Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Tendințe în materie de organizări de petreceri pentru copii

Luni, 03.09.2018
de Ana Munteanu

Deși sună poate prea pretențios, conceptul de petreceri pentru copii este unul tot mai des întâlnit. A devenit practic o modă la care se „supun” tot mai mulți părinți, de dragul celor mici. Pentru că la vremea lor nu au avut parte, pentru că sunt o reală plăcere, pentru că serviciile de profil la ora actuală vin cu idei și inspirații, motivația pentru organizarea unor astfel de petreceri animatori copii se găsește în diverse moduri.

Animatori pentru copii

Mai mult decât lucruri în miniatură și un decor plin de jucării, petrecerile pentru copii organizate ca la carte presupun tematici diverse și atenție deosebită la detalii. Într-o manieră ce imită perfecțiunea, lumea de basm prinde contur. În fapt, față de oricare altă petrecere, poate chiar una pentru adulți, cea pentru copii se deosebește prin feeria de culoare și prin adaptarea la interesele categoriei de vârstă. Include un decor specific, un animator, personaje menite să suplinească partea de entertainment.

Petrecerile pentru copii sunt evenimente mult așteptate

Astfel de petreceri au devenit ca și necesitate mai ales în context tematic precum evenimentele dedicate adulților. Părinții aveau nevoie de un respiro, în cadrul petrecerilor la care erau invitați trebuiau să găsească o ocupație și ceva interesant de făcut și pentru copilul ce ii însoțea. De când s-a introdus nișa de activitate de animatori copii lucrurile s-au schimbat.

Pentru că publicul s-a arătat tot mai preocupat de acest gen de petreceri și a început să solicite tot mai adesea pe cei care pun în scenă jocul altfel. Animatorii sunt în fapt personaje ce întruchipează eroi, personaje binecunoscute din basme și povești. Au acest dar de a distra, au tehnici anume, au prezența de spirit și multe alte calități ce îi ajută să își captiveze publicul, făcându-l acaparat de ceea ce pune în scenă.

Copiii sunt receptivi la astfel de invitații, astfel că se garantează din start că ceva interesant va avea loc. Mai apoi sunt acele jocuri interesante, coregrafii și alte scenete ce se desfășoară sub privirile atente ale celor mici.

Avantajele de închiriere ale unor animatori pentru copii

Se înțelege de la sine că publicul format din copii va fi în plină distracție. Cei mici vor fi ocupați, vor avea interes de a urmări un program stabilit pe măsura intereselor lor. Află, descoperă, experimentează și se distrează în grup – acestea sunt avantajele din punct de vedere al copiilor. În plus, distracția este garantată.

Mai mult decât atât, avantajul este și cel legat de posibilitatea de a oferi celor mici șansa de a se întâlni cu personajele preferate din povești. Este visul devenit realitate. O astfel de surpriză se răsplătește ca atare, cu bucurie greu de stăpânit.

Un alt avantaj se referă și la servicii în sine. Agențiile de profil dispun de oferte dintre cele mai variate, cu prețuri pe măsură. Animatorii pot fi doar o alegere, căci există și opțiuni de genul mascotelor. Pentru o petrecere cu pretenții se poate dori și o piniata sau o mașină cu bule, un atelier de creație sau un set de petrecere cu tacâmuri imprimate corespunzător. Nu lipsesc nici costumele pentru copii, motiv pentru care se poate spune că același loc poate găzdui soluții pentru o petrecere organizată în mod complex, având la bază inspirația de a oferi copiilor distracție pe gustul lor.

Animatorii pentru copii, invități oricând

Pentru că nu se impune doar un cadru anume în care animatorii își pot pune în scenă programul artistic, aceștia sunt o idee bună în varii ocazii. Pot face parte din programul unei petreceri de botez, aniversare, petrecere de orice fel. Ei nu sunt simple prezente, ci invită la o interacțiune dinamică, astfel că împreună cu face paintingul, cu ale lor coregrafii și jocuri, vor putea ține ocupați copiii preț de câteva ore.

Oferta celor de la Paradisul Personajelor vizează o oră gratuit, astfel că distracția se prelungește spre marea bucurie a copiilor. Astfel, animatorii pot suplini cu succes orice organizator, pot fi ei înșiși surpriza.

Așteptați cu drag, întâmpinați cu brațele deschise, animatorii de la Ursulla sunt tot ce și-ar putea dori copiii. Sunt supraveghetori, cei care oferă o motivație în plus pentru distracția oferită, cei care aduc mai multe zâmbete pe feţele inocente ale celor mici. Așadar, prezența lor merită pe deplin și face diferența între o petrecere și o distracție pe cinste.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!