Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

25 de tunsori pentru păr des și ondulat din care îți va fi greu să alegi

Andreea Baluteanu

Părul des și ondulat este un dar al sorții, un semn al norocului… spun toate fetele cu o altă textură a șuvițelor. Deși nu am putea contesta niciodată că acest tip de podoabă capilară încununează capetele îngerilor, frumusețea are prețul ei: să găsești tunsoarea și coafura potrivită pentru un păr ondulat și des se poate dovedi destul de dificil.

Ca să îți fim de folos, azi îți recomandăm 25 de tunsori pentru păr des și ondulat care vor fi la modă în 2020. Nu vei mai avea probleme în a-ți aranja cosițele, singura întrebare care te va tulbura va fi ce să alegi din pleiada de haircuturi superbe din rândurile de mai jos. Iată ce îți recomandăm!

25 de tunsori pentru păr des și ondulat de testat în 2020

Când vine vorba despre părul des și ondulat, tunsorile ce arată magic la salon pot fi compromise iremediabil atunci când ajungi acasă. Destul de dificil și rebel, acest tip de păr refuză adesea să stea în forma desăvârșită pe care i-au imprimat-o stiliștii; dacă tunsoarea nu e executată perfect, poți ajunge curând să regreți decizia luată. La ce trebuie deci să fii atentă? Optează întotdeauna pentru scări, care să confere un volum controlat șuvițelor, și mizează mai degrabă pe tunsori medii sau lungi.

Descoperă mai jos care sunt propunerile noastre de tunsori pentru păr des și ondulat!

Bob rotunjit

Boburile supernetede, angulare, care se purtau acum câțiva ani, reprezentau o adevărată corvoadă pentru părul des și ondulat, care nu se împacă prea bine cu exactitatea și precizia liniilor acestei tunsori. Din fericire, tendințele au evoluat și acum se poartă boburile naturale, pe care părul des și ondulat le adoră: varianta cu linii rotunjite este un must.

bob natutal

Sursa foto: Pinterest

Bob scurt cu cărare pe o parte

Nu te simți vinovată dacă îți place părul scurt și adoptă varianta lui Marion Cotillard. Franțuzoaicele știu întotdeauna cum să se tundă și vedeta din „Inception” nu face excepție. Un bob scurt, ondulat, cu cărare pe o parte și volum la rădăcină, va trebui dus mai des la salon, dar merită.

Marion Cotillard

Sursa foto: Pinterest

Bob în scări

Tunsorile în trepte sunt secretul pentru ca părul des și ondulat să arate și să se simtă de milioane. Un bob până la umeri, tuns în trepte subtile, cu cărare pe o parte, îți va reliefa frumos trăsăturile și prezintă avantajul imbatabil de a fi extrem de ușor de aranjat: se stilizează practic de la sine.

Bob în scări

Sursa foto: Pinterest

Cascadă de bucle

Tunsorile pentru păr ondulat și des în cascadă vor reprezenta întotdeauna o alegere de cinci stele. Acest truc de styling ajută și cele mai rebele și mai capricioase bucle să se așeze cuminți în forma dorită, așa că nu ai ce să îi reproșezi: este o opțiune de încercat măcar o dată în viață.

Cascadă de bucle

Sursa foto: Pinterest

Extensii

Dacă nici Beyonce nu e un model, atunci la cine să ne raportăm? Nu te sfii și testează și tu o dată farmecul extensiilor. Mai ales când sunt asociate cu păr des și ondulat, efectul este de Rapunzel modernă. Mai rămâne să îți aștepți prințul care să se „cațere” pe părul tău.

Beyonce

Sursa foto: Pinterest

LOB cu cărare centrală

Selena Gomez este una dintre vedetele cu păr des și ondulat pe care le invidiem în secret și datorită lookurilor ce par a fi extrem de confortabile și versatile. Un LOB în trepte subtile, cu cărare pe mijloc, pune în evidență atât frumusețea trăsăturilor tale, dar și a părului tău de-a dreptul divin.

