Trei zodii condamnate la singurătate

Luni, 18.07.2016
de Andreea Marinescu

Temperamentul, defectele și filosofia de viaţă pot ameninţa viaţa amoroasă a semnelor zodiacale. În timp ce unii dintre noi îşi găsesc cât ai zice „zodii” perechea şi au un istoric sentimental palpitant, alţii fac tot posibilul pentru a se îndrăgosti, dar sfârşesc prin a se bucura la finalul zilei doar de propria companie!

Deşi niciun semn nu este în mod obligatoriu blestemat să rămână singur pentru totdeauna, sunt zodii care îşi îngreunează parcursul amoros, din cauza temperamentului. Află dacă te-ai născut şi tu sub influenţa tragică a uneia dintre zodiile predispuse la singurătate!

Trei zodii care riscă să rămână singure

Capricorn

Atunci când ai aspiraţii înalte, cu mult peste aşteptările muritorilor de rând, sunt şanse mari să nu îţi găseşti niciodată un companion pe măsura calităţilor tale. Femeile Capricorn sunt inteligente, muncitoare, responsabile, conştiente de calitatea lor şi hotărâte să găsească aceste calităţi reflectate în partener, ceea ce le transformă în candidate aproape sigure la singurătate.

 

Nu neapărat pretenţiile lor uriaşe îi descurajează pe posibilii candidaţi la sufletul lor, cât aparenţa intangibilă a nativei Capricorn. Nici nu e de mirare că bărbaţii se sperie de ea: atunci când o zăreşti, înveşmântată în hainele fine, cu zâmbetul superior şi privirea inteligentă, te simţi instantaneu inferior. Sunt puţini cei care îndrăznesc să îşi ia inima în dinţi şi să dea bătălia supremă pentru a cuceri femeia Capricorn, şi chiar şi mai puţini care nu se lasă îndepărtaţi de aerul ei de „eu le ştiu pe toate”!

Intransigenţa nativei este o altă trăsătură care o catapultează sus, pe un piedestal la care emoţiile fericirii conjugale nu au acces. Ea iartă rareori şi este capabilă de resentimente pentru eternitate: în aceste condiţii, mai este de mirare că e o candidată aproape sigură la singurătate?

Cum poate femeia Capricorn să îşi înşele soarta şi să găsească fericirea? Învăţând să renunţe la pretenţiile sale: oferă o şansă şi tipului acela care pare că nu are nicio calitate; de cele mai multe ori, izvorul fericirii este ascuns acolo unde nu te-ai fi aşteptat!

Fecioară

Perfecţionistă, meticuloasă, atentă şi mereu în gardă: ne pare rău, dar nativa din Fecioară provoacă unui bărbat mai degrabă fiori de teamă decât de iubire! Deşi este cel mai adesea doar o aparenţă, ea pare a fi cea mai rea din tot zodiacul, ceea ce va pune orice potenţial partener pe fugă!

 

Mai mult, Fecioara are un comportament mai îngheţat decât fiordurile norvegiene! Deşi sufletul ei nu este imun la vrăjile dragostei, ea nu îşi arată decât târziu sentimentele, preferând să le îngroape mai întâi sub statornicia „pământului” care îi guvernează semnul astrologic. Rareori vei vedea o nativă suspinând plină de dragoste sau lăsându-se pradă amorului la prima vedere: bărbatul pe care îl alege trebuie să treacă mai întâi prin numeroase teste, pentru a-i fi permis accesul în viaţa sa. Concluzia: majoritatea pretendenţilor nu fac faţă pretenţiilor, cei care întrunesc necesarul de puncte se plictisesc de atâtea „lucrări de control”, iar cei puţini care fac faţă nativei şi îi câştigă dragostea renunţă la relaţia cu ea, descurajaţi de criticile constante ale Fecioarei, care este rareori mulţumită!

Cum să facă nativa să scape de „pecetea” singurătăţii? Să înveţe să fie mai maleabilă şi mai tolerantă: nu este necesar să coboare ştacheta, ci doar să mai renunţe din când în când la testele ei şi să se lase surprinsă!

Vărsător

Semn de aer, această nativă are o inteligenţă peste medie şi un caracter original, diferit de al celorlalte semne zodiacale. Mersul legănat, expresia aeriană şi comentariile neobişnuite ridică semne de întrebare celor din jur şi le conferă impresia că nativa este coborâtă din sfere înalte, total intangibile muritorilor de rând. Bărbaţii îi vor admira caracterul diferit, dar se vor sfii să curteze un asemenea exemplar cu totul şi cu totul special!

 

Independenţa este un concept drag Vărsătorului, iar dragostea pentru micile sale plăceri şi fuga instinctivă faţă de manifestările emoţionale și zgomotoase o poziţionează undeva deasupra celorlalte femei, avide de dragoste. Desigur, şi această zodie are nevoile sale sentimentale, dar, la fel ca nativa din Gemeni, ar prefera oricând o discuţie intelectuală, cu idei filosofice, duelându-se în sfere înalte, decât o noapte de pasiune carnală. Şi sunt puţini bărbaţii care vor să se înscrie la o asemenea existenţă plină de peripeţii ale minţii şi cu puţine aventuri ale trupului.

Deşi nu e la fel de pretenţioasă la prima vedere precum zodiile de mai sus, nici nativa din Vărsător nu se va mulţumi cu orice. Ea are nevoie de un bărbat cel puţin la fel de inteligent ca ea, care să nu îi îngrădească libertatea atât de preţioasă, onest şi integru, dar plin de imaginaţie şi capabil să se joace cu concepte ezoterice: cu alte cuvinte, un exemplar aproape imposibil de găsit.

Vestea bună pentru nativele din Vărsător este că pot fi la fel de fericite şi singure, spre deosebire de semnele de mai sus. Dacă vor să cunoască împlinirea conjugală, le recomandăm să renunţe parţial la independenţa lor: dragostea poate fi un sentiment care să le stimuleze la fel de bine precum dezlegarea misterelor lumii, abordată aşa cum trebuie!

Tu te numeri printre aceste semne abonate la singurătate? Descoperă aici şi zodia care suferă cel mai mult din dragoste!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (44)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!