Testul șarpelui – află cine este dușmanul tău de moarte!

Viorica Ghinea, redactor

Șarpele este considerat încă din cele mai vechi timpuri un simbol biblic negativ. El reprezintă ispită, amăgire și pericol în final. De aceea, trebuie să fii extrem de atentă la rezultatul care va ieși în urma testului șarpelui. El scoate la iveală tot ce este mai rău, lucrul de care trebuie să te ferești pentru a preveni necazurile, dar te ajută și să realizezi ce ar trebui să schimbi în viața ta.

Iată care este dușmanul tău de moarte și ce spune testul șarpelui despre tine!

testul sarpelui

Testul șarpelui – de unde vine pericolul în viața ta

Nu subestima testul șarpelui, pentru că doar cu ajutorul lui poți să descoperi în spatele cărui chip, poate unul prietenos și cald la prima vedere, se află dușmanul tău de moarte. Privește cu atenție imaginile de mai jos și alege-o pe cea care îți atrage atenția cel mai mult. Iată de cine ar trebui să te ferești pe viitor!

 colaj testul sarpelui

1. Prietena cea mai bună

Tu o consideri cea mai bună prietenă, dar ea nu este deloc așa cum încearcă să pară în fața ta. Poate că ea nu a fost dușmanul tău de la începutul legăturii voastre, dar din invidie pentru reușitele tale, ea s-a transformat într-o persoană de temut pentru tine. Ai grijă, pentru că este vicleană și te poate atrage în multe capcane. Trebuie să ai grijă ce informații îi împărtășești de acum încolo, pentru că are de gând să le folosească împotriva ta. Nu ar trebui să te mire dacă afli că încearcă să îl cucerească pe iubitul tău ori că îți va distruge rochia preferată, cea în care îți stă atât de bine.

Sfat: Testează-ți cea mai bună prietenă și află cât ține ea de fapt la tine. S-ar putea să ai parte de o surpriză neplăcută cât de curând.

2. Colega de serviciu

Pare că îți zâmbește sincer și că îți vrea binele la locul de muncă, dar de fapt are două fețe. Colega de serviciu pe care probabil o simpatizezi, pentru că se interesează mereu de ceea ce ți se întâmplă, nu este așa cum o vezi tu. Ea este meschină, dar încearcă să pară generoasă și bună la suflet. Ai grijă, pentru că interesele ei nu te avantajează deloc. De-abia așteaptă să greșești pentru a începe să îți sape groapa. Chiar dacă nu ocupi neapărat un post mai bun ca al ei, nu va ezita să te îndepărteze atunci când va apărea ocazia ideală pentru ea.

Sfat: Nu toate chipurile zâmbitoare de la locul de muncă îți vor binele cu adevărat, astfel că ar trebui să încerci să afli care sunt cele false. Nu vorbi niciodată cu ele despre ideile pe care le ai, pentru că s-ar putea să ți le fure și să le prezinte în fața șefilor ca fiind ale lor.

3. Soacra

Mama partenerului tău nu prea te are la suflet, așa că este în stare de orice pentru a te scoate din viața lui. Poate că ți-a oferit deja câteva semne până acum, poate că nu, dar cert este că e parșivă. Te va face să ai încredere în ea, apoi te va trăda fără să aibă vreo remușcare. Mai mult decât atât, chiar este în stare să pună paie pe foc în fața fiului ei. Ea nu crede că ești potrivită pentru el, așa că îți va presăra în cale multe teste și capcane.

Sfat: Demonstrează-i soacrei tale că tu ești femeia de care are nevoie fiul ei. Împrietenește-te cu ea, dar nu lăsa niciodată garda jos, ci păstrează-ți bine câteva arme cu care să o dai gata atunci când va încerca să facă ceva împotriva ta.

4. Tu însăți

Poate că ți se pare ciudat ca tocmai tu să fii trecută pe această listă neagră, însă testul șarpelui nu minte. Chiar tu ești cel mai mare dușman pe care îl poți avea pe această lume. De ce? Pentru că tu te sabotezi atunci când renunți la visurile tale și atunci când preferi să gândești negativ despre tine. În loc să faci tot ce îți stă în putință pentru a reuși în viață, tu parcă încerci să îți pui singură obstacole în cale. Mai mult decât atât, nu accepți nici măcar soluțiile pe care ți le oferă cei din jurul tău, ci găsești mereu câte o scuză pentru fiecare dintre ele.

Sfat: Eliberează-te de emoții negative și uită de limitele pe care ți le-ai fixat până acum. Doar așa vei reuși să înlături obstacolele pe care chiar tu le-ai pus în calea ta până acum.

Ce părere ai despre testul șarpelui? Te-a pus pe gânduri rezultatul lui ori era ceva la care te așteptai deja?

Fă și testul care îți ghicește gândurile, dar și pe cel care îți scoate în evidență latura ascunsă a personalității!

Articolul urmator Răspunde sincer la aceste patru întrebări și află cine ești cu adevărat

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (194)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.