Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Testul apelor adânci spune totul despre tine

Miercuri, 15.02.2017

Alegerile pe care le faci în fiecare zi te definesc ca persoană și spun despre tine mai multe informații decât îți imaginezi. De aceea, psihologii se folosesc deseori de anumite desene ori de întrebări ce par fără niciun sens la început, pentru a descoperi ce fel de personalitate au pacienții lor.

Te invităm să rezolvi testul apelor adânci, ales din culisele psihologiei, și să afli ce spune despre tine. Află mai jos ce pași trebuie să urmezi!

femeie in apa

Testul care spune totul despre tine!

Stai într-o poziție confortabilă, de preferat într-un loc liniștit, unde nu te poate deranja nimeni, și lasă-ți imaginația să zburde. Doar în acest mod testul apelor adânci te va ajuta să descoperi totul despre tine.

Răspunde la următoarele întrebări fără să stai prea mult pe gânduri. Uită de analiză și lasă loc creativității în mintea ta! Dacă nu crezi că vei ține minte răspunsurile, notează-le de fiecare dată.

1. Te scufunzi în mare ori în ocean pentru a admira fauna și creaturile subacvatice. Vezi instant o sirenă. Ce culoare are coada ei?

2. Alături de sirenă, observi un pește care îi ține companie. Ce fel de pește este? Pare agresiv și periculos ori este unul calm și inofensiv?

3. Te apropii mai mult de fundul oceanului și vezi o cochilie. Cum arată aceasta? Este fină ori prezintă striații? Este simplă ori are o formă complexă?

4. A venit momentul să închei călătoria ta subacvatică. Ieși la suprafața apei și te îndrepți ușor către plajă. Câți oameni vezi?

sirena inotand

Interpretarea rezultatelor

1. Culoarea cozii sirenei reprezintă viața ta socială.

Dacă ai ales o culoare rece (albastru, verde ori violet), înseamnă că ești o persoană timidă, care nu se deschide cu ușurință în fața celorlalți. În schimb, dacă ai văzut o culoare caldă (galben, portocaliu ori roșu), ești o fire care se împrietenește cu ușurință. Tu nu ai probleme nici măcar atunci când trebuie să legi o conversație cu un străin.

2. Peștele reprezintă un simbol pentru modul în care rezolvi controversele.

Dacă ți-ai imaginat un pește inofensiv, unul de care nu îți era frică, atunci nu îți este teamă să îți susții ideile. Nu ai nicio problemă în exprimarea gândurilor și nu te ferești de controverse.

La polul opus, dacă ai văzut un pește de care te fereai, înseamnă că preferi deseori să lași de la tine, fiindcă îți este frică de confruntări.

3. Cochilia reprezintă gradul de deschidere pe care îl ai față de cei din jur.

O cochilie simplă indică faptul că nu ai nicio problemă în a te deschide în fața celorlalți, în timp ce o cochilie cu striații ori cu o formă mai complexă arată că ești o fire mai retrasă. Nu îți place să îți deschizi inima în fața oricui, ci doar atunci când ești cu persoanele dragi.

4. Oamenii de pe plajă indică numărul de prieteni pe care îi ai în viața reală.

Dacă plaja este plină cu oameni, cu siguranță ai o mulțime de prieteni și cunoștințe. Un țărm pe care ți-ai imaginat doar câteva persoane indică faptul că ai puțini prieteni, dar că aceștia sunt de încredere. Ai păstrat lângă tine doar oamenii pe care te poți baza cu adevărat. Iar dacă ți-ai imaginat că ești singură pe acea plajă, ești o persoană care nu are încredere în nimeni. Preferi mai degrabă singurătatea, decât compania oamenilor.

Ce părere ai despre testul apelor adânci? A scos la iveală totul despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (35)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!