Mă uit la nori și mă gândesc la tine. Mi-e dor de sora mea.”
 4. „Număr zilele până ce te vei întoarce acasă. Și, oricât de multe ar părea acum, știu că le voi umple cu atât de multă dragoste, încât vor trece ca vântul”.
 5. „Îi mulțumesc întotdeauna lui Dumnezeu că mi te-a dat. Și oricui a inventat Internetul, fiindcă așa vom fi alături mereu. Mi-e dor de tine”.
 6. „Una lângă alta sau la mii de kilometru distanță. Vom fi întotdeauna surori, reunite într-o singură inimă”.

Mesaje de mulțumire pentru soră: vin direct din inimă

Ți-a făcut un cadou, ți-a dat un sfat sau pur și simplu există? Aceste mesaje pentru soră de mulțumire îi vor arăta, prin magia cuvintelor, cât de recunoscătoare îi ești!

 1. „Cu prietenii împart bucurii și necazuri, dar cu tine ceva mult mai prețios decât atât: copilăria și restul vieții. Îți mulțumesc!”.
 2. „Ai fost nu doar sora mea, dar și cea mai bună prietenă și uneori o a doua mamă. M-ai iubit când nici măcar eu nu mă puteam iubi și m-ai ridicat de jos când aș fi preferat să rămân la pământ. Pentru toate acestea, îți mulțumesc.”.
 3. „Îți mulțumesc pentru toată răbdarea și dragostea ta. Știu că am fost destul de enervantă pe când eram copil și promit să fiu la fel în continuare. Nu te voi dezamăgi, numai așa, de dragul tradiției.”
 4. „Dacă nu ai fost tu, cine știe câte greșeli aș mai fi făcut, și ce aș fi învățat din ele? M-ai împiedicat să mă fac de râs în fața băieților, ai făcut front comun cu mine în fața părinților și mi-ai dăruit cele mai frumoase rujuri (sau m-ai lăsat să le fur). Mulțumesc!”.
 5. „Mi-ai dăruit întotdeauna dragoste chiar și în cele mai grele momente din viața ta. Nu o să te pot răsplăti niciodată la fel. Dar pot să încerc și, mai ales, să îți spun „mulțumesc”!
 6. „Mulțumesc pentru că ai fost raza mea de soare chiar și când ploua afară. Știi mereu cum să lipești un zâmbet pe fața oricui. Ce să mai, nu mai e nimeni ca tine!”.
 7. „Surorile mai mici pot fi răsfățate, enervante și băgăcioase. Tu le-ai bifat pe toate. Dar în același timp ai fost amuzantă, genială și bună. Mulțumesc pentru tot!”.

femeie care scrie mesaj

Mesaje pentru soră: citate pline de duh pentru ea

Ce spun oamenii celebri și înțelepți despre ființele cu care au împărțit păruieli în copilărie și deserturi la maturitate? Iată câteva dintre cele mai frumoase citate care pot reprezenta mesaje pentru soră plin de profunzime.

 1. „Surorile sunt cele mai bune prietene din lume”- Marilyn Monroe.
 2. „Să ai o soră este ca și cum ai avea o cea mai bună prietenă de care nu poți scăpa. Știi că, orice ai face, va fi acolo pentru tine. ”- Amy Li
 3. „Cunoștințele se poartă întotdeauna impecabil, dar o soră te va iubi mereu suficient de mult cât să îți spună orice.” –Lauren Weisberger
 4. „Dacă sora ta se grăbește și nici măcar nu mai reușești să dai ochii eu ea, îți poartă cel mai bun pulover”. – Pam Brown
 5. „Puteți fi diferite ca soarele și luna, dar același sânge vă curge prin vene. Ai nevoie de ea și ea are nevoie de tine”- G.R.R . Martin
 6. „Dintre surori, una este întotdeauna spectatoarea, iar cealaltă dansatoarea.” - Louise Glück
 7. „Să nu lași niciodată o soră supărată să îți pieptene părul”- Anonim

Dacă vorbele de mai sus ne-au amuzat, mesajul pentru soră de mai jos ne-a înduioșat. Câtă dreptate are!

