Nu Skin

Seriale de dragoste - Lista celor mai populare seriale la ora actuală

Redactor Raluca Margean

Vizionarea unui serial de dragoste reprezintă una dintre cele mai plăcute modalități de a-ți petrece seara împreună cu iubitul tău. Aceste filme sunt din ce în ce mai apreciate de cuplurile din lumea întreagă, în special dacă sunt condimentate cu un strop de dramatism sau presărate cu elemente de comedie. Dacă și ție îți plac astfel de filme, iată o listă cu cele mai populare seriale de dragoste pe care merită să le urmărești acum.

1. Seriale de dragoste 2020

Proaspăt lansate în acest an, următoarele seriale și-au câștigat deja foarte mulți fani în toată lumea, așadar merită să le incluzi și tu în lista ta de vizionări.

Să fugim! - Data lansării: 12 aprilie 2020, HBO GO

Acest nou serial de pe HBO GO prezintă povestea unei femei a cărei viață este dată peste cap de un mesaj primit de la fostul ei iubit. În urmă cu mai bine de 15 ani, pe când erau la facultate, Ruby și Billy au făcut un pact și anume, dacă unul dintre ei trimite celuilat mesajul ”Fugi” și primește înapoi același răspuns, cei doi vor renunța la tot, se vor întâlni în New York, la Grand Central Station și vor călători împreună prin America. Chiar dacă Ruby este pregătită să renunțe la viața ei obișnuită din suburbii ca să dea curs invitației lui Billy, lucrurile nu sunt chiar așa de simple. Deciziile pe care trebuie să le ia și secretele pe care nu dorește să le împărtășească cu prietenul ei îi vor face pe cei doi să aibă parte de câteva aventuri tragi-comice.  

Oameni normali - Data lansării: 26 aprilie 2020, BBC

Bazat pe romanul cu același nume al lui Sally Rooney, Oameni normali este un serial de televiziune dramatic irlandez care urmărește relația romantică dintre doi adolescenți, Marianne și Connell, în timpul liceului și apoi al colegiului. Cei doi adolescenți sunt cum nu se poate mai diferiți. Marianne este considerată de colegii săi o ciudată, pe când Connell este un băiat foarte popular. Relația lor nu este una ușoară și este marcată de tot felul de complexe și frustrări de ambele părți. Serialul a primit multe laude din partea criticilor de film, fiind foarte apreciat atât pentru performanța actorilor, cât și pentru conținutul plin de maturitate al scenariului.

2. Top seriale de dragoste de pe Netflix

Netflix este una dintre cele mai populare platforme de streaming online, iar filmele care apar aici sunt de cea mai bună calitate. Iată cele mai interesante seriale de dragoste pe care le poți urmări acum pe Netflix:

Tu - Data lansării: 9 septembrie 2018

Inspirat de romanul omonim al lui Caroline Kepner, acest serial este unul dintre cele mai populare de pe Netflix. El spune povestea unei obsesii de dragoste în era internetului și a social media. Atunci când o tânără și frumoasă scriitoare aspirantă intră într-o librărie din New York, viața sa se schimbă. Îl întâlnește pe Joe, care se îndrăgostește de ea iremediabil. Ceea ce ar putea fi o poveste romantică obișnuită se transformă într-o adevărată obsesie pentru că Joe folosește rețelele de socializare și internetul pentru a afla totul despre fată. El ajunge să îndepărteze fiecare persoană care ar putea fi un obstacol în fața iubirii sale și ajunge să aibă control 100% asupra vieții femeii.

Baby - Data lansării: 30 noiembrie 2018

Baby este un serial de dragoste și dramă italian care spune povestea a două adolescente care nu-și mai suportă nici colegii și nici familiile. Locuind într-un cartier bogat al Romei, cele două fete sunt atrase de lumea interlopă și vor începe, astfel, o viață dublă.

