Zodii care calcă pe cadavre: sunt în stare de orice!

Victoria Dragan

Cu siguranță ai întâlnit în jurul tău oameni care sunt în stare de orice pentru a-și atinge țelurile în viață. Uneori sunt admirați pentru atitudinea lor, dar alteori pot fi de temut. Nimeni nu le stă în cale, nici măcar persoanele apropiate.

De unde provine această forță interioară? Ei bine, tot astrele sunt de vină și de această dată. Iată patru zodii care calcă pe cadavre și nu se mai uită în spate cu regret!

Patru zodii în stare de orice: nu le sta în cale!

Berbec

Impulsivitatea cu care este dotat nativul Berbec îl transformă într-unul dintre cei mai periculoși oameni. Dacă îl prinzi în toane proaste, nici nu te gândi să îl contrazici. Este în stare de orice pentru a avea ultimul cuvânt. Odată ce i se pune ceva în minte, nimic nu îl mai poate da înapoi. Calcă pe cadavre pentru a ajunge acolo unde își dorește. El aplică această atitudine și când cineva îi greșește. Nu se lasă cu una, cu două, ci îi servește o lecție de viață în stil mare.

Leu

Orgoliul de care este mânat reprezentatul acestei zodii este o armă cu două tăișuri. Îl poate ajuta să obțină succesul în viață, dar în același timp îl poată transforma într-o persoană fără scrupule. Cum nu suportă prea bine ideea că cineva ar putea să fie mai bun ca el, este în stare de orice pentru a-și da inamicul la o parte. Va recurge la tot felul de tactici care mai de care mai creative. La început, când încă nu este atât de pornit, va încerca să își pună în aplicare planul cu vorbe bune. Dacă nu reușește să îl dea astfel la o parte pe cel care îi stă în cale, va deveni o fiară.

Scorpion

În general, Scorpionul nu este o zodie lipsită de scrupule. Însă lucrurile se schimbă la polul opus când cineva îl calcă pe coadă. Nu mai ține cont de nimic, ci face planuri de răzbunare demne de filmele horror. Într-adevăr, nu își bate capul cu cei de care nu îi pasă prea mult, de la care nu are prea multe așteptări în viață. Dar altfel stă situația dacă este vorba despre o persoană dragă, una pe care a ridicat-o pe un piedestal. Dacă ea l-a trădat într-un mod pe care Scorpionul îl consideră josnic, va fi vai și amar de pielea ei.

Capricorn

O altă zodie dispusă să calce pe cadavre este și Capricornul. Spre deosebire de celelalte semne astrologice care acționează la mânie, el calculează totul cu răceală. Aplică un astfel de tratament doar când este vorba despre planul profesional și financiar, așa că este un adversar de temut în astfel de lupte. Nu oricine îi poate face față când i se pune ceva în minte. Nativii consideră că merită tot ce este mai bun și că nimeni nu are dreptul să le ocupe locul. Râvnesc la cea mai bună poziție într-o firmă și nu se simt prost dacă sunt plătiți mult mai bine ca alții, care poate muncesc la fel ori chiar mai mult decât ei.

Din experiența ta de viață, acești nativi chiar sunt lipsiţi de scrupule? Sunt sau nu în stare să calce pe cadavre pentru a obține ceea ce își doresc?

Articolul urmator 9 reguli de etichetă pe care orice femeie care se respectă trebuie să le știe

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (90)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.