Nu Skin

Ce modele de unghii semipermanente sunt în trend în primăvara 2020

Andreea Baluteanu

Suntem primele care să o afirmăm: manichiura semipermanentă ne-a simplificat viețile și nu ne codim să o declarăm drept una dintre descoperirile secolului. Atunci când e aplicată corect și întreținută cu dragoste, durează circa o lună, chiar și pe cele mai agitate degete, iar nuanța nu își pierde în acest timp strălucirea. Și, cât timp toate preocupările privind riscurile de sănătate ale manichiurii semipermanente au fost declarate nefondate, cine o mai poate opri să rămână pentru totdeauna în viața noastră?

Azi ți-am pregătit cele mai wow modele de unghii semipermanente, la modă în anotimpul care bate la ușă! Descoperă ideile fabuloase ale designerilor și joacă-te, căci se știe că nu e anotimp mai fun decât cel în care înfloresc florile și cântă păsărelele!

Modele de unghii semipermanente de primăvară: ce se poartă acum

În mod tradițional îmbrăcată în pasteluri și plină de strălucire, primăvara 2020 ne aduce în atenție și alte trenduri. Firește că vom păstra pasiunea pentru rozuri și pentru verdele proaspăt, dar ne lăsăm cucerite și de câteva inovații irezistibile. Așa că purcede în căutarea celor mai hot nuanțe de oje semipermanente, aprinde lampa UV sau cu LED și pregătește-te să îi dai pe toți pe spate cu unghiile tale!

colaj unghii

Portocaliu

Dacă anii trecuți coralul a fost nuanța cea mai cerută în saloane, în 2020 portocaliul înlocuiește reflexiile diafane ale culorii adorate de Pantone în 2019. E vorba însă tot de un portocaliu stins, unul delicat, fără reverberații ostentative. Conjugă-l cu alb, ca în imaginea de mai jos: acoperă mai întâi unghiile cu un strat de ojă semipermanentă în tonuri de zăpadă și vino apoi cu accente portocalii ca să demonstrezi că iarna s-a încheiat.

unggii portocalii

Sursa foto: Pinterest

Duo roz

Modelele de unghii semipermanente de primăvară nu uită de roz, dar nici nu se opresc la o singură culoare. Dimpotrivă, sunt jucăușe și generoase, uimindu-ne cu imaginația designerilor. Ce părere ai despre această asociere de roz prăfuit cu roz strălucitor presărat pe vârfuri? Nouă ni se pare însăși întruchiparea primăverii! Cine mai are nevoie de nude-uri când poate purta așa ceva?

unghii roz

Sursa foto: Pinterest

Spuma mării

Verdele proaspăt e un aliat tradițional al primăverii, iar bleul - amicul ei dintotdeauna. Dacă în 2020 ai merge însă într-o cu totul altă direcție? Această ojă în tonuri de seafoam („spuma mării”) e pur și simplu fermecătoare. Delicată, dar revigorantă, amintind de prospețimea unei mări exotice și totuși plină de sensibilitate, e nuanța perfectă pentru nunțile și petrecerile primăverii.

unghii albastre

Sursa foto: Instagram

Aplicații de perle

Rămânem pe teritoriul diafan al romantismului și te tentăm cu unul dintre cele mai frumoase modele de unghii semipermanente la modă în primăvara 2020. Se aplică mai întâi cel mai dulce și mai pur roz pe care îl ai printre lacurile tale (sau pe care îl găsești în magazine, căci această manichiură e prilej clar de shopping) și se alătură perle mărunte, lipite pe vârful unghiilor. De mult nu ne-a mai trepidat inima așa de tare!

unghii cu perle

Sursa foto: Instagram

Metalic

This spring rocks! Din toate punctele de vedere, primăvara 2020 se vrea dezlănţuită, sălbatică și îndrăzneață, numai din puncte bune de vedere, sperăm noi. Manichiura metalizată e din nou la modă, iar atunci când are reflexii mirror like, cu atât mai bine. Nu te sfii să scoți ce e mai bun din tonurile pe care altădată nu le-ai fi apropiat măcar de lunile de primăvară, căci, până la urmă, doar o viață ai!

Unghii metalizate

Sursa foto: Instagram

Galben

După un 2019 în care a șters pe jos cu toate celelalte culori, galbenul e din nou rege al tendințelor cromatice. În primăvara 2020, modelele de manichiură semipermanente în tonuri de galben pur și simplu nu pot da greș. Un alt atu este reprezentat de faptul că sunt la modă atât nuanțele neutre, classy de galben, dar și cele ardente, așa cum este acest galben solar. Nu rata nici aplicarea unui model de nail art: dacă nu îți plac gogoșile, sau cel puțin nu pe unghii, ce spui despre o margaretă?

unghii galbene

Sursa foto: Pinterest

Noul french

Manichiura franțuzească s-a săturat de conul de umbră în care am împins-o în ultima decadă și a ieșit să ia aer! Din fericire, e reinterpretată într-unul dintre cele mai cool modele de manichiură semipermanentă de primăvară cu putință. Se aplică mai întâi un roz diafan, se colorează vârful unghiilor nu cu alb, ci cu verde sau cu albastru, și se aplică apoi sclipici. Ce reiese de aici? Un cer înstelat de primăvară ce întâlnește întinderile de iarbă sau de mare: poate fi ceva mai poetic de atât?

french manicure

Sursa foto: Pinterest

Ce părere ai despre modelele de manichiură semipermanentă de primăvară din 2020? Care dintre aceste variante e pe placul tău?

Vezi care sunt și cele mai bune tratamente pentru întărirea unghiilor!

Surse foto: Pinterest, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!