Video: Vezi cum reactioneaza acesti barbati cand sunt epilati cu ceara

Andreea Gluh, redactor

Epilarea cu ceara in stil brazilian este la moda de ceva vreme in randul femeilor. Doua companii canadiene, una de publicitate si una de design, s-au gandit ca aceasta metoda poate fi folosita cu succes in cadrul unei campanii de prevenire a cancerului de testicule. Poate ca ti se pare ciudat, insa 20 de barbati din Canada chiar au acceptat sa fie epilati inghinal cu ceara fierbinte, pentru binele campaniei, desigur. Expresiile fetelor lor au valorat mai mult decat cuvintele.

Vezi si tu videoclipul  cu epilarea braziliana a barbatilor, care a starnit rasul femeilor din intreaga lume!

Epilarea braziliana inghinala la barbati

Canadienii care au acceptat sa fie filmati pentru videoclipul campaniei au fost, la inceput, relaxati. Primele senzatii au fost, probabil, chiar placute, avand in vedere expresiile fetelor protagonistilor. Apoi, situatia s-a schimbat, iar grimasele celor epilati au devenit de-a dreptul amuzante... pentru femei, desigur. Suntem convinsi ca barbatii care au urmarit videoclipul au simtit durerea fratilor lor de cruce.Epilarea cu ceara in stil brazilian a fost testata si de catre alti barbati. Iata dovada!

Barbatii care au trecut prin epilarea braziliana sunt amuzanti, insa, dincolo de scenele care starnesc rasete, trebuie sa recunoastem ca aceasta campanie a avut succes, avand in vedere numarul mare de vizualizari ale videoclipului.

Sursa: globalnews.ca

Articolul urmator De ce nasturii de la cămășile pentru femei și cele pentru bărbați sunt cusuți pe părți opuse

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.