Horoscop
Înapoi la

Previziuni astrologice Berbec

Berbec

Berbecul, primul semn al zodiacului, reprezintă forța brută a vieții și voința de a trăi și a supraviețui. Pentru că este un semn cardinal, Berbecul este orientat către atingerea scopurilor și este foarte competitiv, dorind să obțină totul prin forțele proprii și să îi întreacă pe alții. Persoanele născute în această zodie pur și simplu nu cunosc semnificația cuvântului „teamă” și înaintează fără a tremura în fața obstacolelor și amenințărilor.

Destinul Berbecului este acela de a deveni un pionier, chiar dacă tendința lui este mai degrabă spre egoism. El nu își poate atinge potențialul decât dacă învață să fie nu doar un conducător, ci și un mentor adevărat. Chiar și dacă nu învață prețioasa lecție a altruismului, soarta îi rezervă o mulțime de aventuri și experiențe de neuitat. Nu există un Berbec pe lume care să nu aibă o mulțime de povești incredibile de spus la bătrânețe! Persoanele născute în această zodie încep multe proiecte, caută mereu noi provocări, dar foarte rar ajung să le și ducă la bun sfârșit, pentru că nu sunt interesate în mod special de deznodământ! Câteva meserii ideale pentru Berbec sunt: freelancer, jurnalist, patronul unei mici afaceri, orice îi dă independență și libertate de mișcare.

În dragoste, Berbecul este făcut să aibă relații multe și trecătoare, foarte pasionale, dar care se sting repede, la fel cum s-au aprins. Dacă într-adevăr întâlnește un alt spirit liber, care să îl înțeleagă, Berbecul riscă totul pentru relația respectivă și știe instinctiv că merită într-adevăr să se implice, chiar dacă nu este obișnuit. Atâta timp cât este cu o persoană care îi seamănă, tendința lui către egoism nu va deveni o piedică în relație, iar spiritul de aventură o va menține mereu fresh, așa că nu se va plictisi.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.