Semne că cineva drag încearcă să comunice cu tine de pe lumea cealaltă

Semne că cineva drag încearcă să comunice cu tine de pe lumea cealaltă

Alida Enache

Chiar dacă o persoană dragă nouă a murit, asta nu înseamnă ca ea dispare în totalitate din viața noastră. Lumea pământească este într-o strânsă conexiune cu cea spirituală, așa că de foarte multe ori se poate întâmpla ca anumite situații care ni se par simple coincidențe să fie, de fapt, mesaje din partea celor care nu mai sunt printre noi.

Spiritele au anumite puteri speciale, dar și anumite “preferințe” atunci când vine vorba de a comunica cu persoanele dragi lor. Te invităm să descoperi în rândurile de mai jos care sunt acele semne că cineva drag încearcă să comunice cu tine de pe lumea cealaltă!

Imagine cu o femeie care comunică cu spiritul unui bărbatSursa foto: Youtube

Semne că cineva drag încearcă să comunice cu tine de pe lumea cealaltă

1. Găsești monede

Spiritele au capacitatea de a face monedele să apară în locuri neobișnuite pentru a încercă să-ți atragă atenția. În felul acesta, ele îți transmit că ar trebui să te prețuiești mai mult sau că vei avea parte de prosperitate în viață. În general, găsim monede prin casă, în poșete de care am uitat sau în stațiile de metrou, iar asta ne poate face să credem că este vorba despre o simplă coincidență, ci nu despre o intervenție spirituală. Ei bine, pentru a putea distinge situațiile, data viitoare când găsești un bănuț acordă atenție locului în care l-ai găsit sau circumstanței respective. De altfel, data care apare pe monedă ar putea avea o semnificație pentru tine.

2. Câinele tău privește în gol

La fel ca și copiii, și câinii au capacitatea de a simți prezența celor care nu mai sunt printre noi. Atunci când animalul tău de companie pare că privește o muscă invizibilă, când latră sau mârâie fără motiv sau când se comportă de parca s-ar juca cu cineva, deși nu este nimeni acolo, este foarte probabil ca ele să observe prezența unui spirit. Dacă animalele au un astfel de comportament tocmai în acele momente în care ție îți este mai greu, asta înseamnă că ghizii tăi spirituali încearcă să te încurajeze.

3. Simți miros de țigări

Ai simțit vreodată un miros foarte puternic sau un parfum deosebit în jurul tău și nu ai înțeles nicicum de unde vine acesta? Ei bine, ar putea fi un semn că persoanele dragi care nu mai sunt în viață încearcă să comunice cu tine. Spiritele pot manifesta un miros sau un parfum pe care tu îl asociai cu persoanele dragi ție, tocmai pentru a te anunța că îți sunt aproape. Poate fi vorba despre parfumuri, miros de țigară sau despre oricare alt miros distins și unic.

4. Lumini care pâlpâie

Spiritele pot manipula electricitatea cu ușurință, ambele fiind forme de energie care vibrează la o frecvență foarte înaltă. Dacă ai lumini care pâlpâie în casă, dacă anumite becuri se sting fără explicație sau dacă aparatele electrocasnice precum televizoarele și radiourile se strică, asta poate însemna că spiritul unei persoane dragi este în apropiere. Acesta este un simplu mod în care te salută.

5. Copiii mici

Te-a surprins vreodată perspicacitatea unui copil mic? S-a întâmplat vreodată ca un copil mic din familia ta să zică un lucru foarte înțelept pe care nu ar fi avut nicicum să-l înțeleagă în acel moment? Ei bine, uneori, copiii pot fi considerați mesageri pentru familia lor și pentru cei dragi care nu mai sunt printre ei. Spiritele se conectează mult mai ușor cu copiii pentru că ei sunt mereu ancorați în prezent, iar simțurile lor intuitive sunt mult mai dezvoltate. Ei pot simți prezența unui spirit în jurul lor și vor transmite anumite mesaje pe care nici măcar nu le înțeleg familiei lor.

6. Cântece de dragoste

Spiritele persoanelor dragi pot comunica cu tine cu ajutorul versurilor unui cântec care îți amintește de ele. De altfel, ele pot încerca să te ajute la rezolvarea unor probleme prin intermediul unor melodii care au o temă specială sau un anumit mesaj. Dacă tocmai ai ascultat o piesă care ți-a oferit răspunsul la acea întrebare care te rodea de foarte mult timp, asta ar putea însemna că tocmai ai primit ajutor din partea unei persoane dragi care nu mai este în viață.

7. Vise

Spiritelor le place să comunice cu noi prin intermediul viselor. În timpul somnului, mintea și rațiunea sunt în repaus, iar conștiința și intuiția funcționează mult mai bine. Dacă ți-a apărut un vis o persoană dragă care a murit, asta înseamnă că ai fost vizitat/ă de spiritul ei. În urma visurilor de acest gen vei rămâne cu anumite impresii sau cu perspective de lungă durată care te vor ajuta pe parcursul vieții.

8. Mesaje pe panouri publicitare

Uneori, ghizii tăi spirituali vor încerca să-ți atragă atenția cu ajutorul cuvintelor. Mai mult, ei pot încerca să-ți transmită anumite mesaje cu ajutorul panourilor publicitare, al reclamelor, al numelor de străzi sau chiar cu ajutorul broșurilor care pur și simplu apar în fața ta în timp ce mergi pe stradă. În general, toate mesajele pe care le vei găsi tipărite pe ele îți vor răspunde la anumite întrebări la care nu găseai nicicum răspunsul.

9. Semne pe cer

Spiritele persoanelor dragi pot încerca să comunice cu tine și prin intermediul curcubeielor. Ele sunt un simbol al iubirii divine. Dacă aveai nevoie de ajutorul și de sprijinul unei persoane dragi care nu mai este în viață și un curcubeu a apărut pe cer, asta înseamnă că acea persoană a vrut să-ți amintească că mereu te veghează și că nu ești singur/ă.

Cu siguranță că toate aceste semne pot fi și simple coincidențe, însă intuiția ta nu va da greș niciodată. Tu ce crezi despre modul în care spiritele încearcă să comunice cu noi? Ai fost vreodată într-o astfel de situație?

Citește și: Cum să faci față durerii dacă vei petrece primele sărbători fără o persoana iubită

Surse articol: Oprah, Romper, Goop

Surse foto: Youtube

Articolul urmator
Ritualul ieșit din comun care a cutremurat lumea! Indonezienii își dezgroapă, spală și plimbă morții o dată la trei ani
Ritualul ieșit din comun care a cutremurat lumea! Indonezienii își dezgroapă, spală și plimbă morții o dată la trei ani
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.