Horoscop
Înapoi la

4 zodii care au nevoie ca partenerul lor să aibă încredere în ele

4 zodii care au nevoie ca partenerul lor să aibă încredere în ele

Alida Enache

O relație care nu se bazează, înainte de toate, pe încredere este disfuncțională, haotică și de-a dreptul toxică. Cum altfel ai putea crea o legătură profundă cu jumătatea ta dacă nu te lași pe mâna sa? Sigur, și tu, la rândul tău, trebuie să oferi loialitate, fidelitate și respect, nu crezi?

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Există câteva zodii care, pur și simplu, nu pot funcționa într-o relație fără încrederea persoanelor iubite. Sau, mai bine zis, relația nu ar putea funcționa niciodată dacă partenerii/partenerele nu ar avea confiență absolută în ele.

De ce? Ei bine, comportamentul lor, din când în când, nu este chiar "exemplar" și tocmai de aceea au nevoie de siguranța că vor fi iubite în continuare chiar dacă mai și dezamăgesc. Ce-i drept, nu au nici cea mai mică intenție să o facă și în majoritatea cazurilor o fac în mod inconștient. Însă doar o persoană care are încredere în ele ar putea înțelege, cu adevărat, acest fapt.

Imagine cu o femeie și un bărbat care se sprijină unul pe celălalt

Acestea fiind zise, haide să descoperim în rândurile de mai jos care sunt acele zodii care consideră că este extrem de important ca partenerul/partenera de viață să aibă încredere în ele!

4 zodii care au nevoie ca partenerul lor să aibă încredere în ele

Berbec

Berbecii sunt spontani, impulsivi și uneori chiar uituci. Nu e de mirare că nu își vor aminti întotdeauna să trimită un mesaj atunci când apare o schimbate în planurile lor. Tocmai de aceea, o persoană născută în semnul Berbecului are nevoie de un partener/o partenera care să aibă încredere totală în ea.

Cel/cea care s-a îndrăgostit de un Berbec trebuie să știe că relația nu se sfârșește doar pentru că nu a fost sunat/ă sau anunțat/ă că planurile se schimbă. Berbecii au nevoie de libertate pentru a face EXACT ceea ce vor, când vor și cum vor, iar dacă relațiile lor romantice nu se bazează pe încredere, vor exista multe consecințe... toate neplăcute. Știi, acestui nativ nu îi place să fie sufocat cu iubire, ci are nevoie, mai degrabă, doar de înțelegere!

Află și Ce se întâmplă când se îndrăgostește un Berbec

Capricorn

Capricornilor nu le plac jocurile copilărești de cuplu și nici nu sunt pasionați de arta geloziei. Ei au nevoie, pur și simplu, ca partenerul lor să aibă încredere sută la sută în ei, pentru că nu vor să ajungă să se certe din nou și din nou pentru aceeași problemă.

Sunt prea maturi pentru drame și nu au timp de pierdut cu reproșuri fără sens și conflicte interminabile. Dacă apare o problemă în relație, Capricornul va dori să o discute cu mare atenție, calm și implicare tocmai pentru a găsi o soluție perfectă.

Aceasta zodie este dispusă să ajungă la compromisuri, dar nu are de gând să își asculte partenerul acuzând-o pentru lucruri pe care nu le-ar face niciodată. În general, este în căutarea unei relații stabile, bazate, bineînțeles, pe încredere tocmai pentru că nu vrea să aibă parte de scandaluri zi de zi. Înțelege mai bine ca oricine ca dragostea nu este suficientă pentru ca o relație să decurgă bine și caută o persoană care să gândească exact la fel.

Citește și De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Capricorn

Gemeni

Ca niște fluturi sociali, energici, cu personalități colorate, Gemenilor le place să zboare din floare în floare... Nu, asta nu înseamnă că Geamănul te va înșela, ci doar că va avea întotdeauna calendarul distracției foarte încărcat. Își va face timp și pentru tine? Sigur că da! Trebuie doar să îl convingi că meriți atenția sa.

Gemenii adoră să socializeze cu străinii, să iasă în oraș cu prietenii și să piardă nopțile. Dacă partenerii/partenerele lor nu au încredere în ei, le va fi foarte greu să își continue "rutina" și... se vor supăra. E clar că nu vrei să superi această zodie!

Ei bine, tocmai de aceea, acești nativi au nevoie de cineva care să aibă încredere deplină în ei, cineva care să nu se supere că nu va fi întotdeauna o priorate. La urma urmei, Gemenii nu vor lăsa ca întreaga lor lume să se învârtă în jurul ființei pe care o iubesc. Pur și simplu, așa sunt construiți.

Își vor arăta întotdeauna respectul față de jumătatea lor, dar ei știu că au nevoie de mai mult decât o relație pentru a fi fericiți cu adevărat. Sunt înnebuniți după prietenii lor, au multe hobby-uri și le place să lucreze din greu pentru a obține succesul în carieră. Vor pe cineva care să îi sprijine să-și îndeplinească cele mai imposibile vise și care să-i ajute să obțină împlinirea. Crezi că îi poți oferi asta unui Geamăn?

Știi care sunt suferințele zodiei Gemeni? Le poți descoperi AICI!

Balanță

Balanțele sunt energice, prietenoase și foarte cochete. Le place să cunoască oameni noi pentru că știu că au atât de multe de învățat de la alții. Tocmai de aceea, vor trata cu bunătate și blândețe orice persoană care le iasă în cale. E cazul să fii gelos/geloasă? Nu, clar!

O persoană născută în zodia Balanță își știe foarte clar limitele și, înainte de toate, este fidelă. Doar pentru că îi place să se conecteze cu alți oameni și să creeze legături profunde nu înseamnă că și-ar înșela vreodată jumătatea. Nu e de mirare că are nevoie de încrederea sa! Cum altfel ar rezista relația, până la urmă?

E clar că Balanța nu se va schimba niciodată și... ghici ce?! Nici tu nu trebuie să o faci! Doar iubește-o pur, cu inima curată și mintea deschisă, iar de gelozie poți uita pe vecie!

Vezi și 5 zodii cu care Balanta poate avea o relatie de vis

Tu ce părere ai despre aceste zodii? Cum decurge relația cu ele?

Citește și: Cele 6 semne zodiacale cărora le este cel mai greu să rupă o relație

Surse foto: Unsplash

Surse articol: Collective, Bustle, Timesofindia

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Cat de multa incredere au barbatii in tine?
Incepe quiz
Cat de multa incredere au barbatii in tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.