Horoscop
Înapoi la

Horoscop Anual Berbec
Anul 2023

Berbec

Venus vă testează relațiile în 2023 și retrogradează în sectorul vostru amoros de la jumătatea lunii mai până la jumătatea lunii iulie, iar acest lucru poate stârni probleme amoroase la care ar putea fi necesar să lucrați. Vă puteți concentra pe încercarea de a avea conexiuni mai sănătoase în dragoste, astfel încât să nu curgă doar într-un singur sens și să lucrați la problemele amoroase vechi.

Marte urmează, vizitând sectorul relațiilor și iubirii de la sfârșitul lunii august până la mijlocul lunii octombrie, și vă puteți simți energizat și motivat să vă concentrați asupra relațiilor voastre, asupra iubirii, să vă implicați mai mult in relații noi sau vă puteți simți mai motivat atunci când aveți un partener care dorește să vă fie alături.

O eclipsă de Soare are loc în sectorul relațiilor pe 14 octombrie și aceasta poate aduce oportunități de a intra în parteneriate și relații, de a reînnoi angajamentele existente și de a cunoaște oameni noi. Este posibil să vi se prezinte oportunități care implică munca pentru sau cu alții.

O eclipsă de Lună are loc în sectorul intimității, pe 5 mai, iar acesta poate fi un moment profund și emoționant în care apar câteva probleme de rezolvat, în special probleme legate de intimitate, apropiere și pasiune. S-ar putea să simțiți nevoia să vă îndepărtați de cineva cu care nu mai aveți o conexiune sănătoasă, iar acesta poate fi un punct de interes pentru prima jumătate a anului 2023, cu această eclipsă și cele două retrogradări in zona iubirii. Acest lucru poate fi emoționant, dar s-ar putea să simțiți că este absolut necesar să găsiți o modalitate de a merge mai departe, într-un mod pozitiv.

Mercur este retrograd la început de 2023 în sectorul carierei până la mijlocul lunii ianuarie și este retrograd în acest sector din nou pentru scurt timp la jumătatea lunii decembrie. Aceste evenimente vă pot genera o energie majoră pentru a desfășura orice activităț pe care nu le-aţi făcut în trecut. Este un fel de acum ori niciodată. Poate fi un test, poate fi copleșitor și poate fi înăbușitor. Dar Pluto vrea să aveți mai mult control, iar Mercur va intra și vă va ajuta să luați frâiele în propriile mâini.

Toate cele trei retrogradări ale lui Mercur vă afectează domeniile profesionale, primele două având un impact asupra carierei dvs. Mercur retrograd de la sfârșitul lunii august până la mijlocul lunii septembrie afectează sectorul muncii, iar cel de la sfârșitul lunii aprilie până la jumătatea lunii mai deține impact asupra sectorului monetar. În mod tradițional, acesta este un moment grozav pentru o schimbare majoră din punct de vedere profesional și puteți porni într-o carieră complet nouă, puteți găsi noi modalități grozave de a câștiga bani sau vă puteți reînnoi programul sau mediul de lucru. Totuşi, dacă sunteți mulțumit de felul în care stau lucrurile, încercați să vă concentrați pe schimbări mai mici pe care le puteți face, ajustări ici și colo. Dacă nu vă place jobul, probabil că îl veți urî și mai mult și vă veți simți forțați să căutați ceva nou.

Din punct de vedere financiar, veți primi mult ajutor în 2023, din partea lui Jupiter care se mută în sectorul vostru monetar la mijlocul lunii mai și rămâne pentru restul anului. Jupiter i se alătură lui Uranus, care este de câțiva ani în acest sector. Uranus și Pluto și-au dorit să faceți schimbări majore, iar Jupiter intervine pentru a genera rezultate! Puteți primi recompense financiare pentru munca pe care ați executat-o corect și puteți face pași înainte cu schimbările care s-ar fi putut simți mai lente în ultima perioadă. Puteți găsi noi modalități de a vă îmbunătăți situația financiară și s-ar putea să vi se prezinte mai multe oportunități. Nu ratați orice oportunitate vi se oferă de a face mai mulți bani in 2023.

Jupiter este în semnul dvs de la începutul lui 2023, până pe 16 mai, iar acest lucru vă pune în prim plan din toate punctele de vedere… chiar daca doar pentru 5 luni. Acesta este un moment minunat pentru noi începuturi, noi capitole, noi proiecte, noi oportunități și noi călătorii. Puteți să profitați de șansa pentru orice nou început și să luați inițiativă pentru împlinirea tuturor dorințelor. Optimismul cu privire la viață crește și șansele sunt reperate imediat. Acest lucru se întâmplă o dată la 12 ani, așa că profitați la maximum.

O eclipsă de Soare are loc în zodia voastră pe 20 aprilie, iar aceasta este prima eclipsă de Soare din zodia voastră din martie 2006! Cum Jupiter încă se află în semnul vostru la acel moment și Marte nu retrogradează, se experimentează o energie amplificată pentru noi începuturi, noi călătorii și noi oportunități.

Această eclipsă are loc într-un loc sensibil, deci are o energie mult mai mare decât de obicei și s-ar putea să vă simțiți atât de inspirați să acționați pentru ceea ce vă doriți, încât este posibil să nu vă gândiți până la capăt. Asigurați-vă că aveți un plan în avans, astfel încât să nu dați de complicații sau probleme. Nu vă bazați doar pe impuls.

2023 poate veni și cu dorința de a vă retrage, de a vă izola de restul lumii și de a vă regăsi și odihni. Chiar ar trebui sa urmați acest sentiment, deoarece este momentul potrivit. Acordați-vă mai multă grijă, puneți-vă pe primul loc, iar viața vă va răsplăti.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.