Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Zodii de 5 stele: patru nativi care valorează mult

Viorica Ghinea, redactor

Valoarea unui om este scrisă în astre! Și nu o spunem noi, ci specialiștii în astrologie. Cu siguranță ți s-a întâmplat să întâlnești în jurul tău oameni de calitate, care au succes în viață și de la care să ai ce să înveți. Acestora le-a fost pregătit un destin măreț încă de la naștere, atunci când și-au luat „în primire” semnul astrologic care le va guverna întreaga existență.

Iată ce zodii merită să primească cinci stele!

cinci stele

Nativii de cinci stele ai zodiacului

Taur

Nativii acestei zodii sunt singurii care reușesc într-un mod miraculos să obțină un echilibru între viața de familie și cea profesională. Ei depun pasiune în egală măsură în ambele domenii, implicându-se trup și suflet. Sunt în stare de orice pentru ca cei dragi să fie fericiți, iar la locul de muncă ar plăti și cu ani din viața lor pentru ca proiectele pe care le au să iasă de la foarte bine în sus.

De ce merită zodia Taur cinci stele?

Pentru că...

- este cea mai fidelă din zodiac;

- își ține întotdeauna promisiunile;

- nu umblă niciodată cu nasul pe sus, deși ar avea motive să o facă.

Leu

Și zodia Leu merită cinci stele. Nu degeaba este unul dintre cele mai apreciate semne din horoscop! Reprezentanții sunt întotdeauna priviți drept un lider, având în vedere că sunt încrezători în ei, au ambiție și stil. Nu există competiție și provocare pe care ei să nu le accepte și la care să nu obțină rezultate bune. Oamenii care se pun cu ei știu de la început că vor pierde. Spre deosebire de alți nativi mai modești, cei din zodia Leu chiar știu că valorează mult, astfel că se răsfață pe măsura calităților lor cu tot ce este mai bun.

De ce merită zodia Leu cinci stele?

Pentru că...

- știe să se facă respectată în orice împrejurare;

- chiar dacă muncește mult, nu uită să se bucure de viață;

- îi răsplătește pe toți cu generozitatea ei.

femeie eleganta

Scorpion

Persoanele guvernate de acest simbol astrologic pot părea reci și retrase la prima vedere, însă cei care le cunosc cu adevărat știu că valorează mult. Ele sunt sincere, pentru că le place să spună lucrurilor pe nume, și luptătoare în viață. Dacă ai nevoie de cineva care să te cocoloșească atunci când ai probleme, nu aștepta o astfel de atitudine din partea nativilor. Ei vor fi cei care îți vor deschide ochii și te vor face să privești viața cu realism. În plus, ei își pun sufletul pe tavă în fața celor pe care îi iubesc, dar știu și cum să riposteze dacă cineva îi trădează.

De ce merită zodia Scorpion cinci stele?

Pentru că...

- nu renunță la principiile ei, ci luptă pentru ele cu determinare;

- depune pasiune în tot ceea ce face;

- nu se lasă doborâtă de nicio greutate a vieții, ci se ridică precum pasărea Phoenix din propria cenușă.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se remarcă peste tot cu ușurință. Nu doar aspectul lor fizic atrăgător și stilul vestimentar bine pus la punct le asigură toată atenția, ci și calitățile lor morale. Nu de puține ori au fost considerați modele demne de urmat în viață. Ei valorează mult pentru că sunt curajoși, optimiști, muncitori și luptători. Unde sunt provocările mai mari, acolo se află și ei.

De ce merită zodia Săgetător cinci stele?

Pentru că...

- nu face lucrurile pe jumătate, ci se implică complet;

- nu îi este frică să facă schimbări majore în viață, ci acționează cu curaj și îi motivează și pe ceilalți să facă la fel;

- este temelia oricărui grup din care face parte (familie, prieteni, loc de muncă).

Tu te numeri printre zodiile de cinci stele? Dacă nu, ce calitate ți-ar plăcea să ai de la fiecare?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (147)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!