Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Zodii de femei care sparg case

Joi, 11.08.2016

Dragostea este complicată și, voit sau nu, ne putem îndrăgosti de persoana nepotrivită. De altfel, aceasta este problema cel mai des întâlnită când auzim vorbindu-se despre povești de iubire care au eșuat lamentabil.

Sunt trei zodii care pun alte relații în pericol, pentru a afla sau a oferi iubirea adevărată. Iată care sunt acestea!

Gemeni

Femeia Gemeni este plină de calități: este inteligentă, copilăroasă, stilată, sexi, are simțul umorului, iar dacă nu excelează la capitolul frumusețe, știe să facă orice bărbat să fie înnebunit după ea, dacă își propune acest lucru.

Hotărârea și ambiția ei sunt alte elemente definitorii ale caracterului ei puternic, iar femeia Gemeni, atunci când își dorește ceva, va obține, fără să se gândească la consecințe. Uneori poate fi chiar crudă, iar dacă i-a căzut cu tronc iubitul celei mai bune prietene, atunci merge până în pânzele albe pentru a-l cuceri.

Este genul de femeie din zodiac care sparge casele, însă nu pentru un moft al ei, din orgoliu sau doar pentru că poate. Nu, nu este o Jolene, ci este o femeie sensibilă în fața iubirii. Intențiile ei sunt din cele mai corecte: este conștientă că iubirea adevărată nu vine decât o singură dată în viață și nu are de gând să fie spectatoarea propriei ratări pe plan emoțional.

Iar armele ei de seducție vin cu efecte imbatabile. Nici cel mai fidel bărbat nu poate rezista arsenalului femeii Gemeni. Cu atât mai puțin un reprezentant al sexului tare, angrenat într-o căsătorie, probabil cu probleme.

Săgetător

Femeia Săgetător este probabil una dintre cele mai sensibile reprezentante ale zodiacului. Cu greu poate rezista tentației… de a face bine. Poate părea ciudat, însă femeia Săgetător caută să fie salvatoarea tuturor, să ajute cât mai multă lume. Este însuflețită de idealuri cum ar fi pacea în lumea, combaterea foametei, alinarea durerilor fizice și sufletești.

Este un spirit caritabil, însă această caritate se poate răsfrânge, în mod negativ, asupra altor persoane. Dar femeia Săgetător nu are timp să se gândească la repercusiuni, ci doar la metode prin care poate ajuta persoana din fața ei. Dincolo de pasiunea și sentimentele pe care le investește în acest demers, nativa acestei zodii este și foarte determinată să reușească.

Așa se întâmplă atunci când vede un suflet rănit. În gașca ei de prietene sunt numai femei înșelate sau care nu și-au găsit iubirea, iar Săgetătoarea nu poate rezista unui bărbat nefericit. Simte că ea știe ce-i trebuie acelui om pentru a fi fericit și face tot posibilul să i-l ofere, mai ales dacă motivul tristeții lui este o altă femeie.

Săgetătoarea îl înțelege, îl ascultă, îl respectă, îl iubește cu toată ființa și inima ei, îi oferă totul, până când întâlnește un alt suflet la ananghie, a cărui nefericire are fix aceleași motive. Săgetătoarea simte că are multe de oferit pentru a-i alina pe cei care suferă din dragoste, dar este mai atrasă de cei în faze „incipiente”.

Vărsător

Femeii Vărsător îi plac provocările și vrea să ofere iubire tuturor bărbaților care se simt atrași de ea, chiar dacă se întâmplă ca aceștia să fie însurați. Este foarte dornică să arate cum poate iubi ea și ce fericire ascund dezmierdările brațelor ei.

De aceea nu rezistă să nu împărtășească asta domnilor. Este un orgoliu personal al ei să fie admirată și lăudată pentru modul în care poate oferi afecțiune. De altfel, aceasta este trăsătura cu care îi place să se laude și de care este cea mai mândră. Este un real mister pentru cei din jur, ascunde multe enigme și este greu de descifrat, imposibil de înțeles.

În afara orgoliului de a fi capabilă de cea mai bună iubire, fiind o femeie foarte senzuală, care se pliază pe dorințele bărbaților și știe cum să-i stârnească, femeia Vărsător mai are un motiv pentru care îi fură pe aceștia din leagănul familiei pe care și-au clădit-o. Simte că iubirea ei oferă multă bucurie și vrea ca toată lumea să simtă asta.

Ce părere ai despre aceste caracteristici ale zodiilor amintite mai sus? 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (93)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!