Zodia cu har divin! Pare mâna lui Dumnezeu!

Vineri, 07.10.2016
de Andreea Marinescu

Desigur, fiecare semn astrologic are un dar special de la divinitate, pentru că toţi suntem copiii Lui. Există însă o zodie pe care Dumnezeu a ales-o să îi răspândească pe pământ cuvântul şi să le arate celorlalţi că nu sunt singuri, ci că o putere superioară veghează din ceruri asupra lor.

Cine este această nativă specială, înzestrată cu har şi purtând asupra ei atingerea sfântă a divinităţii ? Descoper-o şi tu în rândurile de mai jos!

Nativa trimisă de Dumnezeu pe pământ

Nativa din Peşti a fost aleasa divinităţii, responsabilă cu reprezentarea voinţei Sale pe pământ. Ea a fost mângâiată cu harul divin al Domnului şi a primit binecuvântarea Sa, fiind sortită unei misiuni măreţe: aceea de a-i face cunoscută prezenţa umanităţii.

Astrologii au subliniat caracterul special al zodiei Peşti, ultima nativă a zodiacului. Se spune că Peştoaicele au grupat trăsături de la toate celelalte semne care le precedează şi că sunt suma caracteristicilor acestora.

Ce au ele în plus? Atingerea divinităţii! E adevărat, harul a fost împrăştiat către toate semnele, dar mâna Domnului a poposit mai mult asupra nativei noastre.

Milostenia este principala calitate a Peştilor, care îi face atât de speciali. Orice problemă ai avea, poţi fi sigură că această femeie blândă şi bună o va înţelege şi va face tot posibilul să te ajute. Nici măcar nu trebuie să fi fost privilegiată şi să o cunoşti personal, pentru că sufletul extraordinar al nativei este mişcat chiar şi de dificultăţile prin care trec străinii!

Zodiacul este binecuvântat şi cu prezenţa altor inimi mari, dar ceea ce îi evidenţiază pe Peşti este susţinerea acordată simplu, fără prejudecăţi sau critici. Atunci când nativa te ajută, ea nu te va acuza şi nu va încerca să îţi demonstreze cu răceală unde ai greşit, ci va fi un adevărat pansament pentru sufletul tău tulburat.

Când vezi atâta bunătate, nealterată de niciun strop de egoism, parcă îţi vine să crezi că am fost concepuţi cu adevărat de o divinitate ultra protectoare. Caracterul deosebit al nativei din Peşti este dovada supremă că există o forţă infinit de bună, mai presus de noi, pentru că o asemenea femeie nu putea fi creată decât printr-o intervenţie superioară simplelor teorii ale oamenilor de ştiinţă.

Ce e şi mai special la native este că sufletul lor nu conţine nicio urmă de răutate şi nu este pângărit de dorinţa de răzbunare, aşa cum se întâmplă în cazul celeilalte zodii dotate cu potenţial mistic, Scorpionul. Chiar şi cele mai mari rivale vor câştiga susţinere la ceas de cumpănă de la această femeie binecuvântată! Magia ei funcţionează şi asupra caracterelor corupte: până şi criminalii cu sânge rece vor găsi înţelegere şi iertare în sufletul ei mare.

Spiritualitatea profundă care animă zodia Peşti este un alt semn al faptului că reprezentanţii ei au fost înzestraţi cu har divin. Poate că nu toate nativele cred în Dumnezeu, aşa cum propovăduieşte religia creştină, dar sunt conştiente de o prezenţă supremă, binefăcătoare, în mâinile căreia se abandonează adesea.

Fiind mâna dreaptă a divinităţii pe pământ, Peştii reuşesc să îi convingă şi pe cei mai înfocaţi atei că poate exista o fărâmă de divin pe pământ. Chiar şi faptul că le ridică un semn de întrebare poate fi considerat o victorie, pe care nu şi-o asumă însă niciodată cu mândrie, ci cu bucurie lipsită de egoism.

Desigur, chiar şi această nativă cu potenţial are păcatele ei. Uneori cade în capcana timidităţii, deşi în mod normal este una dintre cele mai sociabile zodii. Alteori se teme să nu deranjeze şi nu îşi acordă susţinerea din această cauză. Atunci când îşi subestimează calităţile, lipseşte cei mai mulţi oameni de atingerea ei cu har divin. Dacă ai întâlnit-o şi eşti în dificultate, nu aştepta, ci abordeaz-o! Vei avea parte de ajutorul ei necondiţionat!

Tu ce părere ai? Cunoşti reprezentante ale acestei zodii speciale? Consideri că sunt atinse de harul lui Dumnezeu?

Află de aici şi ce ți-ar spune Dumnezeu în funcție de zodie! 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (116)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!