Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Testul lui Jung dezvăluie adevărul despre tine

Viorica Ghinea, redactor

Psihiatrul elvețian Carl Jung, părintele psihologiei analitice, reprezintă în continuare o sursă de inspirație pentru cei care vor să se cunoască mai bine, să își descopere adevărata personalitate.

Testul lui Jung te ajută să îți explorezi comportamentul și să afli cum ești tu de fapt și care este modul în care privești viața. Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile de mai jos, apoi să citești intepretarea răspunsurilor pe care le-ai oferit.

Testul lui Jung: explorează-ți personalitatea!

Ia o foaie și un pix ori notează pe telefon răspunsurile pe care le vei oferi în continuare.

1. Alege o culoare!

Fie că optezi pentru nuanța ta preferată ori pentru prima care îți vine acum în minte, important este să te gândești la trei adjective care o reprezintă.

De exemplu: albastru – gânditoare, calmă, visătoare.

2. Alege un animal!

La fel ca la punctul de mai sus, numește un animal, fie el domestic ori sălbatic, apoi notează trei caracteristici ale lui.

De exemplu: tigru – curajos, atent, frumos.

3. Alege în ce stare preferi apa în natură!

La acest punct trebuie să optezi pentru starea care te atrage cel mai mult. Spre exemplu, mare, lac, ocean, râu, zăpadă, ploaie, rouă, brumă etc. După aceea, gândește-te la trei trăsături care o descriu.

De exemplu: mare – relaxantă, nemărginită, surprinzătoare.

Interpretarea răspunsurilor

1. Culoarea

Nuanța pe care ai numit-o la primul punct al testului lui Jung te reprezintă pe tine. Cele trei adjective pe care le-ai folosit pentru a descrie senzația pe care ți-o inspiră aceasta sunt principalele caracteristici ale comportamentului tău. Atunci când faci alegeri în viață, te lași ghidată de ele. De exemplu, o persoană care a ales albastru este o fire gânditoare, calmă și visătoare.

2. Animalul

Animalul pe care l-ai ales la al doilea punct al acestui test de personalitate îl reprezintă chiar pe bărbatul pe care ți-l dorești lângă tine. El este partenerul la care visezi și de care ai nevoie pentru a te simți împlinită pe plan personal. De exemplu, o femeie care a ales tigrul preferă un bărbat curajos, atent la nevoile ei și cu aspect fizic atrăgător.

3. Starea în care preferi apa

Punctul al treilea, cel la care ai ales starea în care preferi apa, descrie modul în care privești viața și ce senzații ai atunci când te gândești la ea. Te poate speria, binedispune, surprinde ori atrage ca un magnet. Totul depinde de modul în care ai descris starea respectivă. Spre exemplu, o persoană care a optat pentru mare și a descris-o ca mai sus este una care nu teme de viață. Dimpotrivă, o găsește relaxantă și plină de posibilități, astfel că se pregătește să îmbrățișeze orice schimbare urmează să îi presare destinul în cale.

Ce părere ai despre testul lui Jung? Ți se potrivesc interpretările oferite la final?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (51)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!