Selena Gomez

Sursa foto: Pinterest

LOB cu cărare pe o parte

Dacă te confrunți cu problema volumului la rădăcină, care este comună multor fete cu păr des și ondulat, atunci o cărare laterală poate fi soluția. Priyanka Chopra are o minunăție de păr (și trăsături la fel de frumoase), dar, dintre toate tunsorile pe care le-a încercat, acest LOB este de departe favoritul nostru.

Priyanka Chopra

Sursa foto: Pinterest

Păr lung cu breton cortină

Păr lung, căzând în valuri senzuale: dacă aceasta nu este imaginea reprezentativă a superbelor modele Victoria's Secret, nu știm care e. Adoptă un haircut în trepte subtile, ce încep din dreptul bărbiei, și asociază cu un breton cortină, cel mai hot artificiu de styling al momentului actual. Vei fi răvășitoare!

Păr lung cu breton cortină

Sursa foto: Pinterest

Păr lung cu breton crescut

Bretonul tău „s-a făcut mare” și vrei să renunți la el? Odată ce e „major”, poți proceda precum Nicole Kidman: trasează o cărare laterală, piaptănă bretonul pe o parte și apoi ondulează-l în exterior. În rest, tunsoarea în valuri și șuvițele perfect vopsite, cu efect de întinerire, sunt alte trucuri de care să ții cont.

Nicole Kidman

Sursa foto: Pinterest

Păr lung cu breton scurt

Vrei o tunsoare pentru păr des și ondulat demnă de un înger căzut din ceruri? Aceasta este! Părul lung și buclat, cu trepte aproape invizibile, și bretonul scurt fac o echipă de milioane. Sfatul nostru este să nu îndrepți bretonul și să îi accepți textura, pentru că îți va da un aer de inocență cuceritoare.

Păr lung cu breton scurt

Sursa foto: Pinterest

Păr lung cu bucle spiralate

Shakira are o minunăție de păr ondulat și am apreciat-o dintotdeauna pentru toleranța cu care și-a acceptat textura indisciplinată, chiar și în perioadele în care toate divele de la Hollywood își sacrificau sănătatea cosițelor pentru șuvițe netede ca în palmă. Coafura cântăreței este necomplicată, dar trebuie musai să îți îngrijești ca la carte părul.

Shakira

Sursa foto: Pinterest

Păr lung cu cărare pe o parte

Blake Lively e o zână a părului frumos și ne consolăm cu gândul că, cel mai probabil, nu e de pe această lume. Actrița din „Gossip Girl” arată mereu fabulos, iar părul lung, cu cărare pe o parte și bucle angelice și glam, merită adoptat și de muritoarele de rând.

Blake Lively

Sursa foto: Pinterest

Păr lung cu trepte subtile

Iată una dintre cele mai frumoase tunsori pentru păr des și ondulat, ce se remarcă și prin faptul că reprezintă o variantă pentru care să optezi în chip fericit după vârsta de 40 de ani. Sarah Jessica Parker are părul tuns în trepte subtile, cu șuvițe trasate de pictori din harstyling. O altă sursă de inspirație? Coafura buclată pe care o purta personajul Carrie în „Totul despre sex”.

Sarah Jessica Parker

Sursa foto: Pinterest

Păr lung tuns în U

Fără să vrem să îți distrugem iluziile, te anunțăm că superba Camila Cabello are părul făcut permanent! Indiferent însă, arată senzațional. Un păr lung, tuns în U, are o amprentă irezistibilă de feminitate. De remarcat și bretonul cortină creț, de-a dreptul wow!

Camila Cabello

Sursa foto: Pinterest

Păr lung tuns în V

Mai rebel, dar la fel de cool, părul lung tuns în V va pune în valoarea frumusețea șuvițelor tale. Apelează la trepte bine delimitate sau la scări mai subtile, în funcție de dorințe, și nu uita nici de puterile magice ale unui balayage.

