Testul florilor îți va spune ce te așteaptă în această primăvară

Testul florilor îți va spune ce te așteaptă în această primăvară

Redactor Divahair.ro

Deși temperaturile scăzute de afară nu ne inspiră tocmai o primăvară, putem să uităm de frig și de zăpadă cu ajutorul unor teste simpatice. Acestea ne spun, în funcție de alegerile noastre, cum va fi acest anotimp pentru noi și la ce schimbări ar trebui să ne așteptăm.

Testul de mai jos este extrem de simplu. Trebuie doar să alegi floarea preferată de primăvară din colaj și să citești interpretarea de sub imagine. Ești curioasă ce schimbări îți va aduce acest anotimp? Fă testul și află!

Testul florilor

colaj flori de primavara

 1. Ghiocei

Ești o femeie simplă, dar de o delicatețe aparte! Sufletul tău încă este pur. Crezi în bine și obișnuiești să răspândești bunătate în jurul tău. Această primăvară îți va aduce în principal schimbări în familie. Fie că este vorba de îmbogățirea acesteia cu încă un membru sau de luarea unei decizii importante în privința viitorului, primăvara aceasta va fi cu adevărat magică pentru tine!

2. Flori de măr

Florile de măr reprezintă un nou început, dar și speranța unui viitor mai bun. Așteaptă-te la schimbări uriașe în viața ta în această primăvară. Vei putea să treci în sfârșit peste un episod nefericit din viața ta, care a avut loc de curând. Această primăvară te va ajuta să renaști și să vezi și aspectele pozitive ale vieții. Te vei bucura de fiecare moment din viața ta și vei simți să trăiești din nou.

3. Brândușe

Există ceva magic în legătură cu aceste flori. Reușesc să învingă temperaturile scăzute și să răsară voioase chiar și prin zăpadă. Ei bine, dacă ai ales această floare, înseamnă că ești o femeie extrem de puternică. În această primăvară, vei reuși să renaști din propria cenușă și să îți găsești energia pentru a duce la capăt toate planurile.

4. Narcisă Galbenă

Narcisa Galbenă este o floare pe care o asociem adeseori cu Paștele și cu reuniunile de familie. Asemenea acestei flori, care nu crește niciodată singură, îți place să fii mereu înconjurată de familie și de prieteni. În această primăvară, vei reuși să faci schimbări semnificative în viața ta, schimbări pozitive, care îți vor aduce o mare satisfacție sufletească. Trebuie doar să crezi în tine!

 5. Lalea

Laleaua este simbolul eleganței, o floare delicată, care nu strigă după atenție și care reușește să te uimească cu frumusețea sa de fiecare dată. Dacă ai ales această floare, trebuie să știi că în această primăvară vei avea parte de schimbări pe plan sentimental. Vei lua o decizie importantă împreună cu perechea ta, care îți va schimba complet viața.

Dacă îți plac testele și ești pasionată de semnificația ascunsă a lucrurilor care te înconjoară, atunci trebuie neapărat să faci testul copacului și testul care îți citește sufletul.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
De ce se spune "bogdaproste" când primim de pomană?
De ce se spune "bogdaproste" când primim de pomană?
Ce cuvânt te definește în această primăvară?
Incepe quiz
Ce cuvânt te definește în această primăvară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (12)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.