Outlander - Data lansării: 9 august 2014

Outlander este o poveste romantică și istorică pe care nu trebuie s-o ratezi. După cel de-al Doilea Război Mondial, o asistentă medicală călătorește în timp și se regăsește înconjurată de războinici scoțieni în anul 1743. Ea este forțată să se căsătorească cu unul dintre războinici și ajunge să se îndrăgostească de el. Serialul urmărește relația pasională a celor doi, prezentând în același timp evenimente istorice din acea perioadă, conflicte sociale și umane, lupte sângeroase și multe altele.

A fost odată ca niciodată - Data lansării: 23 octombrie 2011 

Un serial de fantezie care, datorită popularității sale, a ajuns deja la cel de-al șaptelea sezon. În această poveste sunt prezentate întâmplările unei tinere fete cu un trecut tulburător, care este atrasă într-un orășel ciudat, unde personaje mitice prind viață.

3. Seriale de dragoste și dramă

Dragostea creează multă plăcere dar aduce cu sine și puțină suferință. Iată câteva seriale de dragoste pline de dramatism care te vor cuceri:

Dragoste modernă - Data lansării: 18 octombrie 2019, Amazone Prime Video

Dragoste modernă este un serial care explorează dragostea în multitudinea sa de forme: dragoste sexuală, romantică, familială, platonică și iubirea de sine. În cele opt episoade de sine stătătoare ale seriei sunt prezentate povești romantice inspirate din viața reală și adună laolaltă multe vedete precum Anne Hathaway, Tina Fey, Andy García, Dev Patel, Catherine Keener și mulți alții.

Mizerabilii - Data lansării: 30 decembrie 2018, BBC

Povestea romantică și istorică a lui Victor Hugo a fost deja adusă pe marele ecran cu filmul Les Miserables din 2012. De data aceasta, cartea primește și o versiune TV care este extrem de interesantă. Acțiunea este plasată în Franța, după Napoleon, într-o perioadă frea, plină de tulburări și lipsuri.

Poldark - Data lansării: 8 martie 2015, difuzat pe Happy Channel și Epic Drama

Serialul de epocă Poldark este unul dintre cele mai populare seriale de televiziune. Timp de 5 sezoane, Poldark a încântat telespectatorii din întreaga lume cu frumoasa poveste de dragoste dintre Ross și Demelza. Acțiunea este plasată la sfârşitul secolului al XVIII-lea, când Ross Poldark, un ofițer al armatei Marii Britanii se întoarce acasă, în Cornwall, după Războiul American de Independență (1775-1783). El vrea să-și reia viața de unde a lăsat-o, însă realitatea este mai dură decât și-a imaginat-o. Cu toate acestea, el reușește să-și construiască o nouă viață, alături de o nouă iubire. 

This is us - Data lansării: 20 septembrie 2016, NBC

Acesta este un serial de dragoste care urmărește viața mai multor familii americane, de-a lungul mai multor generații. Serialul a cunoscut un succes mare, dovadă stau cele 4 sezoane pline de dramă, comedie, dragoste, trădare și multe altele.   

Sex and the City - Data lansării: 6 iunie 1998, difuzat pe HBO GO

Acesta este un serial care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este un serial-cult, care a schimbat regulile în cinematografie, a transformat toate femeile în fashion addicts și a vorbit pe șleau despre subiecte-tabu. Chiar dacă a trecut mult timp de la primul episod, Sex and the City este în continuare unul dintre cele mai populare seriale de televiziune. Carrie, Samantha, Miranda și Charlotte vor rămâne în sufletele și în inimile noastre pentru totdeauna!

Grey’s Anatomy - Data lansării: 27 martie 2005, difuzat pe HBO GO

Deși rulează pe ecrane de foarte multă vreme, nu ai cum să te plictisești de acest serial. El nu este o poveste simplă despre medici, stagiari și asistente, este o poveste despre viață, cu tot ce este bun și rău în ea. Dragoste, trădări, umilințe, suferințe, încredere, infidelitate, minciuni, de toate. Este un serial care te face să râzi și să plângi, dar și să-ți pui întrebări existențiale.    

