Nu Skin

Soirees de la Mode prezinta cea de-a 14 editie. Special: Audrey Hepburn

DivaHair

Primul mare eveniment de moda al noului sezon este editia a 14-a a SOIREES DE LA MODE, ce va avea loc pe 16 septembrie ora 20:00 - in locatia ce devine traditionala: Howard Johnson Grand Plaza Hotel. Aceasta noua editie a fost ales ca sursa generala de inspiratie, pentru toti designerii invitati, marele Icon: AUDREY HEPBURN.

La sarbatorirea a 85 de ani de la nasterea acestei mari actrite, devenite un Icon de stil si atitudine pentru un intreg secol, ea a devenit noua tema pentru SOIREES DE LA MODE 14. AUDREY HEPBURN a fost desemnata in acest an, de presa internationala de film, sustinuta de cea de lifestyle ca: "Cea mai frumoasa femeie a ultimilor 50 de ani". A fost considerata deci ca cea mai potrivita alegere pentru noua editie a SDLM, dupa Iconul national reprezentat de MARIA TANASE - tema anterioara, la editia a 13-a.

Au fost invitati sa-si prezinte viziunile creative inspirate de AUDREY HEPBURN un numar de peste 12 designeri. Printre acestia ii regasim pe: Natalia Vasiliev/ Agnes Toma/ Simona Semen/ Marie Ollie/ Mirela Fraser/ Sandra Galan/ Kinga Varga/ Florina Ivascu/ Norina Stoica/ La Chatterie/ R'Ias Couture/ Rozalia Bot. Cu totii au fost incantati de tema si mai ales de oportunitatea de a ii aduce un omagiu vestimentar acestei mari personalitati  care a fost, pentru toti: AUDREY HEPBURN.

"Eu cred ca SOIREES DE LA MODE este tipul de eveniment de moda "exercitiu". Este unul dintre cele mai interesante forme de manifestare creativa a unui grup de designeri, de exprimare a unei viziuni, cumva colective, asupra celor mai importante teme din moda si lifestyle, din zona spirituala pana in cea a marilor personalitati ale lumii. Astfel moda interactioneaza profund cu celelate domenii ale vietii si culturii, devine exponent si senzor de reflectare a acestora prin limbajul atat de aparte al creatiei vestimentare autentice, romanesti. SOIREES DE LA MODE este gandit ca o stare de gratie, in afara regulilor si constrangerilor, un omagiu, o expunere personalizata intens, o daruire a unor oameni speciali, prin ceea ce stiu ei sa faca cel mai bine- creatiile lor, catre ceilalti. E generozitate si libertate, in stare pura. E pasiune si placere oferita tuturor. E bucurie comuna", a declarat Alin Galatescu - Director General AVANPREMIERE, organizator SOIREES DE LA MODE

Ne intalnim deci cu creatiile a nu mai putin de 12 designeri romani, marti 16 septembrie, ora 20:00, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel, intr-o noua editie, a 14-a, a SOIREES DE LA MODE - toate dedicate si inspirate exclusiv de Iconului: AUDREY HEPBURN.
Muzica Live: MARIA RADUCANU.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!