Madame Tussauds dubleaza paza in jurul statuii lui Nicki Minaj! Afla de ce!

Madame Tussauds dubleaza paza in jurul statuii lui Nicki Minaj! Afla de ce!

Eugenia Dinescu, redactor

Statuia lui Nicki Minaj de la Madame Tussauds nu este una animata, precum cea a lui Kim Kardashian, insa acest lucru nu i-a oprit pe vizitatorii muzeului figurilor de ceara din Las Vegas sa gaseasca modalitati pentru a interactiona cu imaginea vedetei lor preferate. Statuia dezvelita marti la muzeul Madame Tussauds din Las Vegas a necesitat aproape 6 luni de munca, 20 de artisti si 300 de masuratori pentru a fi realizata, insa toate aceste eforturi s-au dovedit a fi in zadar. 

Desi intentia a fost de a  o imortaliza pe Nicki in videoclipul pentru “Anaconda”, exponatul s-a transformat rapid intr-un alt exemplu de obiectificare sexuala a femeilor si urmeaza sa fie inlocuit in urmatoarele luni.Fie ca apare pe o bucata de carton sau intr-o figura de ceara in marime naturala, Nicki reuseste sa  incite imaginatia barbatilor si femeilor deopotriva, chiar si atunci cand nu este altceva decat un simulacru.  Vizitatorii muzeului s-au imbulzit pentru a vedea statuia de ceara a lui Nicki,  insa fotografiile realizate nu sunt doar un selfie nevinovat, ci au degenerat rapid intr-o serie de instantanee cu o conotatie sexuala explicita.

Insasi Nicki a raspuns catorva fotografii publicate pe Instagram cu o serie de emoji-uri  amuzante, insa  reactia personalitatilor feministe din showbiz nu a fost la fel de senina precum cea a lui Nicki. Rapperita Azealia Banks a oferit una dintre cele mai evocative reactii la fenomenul starnit de statuia de ceara a lui Nicki Minaj si nu s-a sfiit sa isi arate dezamagirea fata de postura denigranta in care voluptoasa vedeta a fost imortalizata: “Cat de mult a realizat aceasta femeie, iar ei decid sa o puna in patru labe... De ce sa nu stea dreapta, cu un microfon in mana?”, a scris cantareata pe contul sau oficial de Twitter.


In acelasi timp, reprezentatii muzeului Madame Tussauds promit sa remedieze problemele cauzate de vizitatori, instaland un gard de securitate in jurul exponatului, pana cand statuia va fi inlocuita cu o alta postura a vedetei: “Este regretabil faptul ca acest vizitator a decis sa se comporte intr-o maniera atat de nepotrivita si ne cerem scuze pentru orice ofensa provocata de acest incident”, a declarat un reprezentat al muzeului, citat de publicatia britanica The Guardian. “Personalul nostru se ocupa de monitorizarea comportamentului vizitatorilor nostri si facem tot ce  depinde de noi pentru a ne asigura ca figurile de ceara sunt tratate cu respect, dar in aceasta situatie este evident ca nimeni din staff nu era prezent la fata locului”, au adaugat oficialii Madame Tussauds Las Vegas.


Tu ce parere ai despre  statuia de ceara a lui Nicki Minaj?

Articolul urmator
Drama din viața lui Mihai Mitoșeru. Și-a pierdut logodnica într-un teribil accident de mașină și a fost considerat vinovat de către familia viitoarei lui soții
Drama din viața lui Mihai Mitoșeru. Și-a pierdut logodnica într-un teribil accident de mașină și a fost considerat vinovat de către familia viitoarei lui soții
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!
Incepe quiz
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.