Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cele șapte magnifice ale zodiacului

Victoria Dragan

Cu siguranță îți amintești de filmul western „The magnificent seven” (Cei șapte magnifici), care a făcut furori anul acesta în lumea cinematografică. Oare cum ar fi arătat ei dacă ar fi fost transpuși în domeniul astrologic? Ești curioasă să afli ce femei din zodiac au spirit justițiar și prin ce se remarcă ele?

Află mai jos care sunt cele șapte magnifice ale zodiacului!

Șapte femei magnifice din zodiac: ce ai de învățat de la ele

Berbec

Femeia Berbec este curajoasă și întreprinzătoare, astfel că nu îi stă nimic în cale atunci când observă că i se face o nedreptate ei sau cuiva apropiat. Poate că acționează cu impulsivitate de cele mai multe ori, dar cu siguranță își atinge obiectivul. Nimeni nu va mai îndrăzni să treacă peste cuvântul ei pe viitor. Sinceritatea ei este ucigătoare, iar dinamismul de care dă dovadă îi impulsionează și pe alții să ia atitudine atunci când lucrurile nu sunt corecte.

Leu

O fire puternică și pasională, nativa acestui semn zodiacal luptă pentru principiile ei, astfel că nu se lasă niciodată condusă de către cei din jur. Dimpotrivă, ea se remarcă întotdeauna într-un grup drept lider. Nu se impune într-un mod neplăcut, ci demonstrează din plin că își merită locul acela. Este generoasă cu cei din jur, dar știe și când să îi pedeapsească pe cei care greșesc.

Fecioară

Nimeni nu scapă de spiritul critic al acestei reprezentante a horoscopului. Ea are atitudine justițiară cu cei care nu au un comportament adecvat în societate, astfel că face orice îi stă în putință pentru a-i aduce pe drumul cel bun. Cei din jurul ei au multe lucruri bune de învățat de la ea, adevărate lecții de viață care le vor servi drept ghid pe viitor.

Scorpion

Nici nativa acestui semn astrologic nu suportă nedreptatea, așa că nu stă pe gânduri atunci când cineva o calcă pe coadă. Ea nu așteaptă ca altcineva să îi facă dreptate și ordine în viață, ci pune la cale un plan de răzbunare de neuitat. Cel care i-a greșit nu își va mai permite în veci să comită o astfel de faptă față de ea ori de cineva drag ei.

Săgetător

Nativa Săgetător este cea mai independentă din tot zodiacul, așa că acționează prompt atunci când cineva încearcă să o conducă. Nu suportă să îi fie îngrădită libertatea, ci luptă pentru ceea ce își dorește în viață. Îi place să îi motiveze și pe cei din jur atunci când observă că ei nu au puterea să își atingă singuri visurile. Și nu se teme niciodată să își expună opiniile, chiar dacă știe că ele nu vor fi privite cu ochi buni.

Capricorn

Ambițioasă, realistă și responsabilă, femeia Capricorn urmărește întotdeauna să se facă dreptate. Spiritul ei justițiar evoluează câteodată până la o etapă obsesivă, motiv pentru care îi scoate pe cei din jur din sărite. Deși reprezentanta este de neclinit atunci când vine vorba de legi și de reguli, totuși nu le acceptă pe toate până nu le trece printr-un filtru personal.

Pești

Nativa Pești nu caută să își facă dreptate cu mâna ei, ci adoptă o altă atitudine în viață. Deși are o personalitate diferită față de celelalte femei magnifice enumerate mai sus, ea completează cu succes acest grup astrologic. Sensibilitatea și mărinimia de care dă ea dovadă înmoaie inima oricui. Chiar și cel mai rău om de pe pământ s-ar schimba dacă și-ar petrece timpul în compania acestei reprezentante, fie și pentru o perioadă scurtă.

Tu ce părere ai despre femeile magnifice ale zodiacului? Faci parte dintre ele?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (60)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!