Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Îl mai știi pe Mircea Solcanu? Uite cum arată acum fosta vedetă TV

Vineri, 04.10.2019

O replică poate să ducă la sfârșitul unei cariere. Mircea Solcanu a șocat oamenii de bun-simț când a făcut o apreciere dură la adresa familiei lui Ionuț Anghel, copilul care a sfârșit tragic, sfâșiat de câini, în urmă cu 6 ani.

Prezentatorul emisiunii „PoveȘtiri de Noapte” de la Acasă TV a scris la acea vreme un comentariu pe Facebook, care l-a costat chiar postul în televiziune: „Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?”

povestiri de noapte

Sursa foto: Click.ro

Chiar dacă ulterior a retractat cele spuse, Mircea Solcanu a fost nevoit să se retragă de pe micul ecran, fiind concediat de trustul PRO TV.

Fosta vedetă s-a retras la Constanța

Mircea Solcanu la facultate

Sursa foto: Click.ro

După nefericitul episod, Mircea Solcanu nu a mai fost angajat de nicio televiziune, așa că s-a retras în orașul său natal, Constanța, și s-a apucat de actorie. „Am început o altă aventură”, a declarat Solcanu, afirmând că și-a dorit de mic să studieze actoria. Începând din acest an, Mircea Solcanu este student la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa. De asemenea, face voluntariat în domeniul privind drepturile animalelor.

Mircea Solcanu are cu totul alt look azi

Mircea Solcanu

Sursa foto: Click.ro

După plecarea din București, fostul prezentator a decis să-și schimbe și înfățișarea, ca un semn că a rupt-o total cu trecutul. Și-a lăsat plete, s-a îngrășat cu câteva kilograme și a devenit de nerecunoscut. Pare foarte tânăr, deși are 43 de ani și se simte foarte bine printre colegii săi boboci de la Facultatea de Arte, împreună cu care a fost prezent la deschiderea noului an școlar.

Actoria este o adevărată șansă pentru Mircea Solcanu, pentru că după terminarea facultății poate activa la unul dintre cele trei teatre din Constanța. „Absolvenţii facultăţii sunt licenţiaţi în proporție de 100%, majoritatea dintre ei găsindu-şi locuri de muncă în instituţii de învăţământ, de cultură sau cu profil artistic din ţară sau din străinătate, fapt ce confirmă buna lor pregătire în domeniul studiat”, se arată în prezentarea Facultății Ovidius. 

Mircea a fost la un pas de moarte

Schimbarea de look a lui Mircea Solcanu este cu atât mai surprinzătoare cu cât fostul prezentator TV a suferit o intervenție chirurgicală foarte riscantă la Viena, din cauza unei tumori la cap. „Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa. Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul. Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morţi, ci mai degrabă să ne plângem pe noi. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, am decis să le spun şi altora experienţa mea. Am schiţat deja cartea”, a declarat el pentru click.ro, după operaţia suferită. Această experiență extraordinară l-a făcut pe Mircea să-și reevalueze prioritățile și să-și schimbe radical viața.

Surse foto: Click.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (17)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!