Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Horoscop Anual Berbec
Anul 2022

Berbec

Anul 2022 începe cu retrogradarea planetei Venus, pentru o lună, în zona carierei tale. Astfel, se pot naște probleme între tine și colegi sau între tine și șefi, iar armonia dispare pentu o scurtă perioadă. Atenție în special la persoanele de sex feminin.

Nu este indicat să începi proiecte noi la locul de muncă în aceasta lună, iar probleme din trecut pot să revină acum, pentru a-și găsi soluționarea. Încearcă să le rezolvi cât mai rapid.

Zona prietenilor și a grupurilor este afectată și în 2022, astfel că ar trebui să-ți faci o "curățenie" printre relațiile tale și să fii atentă cui îi acorzi încrederea ta. Ideal ar fi să faci lucrurile pe cont propriu, când vine vorba de lucruri importante.
Inclusiv la locul de muncă este anul în care vei învăța că este nevoie să faci o diferențiere clară între prieteni și colegii de muncă.

Primele 5 luni ale anului și ultimele două luni te vor face să te retragi din tumultul societății și să îți acorzi mai mult timp ție, să te relaxezi, să te odihnești și poate chiar să analizezi ultimii ani din viață, pentru a face o retrospectivă și a trage niște concluzii. Nu te speria, este normal să te simți așa, pur și simplu ai nevoie de o pauză de la viața cotidiană. Acordă-ți timpul necesar și ocupă-te de tine și interiorul tău.

Perioada Mai-Octombrie îți aduce un suflu nou, perioadă în care vei simți nevoia de acțiune, nevoia de a mișca lucrurile și, în același timp, îți poți face planurile pe 2023… deci lasă energia specifică zodiei tale să iasă la suprafață și pune-o la treabă, în cele mai bune direcții, deoarece această oportunitate vine doar o dată la 12 ani. Schimbă lucrurile care dorești să le schimbi la tine, începe proiecte noi, fă lucruri noi, reinventează-te.

Ultimele două luni ale lui 2022 pot aduce un stres mai mare pe partea mentală, astfel că vei avea mai multe gânduri, agitația interioară va crește iar comunicarea nu va fi foarte strălucită; te vei mișca mai încet, vei reacționa mai greu și poți avea senzația că ceva nu este în regulă, dar este un efect normal, al retrogradării lui Marte, până la începutul lui 2023, lucrurile vor reintra în normal. Atenție însă și la certurile cu cei din jur, deoarece acestea pot fi mai dese în această perioadă a anului.

Horoscop realizat de astrolog Vlad Daia.

Bani

Asa si asa

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Cauta un furnizor in zona ta