Paradoxalul sos de bere: alcool zero dar deliciu garantat!

Paradoxalul sos de bere: alcool zero dar deliciu garantat!
Edda Bild
Marţi, 01.06.2010

Cuprins

Aromele dintr-un delicios sos de bere te vor face sa reconsideri aceasta bautura masculina si uneori cam necizelata si sa-i descoperi calitatile culinare nebanuite. Stafidele, berea, scortisoara, cuisoarele si zaharul brun transforma un sos de bere intr-o garnitura savuroasa pentru sunca, orice fel de carne de vita sau porc...

Sos de bere

Sos de bere

Ingrediente:

- un sfert de cana de zahar brun
- o lingura sau o lingura si jumatate de amidon de porumb
- un varf de sare
- o cana de bere
- un sfert de cana de stafide, taiate in jumatate
- 8 cuisoare intregi
- un baton de scortisoara
- o lingura de unt

Preparare:

Amesteca zaharul brun, amidonul si sarea intr-o tigaie. Incorporeaza berea si stafidele.

Pune cuisoarele si scotisoara intr-un saculet din panza pe care il atarni de marginea tigaii cu sos. Gateste timp de 10 minute, apoi incorporeaza untul.

Indeparteaza condimentele. Serveste acest sos de bere foarte fierbinte ca garnitura pentru diverse feluri de fripturi consistente. Aromele puternice si gustul pregnant de bere iti vor transforma parerea cu privire la destinatia fiecarui ingredient!

 Alte retete care te-ar putea interesa:

O salata mediteraneana...sau de ce iubesc muzele vara, marea si Europa!
Un sos de avocado peruvian pe gustul oricarui mistic!
Today's star: o salata de ceapa delicioasa in 3 pasi!

Vezi si
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Marţi, 01.06.2010
Sirop de curmale: beneficii și utilizări
Sirop de curmale: beneficii și utilizări
Raluca Margean | Marţi, 01.06.2010
Articolul urmator »
10 ceaiuri răcoritoare perfecte pentru vară
10 ceaiuri răcoritoare perfecte pentru vară
Raluca Margean | Duminică, 25.08.2024
Incepe quiz
Ce alcool ti se potriveste?
Ce alcool ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.4 (10)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Raluca Margean | Miercuri, 30.10.2024
Somon la airfryer: 4 rețete pe care să le încerci
Raluca Margean | Sâmbătă, 17.08.2024

Ne găsești pe