Rețete delicioase
Adevarata Stare de Bine
Eat Positive
Nu Skin

5 greșeli pe care le faci când gătești vinete

Joi, 30.08.2018
de Mihaela Onofrei
Nu le pui suficient ulei
Imaginea precedenta
Imaginea urmatoare

Nu le pui suficient ulei

„Pulpa” vinetei este ca un burete. Aceasta absoarbe imediat orice lichid cu care intră în contact. Încearcă să torni o lingură plină de ulei de măsline peste vinete și vei vedea că acesta va dispărea înainte să le bagi în cuptor. Așadar, trebuie să fii puțin mai generoasă și să te asiguri că vinetele au suficient ulei înainte de a le găti.

Vinetele sunt excelente vara, dar și toamna. Cum sezonul este în toi, vedem vinete de toate formele și mărimile în piață sau în supermarketuri. Posibilitățile de gătire a acestora sunt infinite: la grătar, în tigaie, la cuptor, simple sau umplute. Indiferent cum alegem să gătim aceste legume, de fiecare dată sunt la fel de delicioase.

Deși sunt ușor de gătit, acest lucru nu înseamnă că nu poți face anumite greșeli ce le pot compromite. Dacă cineva ți-a spus până acum că nu îi plac vinetele, acest lucru poate fi din cauza faptului că nu a mâncat până acum vinete gătite cum trebuie. Așadar, există unele greșeli care le pot strica gustul și textura și pe care trebuie să le evităm cu orice preț atunci când le gătim. Ești curioasă care sunt acestea? Descoperă-le în galeria de mai sus!

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    Ai nevoide de un SFAT?

    Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

    întreabă

    LIKE si intra in universul divelor!