Cum păstrezi untul gustos și bun mai mult timp la rece

Cum păstrezi untul gustos și bun mai mult timp la rece
Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro
Miercuri, 12.05.2021

Untul gustos este un unt cu un procent mare de grăsime și cât mai puțină apă. Valabilitatea lui poate fi de o lună, dar untul poate fi păstrat mai mult timp bun și savuros, dacă știi câteva trucuri simple.

Untul gustos se folosește la sandviciuri, la sosuri de friptură, la prăjituri și biscuiți sau la blaturile crocante de tarte. Este un aliment cu o concentrație mare de colesterol și se consumă moderat.

Untul se poate păstra într-o cămară rece

În mod normal, termenul de valabilitate pentru unt este de 30 de zile. Dacă ai o cămară răcoroasă, unde...

Continuarea pe LPF.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator »
Somon la airfryer: 4 rețete pe care să le încerci
Somon la airfryer: 4 rețete pe care să le încerci
Raluca Margean | Sâmbătă, 17.08.2024
Incepe quiz
Afla ce tendinta din sezonul rece te reprezinta!
Afla ce tendinta din sezonul rece te reprezinta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Sâmbătă, 24.08.2024
Cele mai bune rețete de fursecuri de casă
Andreea Baluteanu | Vineri, 12.07.2024

Ne găsești pe