4. Seriale de dragoste turcești care ne-au cucerit

Serialele de dragoste turcești sunt pline de dramatism, de relații complicate și de răsturnări de situație, ingrediente esențiale pentru succesul oricărui serial. Iată cele mai iubite filme turcești:

Dragoste infinită - Data lansării: 14 octombrie 2015, difuzat pe Kanal D

Serialul descrie povestea tânărului inginer miner Kemal care își schimbă complet viața după ce se confruntă cu un dezastru de la mină. El se îndrăgostește de Nihan, fata unor oameni bogați, care duc o viață strălucitoare și extravagantă. Dragostea dintre cei doi pare imposibilă, dar te va cuceri imediat. Serialul a cunoscut un succes uriaș în toată lumea, primind chiar și un premiu Emmy pentru cel mai bun serial.

În bătaia inimii - Data lansării: 2 august 2017, difuzat pe Kanal D

Un alt serial turcesc extrem de apreciat este și În bătaia inimii. Acesta spune povestea lui Hizir, un bărbat carismatic, care a trecut de mic copil prin situaţii limită, dar care a reuşit să câştige respectul celor din jur şi să-şi întemeieze o familie frumoasă. Viaţa sentimentală a lui Hizir este însă foarte complicată, bărbatul fiind nevoit  să se împartă între două femei puternice. Lupta impresionantă dintre cele două femei de a-şi păstra bărbatul iubit este impresionantă.

Povestea noastră - Data lansării: 14 septembrie 2017, difuzat pe Kanal D

Povestea noastră este un serial emoționant despre lupta pentru supraviețuire, despre dragostea puternică și despre familie. Filiz este una din cei șase copii ai unei mame absente și un tată alcoolic din Istanbul. Ea are grijă de cei cinci frați ai săi și nu se plânge deloc, chiar dacă are de înfruntat multe greutăți și lipsuri materiale. Chiar când lucrurile par a fi fără speranță, apare în viața ei frumosul și carismaticul Bariş.

Mireasa din Istanbul - Data lansării: 3 martie 2017, difuzat pe Kanal D

Cu un premiu Emmy pentru cea mai bună telenovelă și cu încasări de peste 50 de milioare de lire turcești, Mireasa din Istanbul este unul dintre cele mai îndrăgite seriale turcești din lume. El urmărește povestea frumoasei Sureyya și a bogatului Faruk care se îndrăgostesc și se căsătoresc. Relația lor nu este una ușoară, pentru că Sureyya trebuie să-i câștige afecțiunea soacrei sale, o femeie puternică care trage toate sforile în familia ei.

Dulce-amărui - Data lansării: 4 iulie 2017, difuzat pe PRO 2

Ferit este un afacerist de succes, dar are un caracter insuportabil. În fiecare zi aduce un bucătar profesionist  ca să-i gătească ceva special, dar niciodată nu este mulțumit. Când Nazli, o tânăra ce urmează cursuri de gastronomie ajunge să-i gătesca lui Ferit, acesta se îndrăgostește iremediabil de ea. Lucrurile nu merg însă așa cum își doresc cei doi, pentru că există personaje care le pun bețe în roată.  

5. Seriale de dragoste coreene care îți vor topi inima

Serialele coreene au câștigat mulți fani în ultimii ani datorită gingășiei și romantismului prezent în poveștile lor. Iată care sunt cele mai interesante seriale coreene pe care merită să le urmărești:

Longing heart - Data lansării: 8 ianuarie 2018, Netflix

Acesta este un serial de comedie care spune povestea unui băiat sud-coreean care are posibilitatea să se întoarcă în timp acum 10 ani ca să re reîntâlnească cu fosta sa iubită de atunci și să încerce să-și schimbe trecutul.

