Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Zodii care trec peste orice în dragoste: oricât le-ai răni, se vor întoarce la tine

Vineri, 03.02.2017

O relație presupune iubire și devotament, dar și înțelegere și iertare. Există momente într-o relație care ne pun iubirea la încercare și când trebuie să alegem ce este mai bine pentru noi. Dacă unii aleg să plece din relația respectivă din cauza orgoliului lor, alții aleg să își calce pe mândrie și să rămână, oricât de mult ar suferi.

Astfel de persoane pun pe primul loc iubirea și știu că a ierta este cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru a fi fericiți. Ei sacrifică totul pentru relația lor și preferă să uite tot ce s-a întâmplat, deoarece dragostea este mult mai importantă. Aceștia cred în iubirea eternă și fac din acest lucru scopul suprem al vieții lor.

Iată care sunt zodiile care iartă în numele iubirii!

Rac

Racul este unul dintre cele mai romantice și drăgăstoase zodii, cu o putere emoțională foarte mare. Atunci când se îndrăgostesc, o fac iremediabil și își canalizează toată atenția și energia asupra persoanei iubite. Aceștia nu se încurcă în aventuri sau în relații care nu durează. Le place stabilitatea într-o relație și pentru ei dragostea adevărată este scopul suprem al vieții. Deși este rănit de persoana iubită, Racul știe să ierte și să treacă peste momentele dificile. Acest lucru se explică prin faptul că, pentru ei, familia este pe primul loc. Racii sunt conștienți că în viață mai sunt și momente de cumpănă care pot fi depășite doar prin comunicare și înțelegere.

Balanță

Balanța are nevoie de multe dovezi și timp până să ajungă să se implice 100% într-o relație. Însă atunci când se îndrăgostește, aceasta este foarte loială și pune foarte mult suflet. Fidelitatea este foarte importantă pentru nativii din Balanță. Deși le este foarte greu să treacă peste momentele dificile ce apar într-o relație, atunci când dragostea este prea mare, ele își pot călca pe suflet și pot ierta în numele dragostei. Balanțele pot fi foarte înțelegătoare și echilibrate într-o relație, dar totul are o limită. Atunci când sunt înșelate, acestea se vor îndepărta foarte mult de persoana iubită, deși o vor ierta.

Taur

Pentru Tauri, compatibilitatea în dragoste ține în primul rând de găsirea unei persoane în care pot să aibă încredere. Sufletul onest și blând al Taurilor vrea să iubească o inimă în care poate să aibă totală încredere și care să nu îl dezamăgească. Taurii sunt răbdători, drăgăstoși, atenți și extrem de credincioși. Fiind un semn de pământ, viața lor se învârte în jurul iubirii, iar stabilitatea emoțională este esențială pentru fericirea lor. Atunci când sunt răniți, prima reacție va fi violentă, deoarece vor fi sfâșiați de durere. Încrederea lor va fi spulberată, iar acest lucru îi va măcina pe interior. Însă, dacă dragostea pentru persoana iubită este adevărată, ei sunt în stare să ierte. Totuși va dura mult timp până vor avea din nou încredere în persoana respectivă.

Pești

Peștii sunt extrem de emotivi și sensibli și de cele mai multe ori nu se pun pe ei pe primul loc. Atunci când vine vorba de relații, partenerul acestora va fi mereu cea mai importantă persoană din viața lor. Peștii sunt foarte loiali și devotați într-o relație, iar sensibilitatea lor ar trebui apreciată. Cele mai importante valori pe care acești nativi le prețuiesc și le onorează sunt familia și tradiția. Peștii se ghidează după aceste valori atunci când vine vorba de iubire și vor un partener pe măsură. Aceștia sunt cele mai iertătoare ființe și știu să treacă peste orice obstacol. Iubirea le oferă o putere de iertare care nu cunoaște margini și, oricât de gravă ar părea situația, ei își găsesc forța interioară care să îi ajute să uite și să ierte.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (43)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!