Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Semne că îngerul tău păzitor încearcă să ia legătura cu tine

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro
O pană albă

O pană albă

Îngerul tău păzitor ar putea aduce în calea ta o pană albă, numită ”cartea chemării”, pentru a-ți da de veste că se află în preajma ta. Pana albă este un semn care îți comunică: ”Sunt aici pentru tine, nu ești singur.” Acest semn apare, de obicei, atunci când treci prin perioade dificile și lispite de speranță. De regulă, vei găsi aceste pene în cele mai neașteptate locuri, unde este greu să ajungă o pasăre. 

Este o credință comună că fiecare dintre noi a venit în această lume pentru a îndeplini o misiune și că suntem îndrumați pe calea cea dreaptă de un ghid spiritual, de regulă îngerul nostru păzitor, Putem să ne imaginăm îngerul ca pe o formă de energie celestă care ne orientează într-o lume haotică și ne ajută să ne împlinim potențialul.

Deși sunt mereu alături de noi și au rolul să ne ghideze, îngerii nu se pot manifesta în forme materiale în lume, pentru că vin dintr-o dimensiune cu totul diferită de a noastră. Îndrumările angelice vin, de regulă, sub forma unor vise, a simbolurilor, a unor indicii care ne arată calea corectă.

Dacă vom cunoaște semnele că îngerul încearcă să comunice cu noi, vom putea desluși mai bine mesajele sale. Descoperă în galerie cele mai des întâlnite dintre aceste semne. 

Surse foto: IStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (32)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!