 1. „Nu văd la fel de bine fără ea. Nu aud la fel de bine fără ea. Nu mă simt la fel de bine fără ea. Aș putea trăi fără o mână sau fără un picior mai bine decât fără sora mea.” - Erin Morgenstern.
 2. „Nimeni nu se luptă cu tine ca propria ta soră, nimeni nu îți știe părțile vulnerabile mai bine și nu te atacă la fel de nemilos ca ea. ” – Jojo Moyes.
 3. „Nu-mi vorbi despre sora mea, nu te juca cu mine în legătură cu sora mea. Dacă o faci, vei vedea o altă parte din mine. ”- Beyoncé
 4. „Dacă nu îți superi sora cea mare din când în când, va crede că nu o mai iubești.” - Pearl Cleage
 5. „Dacă nu înțelegi cum o femeie își poate iubi sora cu tandrețe și să vrea să îi sucească gâtul în același timp, înseamnă că ai fost singură la părinți”.- Linda Sunshine
 6. „Zâmbesc pentru că suntem surori. Râd pentru că știu că nu poți să faci nimic în acest sens. ” – Anonim
 7. „O soră este atât oglinda, cât și opusul tău.” - Elizabeth Fishel.
 8. „Nu ești cea mai bună prietenă a mea. Ești sora mea, și asta e mult mai mult”- Jenny Han.
 9. „O soră este un dar către suflet, un prieten pentru spirit și un fir de aur pentru sensul vieții” - Isadora James.
 10. „Surorile sunt flori diferite din aceeași grădină”.- Anonim
 11. „Ce e o veste bună dacă nu ai o soră cu care să o împarți?”- James DeVries
 12. „O soră este o părticică de copilărie care nu poate fi nicicând pierdută.” - Marion C. Garretty

Adevărul e că nici măcar noi nu ne săturăm de aceste mesaje pentru soră: le adunăm cu spor și tandrețe.

 1. „Atât de departe și totuși atât de aproape. Atât de diferită și totuși atât de asemănătoare. De aceea îmi iubesc sora. ” - Maxime Lagacé
 2. „Sora este prima ta prietenă și a doua mamă.” - Sunny Gupta
 3. „Prietenii se maturizează și se îndepărtează. Dar singura pe care nu o vei pierde niciodată este sora ta.” - Gail Sheeny
 4. „Să ai o relație apropiată cu sora ta nu este ca și cum ai avea un prieten sau un confident. Este ca un suflet pereche, pe viață.” - Victoria Secunda
 5. „Surori. Pentru că avem cu toții nevoie de cineva care să ne apere pe la spate și să ne facă cu ou și cu oțet în față.” - Brooke Hampton
 6. „Iubire necondiționată, definiția unei surori”- Alicia Cook
 7. „Surorile te ajută să găsești lucruri importante atunci când le-ai pierdut. Zâmbetele tale, speranțele și curajul. ” – Anonim.
 8. „O soră va avea grijă de tine ca o mamă, va râde cu tine ca un frate, te va asculta ca o prietenă, dar, mai mult decât orice, te va iubi cum numai o soră poate.” – Anonim
 9. „Când zic că nu o să spun la nimeni, sora mea nu se pune”- Anonim.
 10. „O soră este tot ce ți-ai fi dorit să fi fost și tot ce nu ți-ai fi dorit să fi fost.” - M. Molly Backes
 11. „Așa cum îți poate spune oricine cu două surori, o ușă închisă e ca un steag roșu fluturat în fața unui taur. Nu poți să nu accepți provocarea. ”- Alan Bradley

Sperăm că ți-am servit drept sursă de inspirație și că te vei „înfrupta” de câte ori ai poftă din colecția noastră de mesaje pentru soră. Vezi care sunt și cele mai frumoase mesaje pentru prieteni, pentru colegi, dar și pentru nași.

Surse foto: iStock, Pexels

Articolul urmator
52 de urări scurte de ziua de naștere care te vor ajuta să transmiți cele bune
52 de urări scurte de ziua de naștere care te vor ajuta să transmiți cele bune
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.