Păr lung tuns în V

Sursa foto: Pinterest

Păr mediu cu breton drept

Poate că Taylor Swift a renunțat la buclele spiralate care au făcut-o celebră pe când cânta country, dar tot reprezintă o sursă de inspirație. O tunsoare pentru părul des și ondulat emblemă este cea de mai jos: șuvițele sunt tăiate până mai jos de umeri, iar bretonul îndreptat face legea.

Taylor Swift

Sursa foto: Pinterest

Bob până la claviculă cu breton pe o parte

Ai șuvițe spiralate cu care nu te mai poți înțelege? Tunde-le până în dreptul claviculei, ca să scapi de porțiunile deteriorate, cu o cărare pe o parte, și fă un pact, chiar acum: le vei accepta textura și le vei descoperi frumusețea. Dacă ți-e greu, amintește-ți că sunt fete care ar da orice să primească ceea ce încerci tu să schimbi.

Bob până la claviculă cu breton pe o parte

Sursa foto: Pinterest

Păr mediu cu breton scurt

De mult nu am mai văzut o tunsoare atât de drăgălașă! Părul des și ondulat este tuns până la nivelul umerilor, cu trepte inteligent trasate, iar bretonul e scurt și „îngeresc”. Ce e și mai bine? Această tunsoare nu va presupune nicio bătaie de cap.

Păr mediu cu breton scurt

Sursa foto: Pinterest

Păr de lungime medie cu cărare centrală

Salma Hayek nu mai îmbătrânește, iar tunsoarea ei pe păr des și ondulat contribuie fără urmă de îndoială la farmecul său. Actrița strălucește cu aceste bucle într-o nuanță delicioasă de castaniu, iar cărarea pe mijloc îi evidențiază frumos trăsăturile.

Salma Hayek

Sursa foto: Pinterest

Tunsoare cu trepte evidențiate

Îți plac tunsorile supertexturate, cu atitudine? Iată varianta perfectă. Părul e de lungime medie, iar scările sunt bine delimitate, echilibrând volumul cosițelor tale ondulate și dese. Mai mult, tunsoarea e operă de magie, aranjându-se de la sine.

Tunsoare cu trepte evidențiate

Sursa foto: Pinterest

Pixie

E adevărat că cele mai potrivite tunsori pentru păr des și ondulat se potrivesc pe șuvițele medii sau lungi, dar nici un haircut scurt nu trebuie scos din ecuație. Frumoasa Halle Berry are o textură afro îmblânzită de acest pixie cu creastă Pompadour pe care l-a adus la desăvârșire.

Halle Berry

Sursa foto: Pinterest

The Shag

Tunsoarea The Shag, specifică anilor '70, cu trepte bine delimitate și o formă naturală, a revenit în atenția hairstylistilor și nu putem decât să ne bucurăm. Procedează precum Rihanna și alege un breton despicat la mijloc,  perfect pentru textura ondulată a părului tău.

Rihanna

Sursa foto: Pinterest

The Shag cu breton

Zendaya pleacă de la aceeași premisă de tunsoare pentru păr des și ondulat precum Rihanna, dar adaugă un breton creț și plin de care ne-am îndrăgostit. Dacă nu îți accepți încă textura cosițelor, privește-o pe frumoasa actriță până ce reușești.

Zendaya

Sursa foto: Pinterest

Trepte și balayage

E o combinație de milioane și merită neapărat aplicată dacă te afli în căutarea unei tunsori pentru păr des și ondulat care să facă ravagii. Șuvițele texturate, cărarea pe mijloc și jocul magnific al luminilor și umbrelor în balayage fac legea!

Trepte și balayage

Sursa foto: Pinterest

Afro

Universul are o singură lege în beauty acum: acceptă ceea ce ai, fiindcă, îți vine sau nu să crezi, ți se potrivește cel mai bine. După ce și-a disciplinat ani întregi superbitatea de păr afro, Kerry Washington a îmbrăţişat-o într-o tunsoare bob cu breton pe frunte și pur și simplu strălucește.

Kerry Washington

Sursa foto: Pinterest

Tu ce părere ai despre aceste tunsori pentru păr des și ondulat? Pe care dintre ele ai de gând să le testezi?

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!