Top 10 cluburi din București în care să mergi în weekend

Top 10 cluburi din București în care să mergi în weekend

Sorina Corneanu

Când vrei să-ți petreci weekendul într-un loc în care să aduci împreună muzica, relaxarea, distracția, prietenii și aventura, alege un club care ți le oferă pe toate! Nu e nevoie să pleci din oraș, nici să investești în vacanțe scumpe. Weekendurile pot fi grozave și aproape de casă!

Vezi care sunt cele mai tari cluburi din București!  

Iată 10 cluburi din București perfecte pentru weekendurile cu prietenii!

Decor exotic, muzică frumoasă, o atmosferă relaxantă și o servire ireproșabilă poți găsi la Player Club. Oricând vrei să te bucuri de toate acestea, dar să ai parte și de o petrecere la piscină, adună-ți prietenii și mergi în Player. Mai ales dacă nu ești o adeptă a timpului petrecut prin cluburi, dar îți dorești o experiență exclusivistă, ai găsit locul perfect!

club de noapte Player Club

Foto: Pinterest

Silver Church e locul din care, se spune, nu mai vrei să pleci. Atmosfera, mâncarea, băutura, muzica și oamenii care se adună acolo, toate compun rețeta unui loc de distracție perfect!

club Silver Church

Foto: Pinterest

Club Shade este alegerea perfectă pentru cei care vor... mai mult. Culorile, luminile, muzica, servirea și spectacolul oferit aduc o părticică din viața de noapte exuberantă a Amsterdamului. Dacă n-ai ajuns încă în Amsterdam, începe cu Club Shade și vei face mai ușor față așteptării!

Club Shade

Foto: Pinterest

Se spune că intimitatea se găsește, de fapt, în spațiile mari, deschise. Fratelli Club este un astfel de loc. Luminile, atmosfera, muzica și libertatea pe care o găsești acolo sunt doar câteva dintre elementele care ar trebui să te motiveze să îi treci pragul.

  Fratelli Club

Foto: Pinterest

Club BOA. Felicitări! Tocmai ai descoperit locul în care poți îmbina distracția, băutura fină și spectacolul. Dacă vrei să îi faci unui prieten o surpriză, indiferent dacă e ziua lui sau sărbătoriți frumusețea vieții, rezervă locuri în club BOA și trăiește o experiență complexă!

Club BOA

Foto: Pinterest

Princess Club te conduce în lumea exuberantă a petrecerilor care țin până dimineața și nu își pierd farmecul. Puțin din luxul, atmosfera inedită și strălucirea petrecerilor date de Marele Gatsby se află în Princess Club. O alegere bună pentru orice ocazie!

Princess Club

Foto: Pinterest

Când vrei mai mult decât muzică, iar clubul trebuie să se ridice la standardele unui loc care îmbină jocul de lumini cu atmosfera electrizantă, mergi în Club Bamboo. Spațios, cu o ofertă tulburătoare de băuturi rafinate, Bamboo Club te întâmpină cu strălucire și energie inepuizabilă!

Club Bamboo 

Foto: Pinterest

Atraction Club este locul potrivit în care poți petrece o seară de weekend care să îmbine distracția, relaxarea și să îți împace și nevoia de liniște și intimitate. Lumina difuză, muzica variată și oamenii care se adună acolo sunt doar trei dintre elementele care te vor face să revii.

Atraction Club

Foto: Pinterest

One Club te ajută să redescoperi frânturi din atmosfera luxuriantă de la Moulin Rouge. Evident, nu e cazul să compari, ci să te bucuri de un loc în apropierea ta, care îți oferă ocazia să ridici standardele distracției și să te simți parte dintr-o epocă în care strălucirea era un mod de viață.

animatoare One Club

Foto: Pinterest

Old City Club este locul potrivit pentru tine, fără îndoială, dacă îți dorești să petreci timp de calitate cu prietenii, fără să vă temeți că nu veți găsi un loc liber sau ca nu vă veți putea auzi din cauza volumului exagerat al muzicii. În plus, atmosfera caldă, primitoare, te va face să revii și, de ce nu, să îți organizezi aici câteva dintre evenimentele importante din viață.Old City Club  

Foto: Pinterest

Atunci când vrei să te distrezi pe cinste, ai o mulțime de cluburi în București din care poți alege. Totul e să ții cont de starea ta de moment și să nu lași rutina să se instaleze la prima criză de idei!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Femei care trăiesc singure ne-au împărtășit sfaturi utile care le ajută să se simtă în siguranță
Femei care trăiesc singure ne-au împărtășit sfaturi utile care le ajută să se simtă în siguranță
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur
Incepe quiz
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.