Horoscop
Înapoi la

Ascendent Berbec

Berbec

Berbecul este un semn guvernat de planeta Marte, zeului războiului. De aceea, dacă ai ascendentul în Berbec, vei fi mai impulsivă, chiar mai agresivă, dar și mai ambițioasă. Trebuie să ai grijă mai ales după vârsta de 30 de ani, ca să nu alergi după mai mulți iepuri deodată, cum se spune. Asta pentru că e posibil să nu poți duce la bun sfârșit toate proiectele pe care ți le propui. Ești o persoană individualist, iar răbdărea nu este cea mai bună calitate a ta.
Berbecul este semn de foc, de aceea și tu ești foarte temperamentală și „te aprinzi repede”. Totuși, pe cât de repede te enervezi, pe atât de repede îți trece supărarea. Iubești libertatea, independența și îți place să acționezi repede, să rezolvi totul imediat.

Roșul este culoarea ta preferată și, într-un fel sau altul, este ”prezentă” mai mereu cu tine. De exemplu, când te enervezi sau te emoționezi, roșești foarte repede.

Dacă ai ascendentul în Berbec, ești o persoană foarte sociabilă, deschisă, plină de viață, dar ai tendința să-i domini pe cei din jur, să-ți impui punctul de vedere. Este adevărat că te pricepi bine să îi coordonezi și să-i instruiești pe alții. Însă ai grijă, pentru că, din afară, riști să pari obsedată de control. Adori să faci sport și să fii mereu activă, iar ascendentul pe care îl ai poartă toată ”vina”.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.