Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Zodia aceasta este de trei ori femeie!

Andreea Baluteanu

Sunt zodii care au bărbaţii la picioare datorită farmecului lor nativ sau care supun inimile cu frumuseţea lor impresionantă. O singură nativă se poate mândri însă că posedă toate calităţile unei femei, atractiv ambalate într-un înveliş superb, dar şi cu un suflet imens şi o personalitate cuceritoare.

Care este nativa de trei ori femeie? O vei descoperi în rândurile de mai jos!

Balanţa, de trei ori femeie

Dacă ai o cunoştinţă născută în această zodie (sau ai avut chiar tu privilegiul de a te naşte sub acest semn plin de privilegii), ştii deja la ce ne referim! Balanţa respiră feminitate prin toţi porii, întruchipând însăşi esenţa sexului frumos.

De ce spunem că este de trei ori femeie? Pentru că posedă toate calităţile pentru care noi, muritoarele de rând, depunem eforturi consistente în a le deprinde.

Nimeni nu îi poate contesta frumuseţea nativă. Cu plete mătăsoase (chiar şi atunci când se tunde scurt, Balanţa este tulburător de feminină), cu ochi mari şi luminoşi şi zâmbet blând, care tulbură însă cu senzualitatea sa ascunsă, nativa nu are nicio problemă în a cuceri inimi pe bandă rulantă. Fumuseţea naturală îi este completată de graţie şi eleganţă, pe care le reflectă în fiecare gest.

Farmecul său este atât de puternic, încât nu i te poţi opune. Puterea de seducţie a Balanţei poate fi camuflată sub un înveliş rafinat, dar nu îşi pierde din intensitate. Va avea orice bărbat îşi doreşte (şi va fi urmată fidel şi de cei pe care îi respinge, care nu ajung niciodată să îi poarte pică), fără a părea că a depus vreun efort în acest sens. Nu îşi va afişa niciodată ostentativ atuurile fizice într-o rochie mulată pentru a înnebuni un tip, fiindcă nu are nevoie. Doar nu degeaba este de trei ori femeie!

Sub acest înveliş atractiv stă însă o inimă mare, plină de gingăşie! Personalitatea feminină a Balanţei este completată de bunătatea sa, care o face şi mai iubită de cei din jur.

Amabilă şi blândă, nativa posedă şi o înţelepciune de admirat, care o ajută să aleagă întotdeauna drumul cel bun. Ea îşi cumpăneşte foarte bine hotărârile şi, chiar dacă uneori poate părea prea diplomată sau nehotărâtă, preferă să îşi treacă toate alegerile prin filtrul intuiţiei şi al înţelepciunii. Fiind o zodie de aer, nu te poţi îndoi de mintea ei ascuţită, care îi dublează cu succes frumuseţea fizică şi bunătatea!

Este un lucru general ştiut că Balanţa este cea mai stilată zodie! Ţinutele ei par desprinse întotdeauna de pe cele mai sofisticate podiumuri de modă, dar nativa nu va urma oarbă tendinţele, ci le va interpreta în propria manieră, înfrumuseţându-le şi mai tare. Nu vei vedea niciodată o astfel de femeie îmbrăcată în colanţi şi un top scurt doar de amorul artei; chiar dacă va împrumuta elemente ale curentului sport, le va adăuga mereu un strop de rafinament, printr-o eşarfă în culori sau imprimeuri fanteziste sau o jachetă statement. Nimeni nu poartă mai bine decât ea rochiile, curgând mângâietor în jurul prezenţei sale serafice, ca o apariţie desprinsă din basmele cu prinţese.

Nu putem uita nici de manierele sale desăvârşite, care o transformă într-o adevărată doamnă. Balanţa se va purta cu naturaleţe şi în cele mai înalte medii, chiar dacă nu a primit niciodată lecţii de etichetă. Ea posedă o eleganţă naturală, care o face să se adapteze uşor oricăror pretenţii sociale. Nu va epata însă în mod ostentativ şi nu se va făli cu atuurile sale, ci va ieşi în evidenţă prin bun-gust.

Posedând aceste calităţi, se mai miră cineva că Balanţa este de trei ori femeie? Dacă mai aveai cel mai mic semn de îndoială, noi îţi amintim de câteva dintre celebrele native ale acestei zodii: Emilia Clarke (frumoasa Daenerys Targaryen din „Game of Thrones”), Gwyneth Paltrow, Kate Winslet, Alicia Vikander (noua muză Louis Vuitton), Marion Cotillard, Monica Bellucci etc.

Cu frumuseţe nativă, graţie, eleganţă şi bunătate, Balanţa este de trei ori femeie! Nu e de mirare că farmecul său este irezistibil!

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (51)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!