O inedita supa de porc pentru toate gusturile!

O inedita supa de porc pentru toate gusturile!
Edda Bild
Marţi, 01.06.2010

Cuprins

Desi ne este greu sa ne imaginam ca putem alege carnea de porc pentru a pregati o supa delicioasa, exista multe retete care ne invata sa profitam de resursele pe care le avem, fara prejudecati. Asadar, fara alte introduceri, iti prezint o supa de porc cu varza creata!

Supa de porc cu varza creata

Supa de porc
Ingrediente:

- o lingura de ulei de masline extravirgin
- un muschi de porc, curatat de grasime si taiat in cubulete
- 3/4 lingurita de sare
- o ceapa medie, tocata marunt
- 4 catei de usturoi, tocati
- 2 lingurite de paprika
- un sfert de lingurita de piper rosu sau dupa preferinte
- o cana de vin alb
- 4 rosii deshidratate, tocate
- 4 cani de supa de pui
- o legatura buna de frunze de varza creata, fara inervatii, tocate (cam 8 cani)
- 300 g de fasole alba

Preparare:

Incinge uleiul intr-un vas adanc la foc mediu. Adauga carnea de porc, presara cu sare si gateste, amestecand o data sau de doua ori, pana cand nu mai este roz la exterior - cam 2 minute. Muta pe o farfurie, lasand sosul in vas.

Adauga ceapa si gateste, amestecand des, pana cand incepe sa capete o nuanta maronie - cam 2-3 minute. Adauga usturoiul, paprika si piperul rosu si gateste, amestecand in mod constant - cam 30 de secunde. Adauga vinul si rosiile, creste flacara si amesteca pentru a indeparta partile prinse de fundul vasului. Adauga supa si da in clocot.

Adauga varza si amesteca pana cand se inmoaie. Redu flacara la minim pentru a fierbe la foc mic si gateste pana cand varza s-a inmuiat - cam 4 minute. Adauga fasolea si carnea de porc si fierbe la foc mic pana cand toate ingredientele s-au incalzit - cam 2 minute.

Aceasta este o reteta neobisnuita dar delicioasa de supa de porc! Combinatia de arome si texturi, ingredientele si savoarea finala fac din aceasta supa un rasfat culinar simplu si rapid!

 Alte retete care te-ar putea interesa:

Salata caesar - o salata demna de cuceritorii imparati romani!
Un sos de avocado peruvian pe gustul oricarui mistic!
Salata ruseasca, un deliciu autentic! Priyatnovo appetita!

Vezi si
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Marţi, 01.06.2010
Articolul urmator »
Cușcuș: beneficii și idei de rețete
Cușcuș: beneficii și idei de rețete
Raluca Margean | Duminică, 16.06.2024
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (4)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cele mai bune rețete cu flori de salcâm
Raluca Margean | Joi, 23.05.2024
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Raluca Margean | Luni, 10.06.2024

Ne găsești pe