Testul sarmalelor - ce spune despre tine felul în care împăturești sarmalele

Testul sarmalelor - ce spune despre tine felul în care împăturești sarmalele

Victoria Dragan

Sarmalele, cel mai iubit preparat culinar al sezonului rece, nu sunt bune doar pentru a ne potoli pofta și senzația de foame, ci și pentru a oferi indicii prețioase despre personalitatea cuiva. Modul în care alegi să le împăturești demonstrează ce fel de femeie ești, dar și cum te percep cei din jurul tău.

Nu mai sta pe gânduri, ci urmează chiar acum testul sarmalelor. Iată ce dezvăluie el despre tine!

Testul sarmalelor îți dezvăluie adevărata personalitate

Pe cât pare de amuzant testul sarmalelor, pe atât este de corect rezultatul lui. Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție colajul de imagini de mai jos și să o alegi pe cea care te inspiră cel mai mult, care se apropie de felul tău de a fi. După aceea, citește intepretarea psihologică de mai jos și descoperă ce spune modul în care împăturești sarmelele despre tine.

Dacă ai ales imaginea 1, înseamnă că ești...

... o persoană tradiționalistă, cu principii bine înrădăcinate. Modul de împăturire a sarmalelor după rețeta clasică dezvăluie despre tine faptul că nu te abați de la regulile cu care ai fost crescută și că nu îți place să părăsești zona de confort. Riscurile te sperie, astfel că preferi să mergi pe calea bătătorită, pentru că știi că destinația este una sigură, fără surprize neplăcute. Ții întotdeauna cont de sfaturile celor dragi și nu iei niciodată o decizie până nu ești sigură 100% de ea.

Dacă ai ales imaginea 2, înseamnă că ești...

... o fire creativă, dominată de o imaginație bogată. Nu îți place să te abați de la reguli, dar încerci mereu să te diferențiezi de cei din jurul tău. Îți place să ieși în evidență și să demonstrezi că poți fi privită drept un lider. Faptul că ai ales modul de împăturire a sarmalelor în frunze de varză creață spune despre tine că ești îndrăzneață, că nu te temi de critici și că îți place să îți asumi riscuri atunci când consideri că ele merită. Părăsești zona de confort dacă știi că dincolo de ea te așteaptă ceva mai bun decât ceea ce ai.

Dacă ai ales imaginea 3, înseamnă că ești...

... o persoană care ține mult la părerile celor din jurul ei. Modul de împăturire a sarmalelor în foi de viță de vie demonstrează că este important pentru tine ca ceilalți să te prețuiască și să aibă nevoie de tine constant în viața lor. De aceea, ești dispusă să faci compromisuri pentru a le câștiga atenția și aprecierile. Bineînțeles, ai limitele tale. Nu te înjosești niciodată, ci cauți moduri inedite prin care să îi cucereși pe ceilalți, doar pentru a te hrăni cu complimentele lor.

Dacă ai ales imaginea 4, înseamnă că ești...

... o femeie nonconformistă, rebelă și originală. Tu nu faci parte din grupul de oameni care aleg un drum doar pentru că cei din jur fac același lucru. Nu îți este teamă de opiniile dure ale celor din jur, pentru că știi că oricum te vor urma în cele din urmă. Te pricepi de minune să ieși din anonimat, deși nu cauți acest lucru în mod special. Tot ceea ce faci diferit o faci pentru sufletul tău, nu pentru alții, nu pentru popularitate. Modul de împăturire a sarmalelor în șuncă spune despre tine că ești îndrăzneață și inventivă, gata oricând să cucerești lumea cu ceva inedit.

Ce părere ai despre testul sarmalelor? Dezvăluie sau nu informații prețioase despre personalitatea ta?

Articolul urmator
Câteva lucruri pe care mi le amintesc când îmi este cel mai dor de tine
Câteva lucruri pe care mi le amintesc când îmi este cel mai dor de tine
Ești vulgară sau stilată? Testul care îți spune adevărul despre tine
Incepe quiz
Ești vulgară sau stilată? Testul care îți spune adevărul despre tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.9 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.