The beauty inside - Data lansării: 1 octombrie 2018, Netflix

Han Se-gye este o actriță foarte populară, dar despre ea circulă o grămadă de zvonuri. În realitate, nimeni nu știe prea multe despre ea, fiind un mister pentru toată lumea. De fapt, ea suferă de o boală ciudată și, într-un anumit moment din fiecare lună, aspectul ei se schimbă și ea se transformă într-o persoană diferită. Când Han Se-gye îl întâlnește pe Seo Do-jae, directorul executiv al unei companii aeriene, între ei se înfiripă o poveste de dragoste. El pare persoana perfectă de care se putea îndrăgosti Han Se-gye pentru că Seo Do-jae suferă de prosopagnozie, o boală în care nu mai poate fizionomia celor din jurul său. 

Meteor Garden - Data lansării: 9 iulie 2018, Netflix

O fată obișnuită este admisă la un colegiu de prestigiu din țara sa. Acolo întâlnește un grup fermecător de studenți de elită cu care se împrietenește. Serialul urmărește întâmplările acestora și povestea de dragoste dintre tânăra fată și unul dintre cei mai frumoși și mai bogați băieți din școală.

Cuplul de urgență (Emergency couple)- Data lansării: 24 ianuarie 2015, tvN

Un student la medicină, Oh Chang-min, și o dieteticiană, Oh Jin-hee, se îndrăgostesc și se căsătoresc în ciuda puternicei opoziții a familiei. Chang-min provine dintr-o familie de medici înstăriți și aceștia consideră că Jin-hee nu este suficient de bună pentru băiatul lor, astfel îl dezmoștenesc. Pentru a câștiga bani imediat, Chang-min renunță la visul său de a deveni medic și devine vânzător de produse farmaceutice. În cuplu încep problemele, se ceartă constant și, într-un final, divorțează. Șase ani mai târziu, Chang-min s-a întors la școala de medicină pentru a-și urmări visul, la fel și Jin-hee. Ei devin stagiari la același spital și vor trebui să lucreze împreună în camera de urgență timp de trei luni. 

Moonlight Drawn by Clouds (Love in the Moonlight) - Data lansării: 22 august 2016, Netflix

Acesta este un serial foarte apreciat deoarece combină perfect scenele romantice, cu drama și elementele istorice. Cele 18 episoade urmăresc povestea de dragoste dintre un prinț și o fată deghizată în eunuc. Ei încearcă să păstreze secretul în legătură cu relația lor și de aici apar tot felul de situații provocatoare. 

Aterizare forțată în brațele tale - Data lansării: 14 decembrie 2019, Netflix

În urma unui accident cu parapanta, o moștenitoare din Coreea de Sud aterizează forțat în Coreea de Nord. Acolo întâlnește un ofițer din armată care încearcă s-o ascundă și s-o protejeze. Fata se îndrăgostește de el, iar aventurile prin care trec împreună sunt fermecătoare.

6. Seriale de dragoste cu adolescenți pe care merită să le urmărești

Serialele pentru adolescenți sunt foarte apreciate printre tineri, dar nu numai. Adulții urmăresc și ei cu plăcere dramele adolescentine pentru că pot fi extrem de educative! Iată ce seriale nu trebuie să ratezi:

Sex education - Data lansării: 11 ianuarie 2019, Netflix

Serialul foarte îndrăgit de adolescenți este o comedie dramatică care a ajuns deja la sezonul 2 și spune poveste lui Otis Milburn, un adolescent complexat și nesigur în materie de sex. Mama sa este un terapeut sexual care este foarte tranșantă în legătură cu toate aspectele sexualității. Totuși, Otis înființează o afacere de consiliere sexuală cu Maeve, o colegă de clasă încrezătoare, dar cu ceva probleme. Serialul tratează probleme de actualitate ale adolescenților și o face cu mult umor și farmec.

Zorzoane - Data lansării: 14 iunie 2019, Netflix

Bazat pe romanul omonim al lui Kirsten Smith, Zorzoane este un serial care te va fermeca. El spune poveste a trei fete care formează împreună o legătură de prietenie neașteptată, după ce ajung împreună în același cerc de reabilitare al hoților din magazine. Întâmplările prin care trec și problemele cu care se confruntă te vor ține cu sufletul la gură. Prietenii, legături romantice, relații de familie ciudate, toate acestea fac din Zorzoane un serial care nu trebuie ratat.

