Zodii pentru care doar frumusețea fizică este importantă

Victoria Dragan

Ce contează mai mult? Sufletul sau aspectul fizic? Acesta pare să fie unul dintre subiectele care nu ajung niciodată la un răspuns clar, pentru că opiniile se împart ori se mai schimbă pe parcursul vieții. Situația este clară doar pentru nativii a patru zodii. Ei pun pe primul loc frumusețea fizică, fiind atrași mai mult de ambalaj decât de conținut, cel puțin inițial.

Iată pentru ce zodii contează doar frumusețea fizică!

femeie frumoasa

Zodii pe care le impresionează „ambalajul” frumos

Berbec

Atracția fizică este extrem de importantă pentru reprezentanții acestui semn astrologic, astfel că este ușor de înțeles de ce ei aleg cu ochii, nu cu sufletul. Oamenii din jur îi consideră superficiali, dar lor nu le pasă prea mult de ce vorbește lumea. Frumusețea fizică atârnă mult în balanță atunci când întâlnesc o persoană de sex opus. Așa cum ei acordă o atenție deosebită aspectului lor fizic, la fel așteaptă și din partea celui cu care se întâlnesc. Cu toate acestea, lucrurile se schimbă în mentalitatea lor atunci când își găsesc adevărata dragoste. Spre surprinderea tuturor, gusturile pe care le-au avut până atunci se pot schimba la polul opus.

Gemeni

Printre zodiile atrase de „ambalaj” se numără și Gemenii. Superficialitatea lor dispare odată cu înaintarea în vârstă, după ce trec prin anumite experiențe care le oferă adevărate lecții de viață. Dar până atunci frumusețea fizică este cea care face legea în viața lor. Dacă ceea ce văd nu le este pe plac, nici măcar nu se mai complică să ofere explicații, ci încheie rapid discuția. În plus, nu se vor uita în urmă nici atunci când vor găsi ceva mai bun, în opinia lor, decât ceea ce au deja.

femeie uitandu-se in oglinda

Leu

Nu mai reprezintă pentru nimeni o surpriză faptul că Leilor le place ca cei din jur să le mângâie orgoliul. Ei acționează ca niște colecționari atunci când vine vorba de frumusețe. Le place să aibă cei mai sexi parteneri și nu sunt deloc deranjați dacă cei din jur îi invidiază din această cauză. Dimpotrivă, lor le place să se laude cu ceea ce au, făcându-le deseori în ciudă celor apropiați. Pentru nativi va conta frumusețea de la tinerețe până la bătrânețe și nu oricine le poate intra în grații, ci doar „exemplarele” pe care ei le consideră speciale.

Săgetător

Având în vedere că nativa acestei zodii este considerată cea mai frumoasă din tot horoscopul, nu este de mirare că are așteptări înalte de la un posibil partener. Aspectul fizic cântărește mult pentru persoanele născute în zodia Săgetător, motiv pentru care frâng multe inimi. Pe ele nu le interesează prea mult dacă îi rănesc ori nu pe ceilalți, ci se lasă purtate de gusturile lor. Dacă ochii văd și inima cere, nimic din jur nu mai contează. Trec peste orice defect de caracter dacă aspectul fizic îi impresionează mult.

Te numeri printre aceste semne zodiacale? Contează atât de mult aspectul fizic pentru tine?

Citește și cât de superficiali sunt bărbații în funcție de zodie!

Articolul urmator Dumnezeu este mare, fără doar și poate: o pildă despre credință și despre puterea infinită a rugăciunii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (24)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.