Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Zodii blestemate: aceștia sunt nativii care au o viață sortită eșecului!

Luni, 30.01.2017

Eșecul este orgoliul hrănit cu nimicuri”, spunea Victor Martin. Acest lucru este universal valabil și toți avem momente în care preferăm să ignorăm realitatea și să ne hrănim cu iluzii. De cele mai multe ori, uităm de lucrurile cu adevărat importante și preferăm să alergăm după himere. Orgoliul este cel mai mare dușman al nostru, care ne îndepărtează de cei dragi și ne pune pe drumuri greșite.

Așa se întâmplă și în cazul zodiilor. Destinele zodiilor sunt influențate în primul rând de caracteristicile acestora, care nu le oferă de fiecare dată cea mai bună soluție atunci când vine vorba de luarea unor decizii importante. Anumite zodii uită de ce este esențial în viață și preferă să sacrifice totul pentru un vis de cele mai multe ori irealizabil. Altele, din cauza orgoliului lor, se îndepărtează de persoanele dragi și rămân singure toată viața.

Iată zodiile care au o viață blestemată!

Vărsător

Mândria unui Vărsător nu are limite. Ei sunt mândri chiar și de defectele lor! Aceștia sunt atât de încătâțânați atunci când vine vorba de luarea unei decizii, încât vor lua acea decizie chiar dacă îi rănește pe cei din jurul lor. Ei cred că au dreptate întotdeauna și de aceea rănirea persoanelor dragi nu pare un lucru atât de grav pentru aceștia. Spiritul lor independent și aventuros le va aduce eșecul, deoarece nu vor ține cont de părerea nimănui. Ei vor fi sortiți unei vieți singuratice și triste. Deși pe alte planuri vor reuși, încăpățânarea și mândria le vor aduce o soartă blestemată.

Pești

Peștii au o inimă de aur și vor mereu să între în grațiile tuturor. Însă ei se pot lăsa pradă părerii celorlalți și pot începe să se îngrijoreze despre ce spun ceilalți rău despre ei. Aceștia își fac mereu griji de ce spun greșit sau de cum pot ceilalți să le interpreteze vorbele și intențiile. Cel mai mare defect al Peștilor este că sunt prea sensibili, fapt ce le va aduce un destin nefericit. Aceștia nu vor înceta să fie dezamăgiți de ceilalți și deseori așteptările lor supraestimate îi vor răni.

Berbec 

Berbecii sunt lideri înnăscuți și reacționează foarte urât atunci când nimeni nu le ia în considerare opiniile sau atunci când nu îi apreciază ca fiind cei mai buni. Ei vor începe mereu o ceartă, neinteresându-i de sentimentele persoanei de lângă ei. Totuși nu temperamentul lor impulsiv le va aduce blestemul vieții lor, ci faptul că sunt în stare să se sacrifice pentru persoanele dragi. Ei nu se vor mai gândi la persoana lor atunci când vor lua decizia care le va schimba complet viața, iar asta le va aduce un destin mizerabil. Ei vor rămâne doar cu conștiința împăcată și cu ideea că au făcut cea mai bună alegere atunci când au pus binele familiei mai presus de binele lor.

Scorpion

Cea mai mare problemă a Scorpionilor este că nu găsesc un echilibru în acțiunile lor. Uneori își țin gândurile și sentimentele ascunse, fapt ce îi lasă pe cei din jurul lor într-o nebuloasă completă atunci când vine vorba să ghicească cine sunt aceștia cu adevărat. Alteori, aceștia își arată brusc adevărata față, fapt ce îi șochează pe ceilalți într-un mod negativ. Ceea ce le poate transforma viața este firea lor obsesivă, manipulatoare. Atunci când vor avea ceva în cap, vor abandona totul doar pentru a reuși să obțină acel lucru. Această cursă obsesivă se poate transforma într-o vânătoare a morilor de vânt, care îi va face să își irosească toată viața pe un lucru ce se poate dovedi imposibil sau neimportant.

Taur

Taurii nu trebuie subestimați, deoarece respectul lor de sine este foarte mare. Atunci când încerci să îi faci să se simtă mai prejos decât sunt, trezești fiara din ei, care îți va demonstra că nimeni nu se poate uita de sus la ea. Taurii sunt cei mai buni atunci când vine vorba de a le oferi oamenilor o lecție, iar asta este cea mai bună răzbunare pentru ei. Totuși acest bombardament pe care îl aplică tuturor, indiferent de relația pe care o au cu persoanele respective, îi va îndepărta de ceilalți, fiind sortiți astfel unei vieți singuratice, în care toată lumea se va feri de ei. Dacă nu vor reuși să își controleze firea răzbunătoare, mândria și egoul lor le vor aduce o viață nefericită.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (71)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!