Elita - Data lansării: 5 octombrie 2018, Netflix

Las Encinas este cea mai exclusivistă și apreciată școală din Spania, acolo învățând cei mai bogați copii din țară. Printr-o conjunctură extraordinară, trei adolescenți din familii de rând sunt acceptați să învețe acolo, ceea ce îi face extrem de fericiți. Curând însă, conflictul dintre ei și elevii bogați se întețește și de aici până la crimă nu este mult.

Gossip Girl: Intrigi la New York - Data lansării: 19 septembrie 2007, difuzat pe Netflix

Cunoscutul serial american pentru adolescenți are la bază cartea cu același nume de Cecily von Ziegesar. Timp de 6 sezoane cât a rulat acest serial, tinerii din lumea întreagă s-au delectat cu dramele adolescentine și relațiile amoroase ale protagoniștilor, au suferit și s-au bucurat alături de Blake Lively, Penn Badgley sau Chace Crawford. Acțiunea este plasată în Upper East, New York, în lumea strălucitoare și plină de glamour a bogătașilor americani.

Seriale de dragoste cu vampiri sau personaje cu puteri supranaturale

Vampirii și personajele fantastice, cu puteri supranaturale sunt extrem de populare printre adolescenți. Iată câteva seriale care au stârnit senzație printre cinefili:

Twilight (Amurg) - Data lansării: 2 ianuarie 2009 în Romania

Twilight este un serial care a provocat o adevărată isterie printre adolescenți încă de la început. A fost rampa de lansare pentru cei doi actori-protagoniști, Kristen Stewart și Robert Pattinson, iar povestea lor de dragoste și din afara ecranului a fost în atenția lumii întregi, timp de câțiva ani buni. Acțiunea serialului urmărește aventurile adolescentei tinerei Bella Swan, a cărei viață se schimbă radical când se mută în banalul orășel Forks și-l întâlnește pe misteriosul Edward Cullen. Acesta este un băiat ca nimeni altul, este carismatic, are puteri supranaturale și este vampir. 

The Vampire Diaries (Jurnalele vampirilor) - Data lansării: 10 septembrie 2009, Netflix

Ascunși în trupuri de adolescenți, vampirii Ștefan și Damon, frați și dușmani, se luptă pentru a intra în grațiile fermecătoarei adolescente Elena. Serialul s-a bucurat de un succes fantastic, a avut un număr de 7 sezoane și  relațiile actorilor din afara platoului de filmare au creat multă vâlvă. 

Inocenții - Data lansării: 24 august 2018, Netflix

June și Harry, un cuplu de adolescenți îndrăgostiți care au fugit de acasă sunt prinși într-o lume nouă și periculoasă când June descoperă că are puteri supranaturale. În eforturile sale de a-și controla noile abilități, June va întâmpina multe provocări, iar iubirea lui Harty va fi pusă la grea încercare.  

Beautiful Creatures (Cronicile Casterilor) - Data lansării: 15 februarie 2013, Netflix

Serialul gotic american este o adaptare a romanului bestseller omonim de Kami Garcia și Margaret Stohl, Cronicile Casterilor: A 16-a Lună. El relatează povestea de dragoste dintre Ethan și Lena, fata frumoasă cu părul negru și ochi verzi. Ethan se îndrăgostește iremediabil de ea, însă nu știe că Lena este urmărită de un blestem al vrăjitoarelor. 

Acestea sunt serialele de dragoste pe care merită să le urmărești în acest an. Vei avea parte de scene senzuale, sex și romantism, relații încurcate și drame personale și vei trăi momente de neuitat. Pe lângă aceste seriale, poți oricând revedea filmele vechi romantice, care au încântat mai multe generații de-a lungul timpului, iar dacă îți place să vizionezi astfel de filme împreună cu iubitul tău, citește acest articol ca să vezi care sunt cele mai frumoase filme pentru cupluri.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta